Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Umorzenie podatków dla szpitala |
maciek: biedaku, pewnie nie wiedziałeś, jak zaprogramować sobie programy z kablówki... To naprawdę smutne. Proponuję, żebyś w ramach wyrażenia swojej ogromnej wdzięczności wylizał dupsko wszystkim pracownikom "Uniserwisu". Może gratis przestroją i nastroją Ci jeszcze jakieś radyjko? Tylko nie mów, że nie masz radyjka z Niemiec! PS: Dalej czekam na "fakty", dotyczące reklamacji mojego monitora. Tylko opowiedz wszystko dokładnie, żeby nie było żadnych niedomówień. I nie mów "że ktoś Ci zabronił mówić"... To żałosne i takie dziecinne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Umorzenie podatków dla szpitala |
MrS! Jak chcesz się dowiedziec, to odwiedź Pana Prostka, On ci wszystko wytłumaczy, chyba że próbowałeś ich oszukać to teraz wstydzisz się odwiedzić. Na oszustwie daleko nie zajedziesz. Gdzie ty człowieku się uchowałeś, trochę kultury i szacunku dla starszych młody człowieku. Jeżeli będziesz tak się odnosił do innych, całe życie będziesz miał problemy. Nie będę się zniżał do twego poziomu i kończę to żałosną dyskusję z Tobą. Nabierz trochę ogłady i kultury wtedy możemy pogadać. Ps. Spadaj na szczaw.
|
|
PS: Uwagę to zwracaj swoim dzieciom, o ile takie posiadasz. Akurat w tym przypadku ja mam rację. Mam pełne prawo być niekulturalny i nie muszę mieć do Ciebie szacunku, bo jesteś dla mnie nikim. Radzę Ci się baczniej rozglądać na ulicy, bardzo nie lubię jak ktoś mnie bezpodstawnie o coś posądza.
|
|
Często zdarza Wam się, że nie możecie zasnąć? Osobiście zauważyłem, że od kilku miesięcy nie przespałem w ciągu doby więcej niż czterech, maksymalnie pięciu godzin. Co najciekawsze, po tej "drzemce", budzę się wyspany, wypoczęty, w pełni zregenerowany. A jak Wy walczycie z bezsennością? Jest 3:13 a mi nawet oko nie mrugnie...
|
|
Dodam, że mecz będzie retransmitowany (najprawdopodobniej w poniedziałek) w TELE 5 lub Polonii 1. Wszyscy na stadion! www.lkslomza.9x.pl ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
musimy pokazac całej Polsce jakich Łomża ma kibiców wszyscy na mecz!!!!!!!!!!
|
|
:) no, no, Panowie :) Już od XIV w. tak jest w tym kraju, co który, to szlachcic i "mundry". Dlatego historyja dała nam w kość. MrS uważa, że Unis. jest zły, a Maciek, że dobry - jest to powód do sprzeczki :) tak, czy inaczej "Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca przez 8 miesięcy w roku" jak mawiał wieszcz. Chociaż dzisiaj słońce jest :)
|
|
hehehe, przeprosin sie domagaja, co sie dzieje w tym kraju. pozdrawiam
|
|
a co do pogrozek to proponuje takiego typka podac na policje, hehe
|
|
zuch chłop
|
|
nie no powaznie, dobrze ze ja urodzilem sie i wychowalem na innej muzyce, trawa tak jak alkohol jest dla madrych ludzi a to ze se ludzie pala to truno ich schizofrenia w pszyszlosci :] jak mialem 12 lat to palenie papierosow bylo jak teraz trawki. :] pozdrawiam. a co do HH to jest porazka calego narodu bo swiadczy o naszym guscie :] mlodziez jest strasznie podatna w tych czasach na wszystko. a co do wypowiedzi jakiegos dresa to HH a dresy malo sie roznia :] pozdrawiam
|
|
Czy to prawda, że Papa Dance ma przyjechać na koncert do Łomży? Może ktoś ma jakieś newsy... Znajoma mówiła coś o 25-05 ale jakoś wierzyć mi się nie chce, nawet żadnych informacji nie widzialam. PODZIELCIE SIĘ!!! Mierna Aktoreczka P.S. For my best friend: I forget... finally...
|
|
a o której będzie rwetransmisja meczu?
|
|
pewnie teraz dadzą mu medal
|
|
niech meze i te inne gówna uciekają :]
|
|
ło chyba jakieś spotkanie było fight ;D
|
|
format C:/ a tak poważnie to SpyBot Ad-Aware Mks 2005 i w razie dialerów itp Dialer Killer! don-key
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |