Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyjdzie Kaczyński i was zje, czyli wszystkie wasze strachy |
Bezmyslnosc pieszych jest przerazająca, nagłe hamowanie na nawierzchni jaką mamy na większosci ulic jest porażką pomimo prędkosci wymienionej. Echhh to i tak "pędził" kolega.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyjdzie Kaczyński i was zje, czyli wszystkie wasze strachy |
tak a o co w tym chodzi? Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
U mnie 2h temu schodki były odśnieżone. Teraz są znowu zawiane. Czyli co ? Przy wszystkich schodkach ma stać gospodarz z miotłą ? Skąd ich tylu wziąć ? I ile im płacić za pracę w takich warunkach ? My sobie siedzimy w ciepełku i nic nam nie wieje... Mamy komfortowe warunki by narzekać, prawda ?! Zimą za zimno i za śnieżnie, latem za gorąco.... Co za naród !
|
|
ja też przeniosłem się z IST do IntroLanu, jestem strasznie zadowolony ! IntroLan najlepszy w mieście ! Dzięki wielkie ! Oby tak dalej !
|
|
pieprzyć pieprzyki !
|
|
Właśnie że widać na osiedlu ! Dwa razy się z nimi mijałem.
|
|
Tym tekstem zdradzę Wam jak wzbogacić się bez wysiłku przy pomocy internetu, tak więc życzę miłej lektury. Czym charakteryzuje się "inwestycja doskonała"??? Minimalnym wkładem przynoszącym tysiące procent zysku??? Dokładnie. Jak zarobić kilka tysięcy złotych inwestując tylko 5 zł??? To proste. Wystarczy Ci ten tekst i Twój czas. Inwestuję od dawna pieniądze na różne sposoby. W celach dywersyfikacji ryzyka szukałem zróżnicowanych możliwości i ciekawych rozwiązań. Na pewno znacie historie o piramidach i wysyłaniu maili… Oparte na amerykańskich pomysłach zarabiania bez wychodzenia w domu systemy naprawdę działają! Spróbowałem z ciekawości, licząc na to, że przelane 5zł wróci do mnie i przekonam się, że więcej nie zarobię. A tu pozytywne rozczarowanie Po miesiącu na moim koncie oszczędnościowym zaczęły pojawiać się 4. cyfrowe sumy. Nie dziw się więc, że teraz Ty to czytasz;) Wystarczyło, że spędziłem kilka wieczorów wysyłając maila do znajomych z pracy, z gry on-line, naszej klasy, forum dyskusyjnego, pomysłów było co raz więcej. Gdybym posiedział więcej pewnie mógłbym pisać o 15 tys jak chłopak, który jako pierwszy wysłał mi podobny tekst… Jak to działa??? To proste. Jakiś czas temu dostałem tekst, którego długość odstraszała, dlatego postanowiłem pozostawić część, która wyjaśnia w miarę prosty sposób działanie tego „fenomenu”. Dlatego kopiujcie cały mój tekst, wysyłajcie go i postępujcie z radami poniżej: „To jest NAJTAŃSZA ,NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobieni prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak krótkim czasie. OK. To zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju pochodzisz albo w jakim przebywasz. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku(najlepiej z możliwością obsługi przez internet , ale nie koniecznie - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz. Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem): Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej. CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM. Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010 2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288 3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616 4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198 5.Nr.konta: 91 1050 1025 1000 0090 4107 5608 PAMIĘTAJ .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą. Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ. NIE BĄDZ ZACHŁANNY. Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się. POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. A tutaj troszkę matematyki. Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto. DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ” Proste, ale czasem w prostocie można znaleźć najlepsze rozwiązania. Powodzenia!
|
|
obok posesji mojego miejsca pracy jest duuża działka miasta, którą muszę przejśc/przejechać obok tez są hurtownie do których klienci też muszą dotrzeć. ale co z tego;/ dzwonię i słyszę "jak znajdziemy wolny samochód to odśnieżymy" słysze to od poniedziałku ;/ i nie ma to znaczenia że śnieg do kolan i że to miasta posesja Łomża pod tym wzgledem jest najbardziej zaniedbana. raptem 3 główne ulice na krzyż a widok jest żałosny a o swojej osiedlowej ul to już nie wspomnę ;/
|
|
Tym tekstem zdradzę Wam jak wzbogacić się bez wysiłku przy pomocy internetu, tak więc życzę miłej lektury. Czym charakteryzuje się "inwestycja doskonała"??? Minimalnym wkładem przynoszącym tysiące procent zysku??? Dokładnie. Jak zarobić kilka tysięcy złotych inwestując tylko 5 zł??? To proste. Wystarczy Ci ten tekst i Twój czas. Inwestuję od dawna pieniądze na różne sposoby. W celach dywersyfikacji ryzyka szukałem zróżnicowanych możliwości i ciekawych rozwiązań. Na pewno znacie historie o piramidach i wysyłaniu maili… Oparte na amerykańskich pomysłach zarabiania bez wychodzenia w domu systemy naprawdę działają! Spróbowałem z ciekawości, licząc na to, że przelane 5zł wróci do mnie i przekonam się, że więcej nie zarobię. A tu pozytywne rozczarowanie Po miesiącu na moim koncie oszczędnościowym zaczęły pojawiać się 4. cyfrowe sumy. Nie dziw się więc, że teraz Ty to czytasz;) Wystarczyło, że spędziłem kilka wieczorów wysyłając maila do znajomych z pracy, z gry on-line, naszej klasy, forum dyskusyjnego, pomysłów było co raz więcej. Gdybym posiedział więcej pewnie mógłbym pisać o 15 tys jak chłopak, który jako pierwszy wysłał mi podobny tekst… Jak to działa??? To proste. Jakiś czas temu dostałem tekst, którego długość odstraszała, dlatego postanowiłem pozostawić część, która wyjaśnia w miarę prosty sposób działanie tego „fenomenu”. Dlatego kopiujcie cały mój tekst, wysyłajcie go i postępujcie z radami poniżej: „To jest NAJTAŃSZA ,NAJSZYBSZA I NAJPROSTSZA droga do zarobieni prawdziwych pieniędzy przez Internet w tak krótkim czasie. OK. To zaczynamy, bo się rozgadałem. Ten program działa i nie ważne z jakiego kraju pochodzisz albo w jakim przebywasz. Wszystko czego potrzebujesz to: - Konto w banku(najlepiej z możliwością obsługi przez internet , ale nie koniecznie - Około 20-30 minut twojego czasu jednorazowo Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobićmusisz coś od siebie dać. Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować 5 zł. Jak mówi Robert T.Kiyosaki - jeśli nic nie zainwestujesz - nic nie zyskasz. Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzeszą ludzi. Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notką mówiącą(tytułem): Proszę dodaj mnie do swojej listy mailowej. CHCĘ , ŻEBYŚ WIEDZIAŁ(A),ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM. Gdy przelejesz 5 zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroko uśmiechnąć:).Nie wiem czy wiesz , ale już czerpiesz z tego programu wielki korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy. Oto obecna lista: 1.Nr konta: 89 8915 1013 0012 8658 3000 0010 2.Nr konta: 02 1020 4753 0000 0802 0023 3288 3.Nr konta: 69 1050 1025 1000 0090 4107 5616 4.Nr.konta: 83 1050 1025 1000 0090 4128 1198 5.Nr.konta: 91 1050 1025 1000 0090 4107 5608 PAMIĘTAJ .Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz xxx ze względu na ochronę danych, jeżeli dobrze przepiszesz nr. konta pieniążki i tak dojdą. Gdy już przelałeś 5 zł na konto nr.1 (wraz z tą dodatkową-TO BARDZO WAŻNE),następną rzeczą , którą musisz zrobić to zrobić kopię tej strony, pózniej konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5 miejscu)dopisz swoje konto. NIE WPISUJ NUMERU SWOJEGO KONTA NA 1.POZYCJĘ,PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ. NIE BĄDZ ZACHŁANNY. Robisz to wszystko to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie(korzystając z twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie www)do np.40 osób(zapamiętaj że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się. POTRZEBUJESZ DOWODÓW .TUTAJ SĄ PRZYKŁADOWE OSOBY które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu. A tutaj troszkę matematyki. Kiedy wyślesz swoje maile( lub rozpowszechnisz tę stronę w inny sposób)będziesz na 5 miejscu tej listy to najlepsza pozycja po to by zarobić poważne pieniądze. Gdy wyślesz 40 maili do różnych osób możesz spodziewać się że 5 z nich zrobi dokładnie to co ty. Wtedy już będzie o tym programie wiedziało 200 osób. Z tych 200 osób udzieli się 25, to dalsze 1000 maili. Aż dojdziesz do 1 pozycji na liście to wtedy będzie już 3 125 osób, które będą wpłacać pieniążki na twoje konto. DOBRZE CI RADZĘ ZAINWESTUJ A NIE POŻAŁUJESZ” Proste, ale czasem w prostocie można znaleźć najlepsze rozwiązania. Powodzenia!
|
|
|
Gdzie kupić gaśnice samochodową? I ile może kosztować?
|
|
dziex
|
|
Treść jest ukryta
|
|
mezatka pozdro
|
|
hehee miejcie oczi na telebimkachchch
|
|
MICHALINA JESTEŚ ZERO JESTES BEZMÓZG
|
|
DEBATY NIE BĘDZIE ??????!!!! MYŚLAŁEM ŻE SIĘ DOWIEM CZY KANDYDACI ZAMIERZAJĄ COŚ ZROBIĆ W TEMATACH: 1. MOŻE COŚ PRZEGAPIŁEM, ALE NIE SŁYSZAŁEM CZY KTÓRYŚ Z KANDYDATÓW WSPOMINAŁ COŚ NA TEMAT EMERYTÓW PRACUJĄCYCH W RATUSZU NA "WYSOKICH" STANOWISKACH(ZNAJDUJĄ SIĘ WŚRÓD NICH RÓWNIEŻ NACZELNICY WYDZIAŁÓW), KTÓRZY UWAŻAJĄ SIĘ ZA NIEZASTĄPIONYCH I OTRZYMUJĄ OPRÓCZ JUŻ ZASŁUŻONYCH WYSOKICH EMERYTUR WYSOKIE PENSJE + DODATKI ITD, A PRZY TYM ZAJMUJĄ "PAŃSTWOWE" MIEJSCA PRACY, KTÓRE TO MOGŁOBY OTRZYMAĆ PRAWDOPODOBNIE 2O-CIA KILKA MŁODYCH OSÓB KTÓRZY POSIADAJĄ ODPOWIEDNIE WYKSZTAŁCENIE I TUŁAJĄ SIĘ PO STAŻACH BO W URZĘDACH BRAK MIEJSC. I MOJE PYTANIE : MOŻE PANOWIE KANDYDACI COŚ ZAMIERZAJĄ PRZEDSIĘWZIĘĆ W TEJ SPRAWIE PO DOTARCIU DO WŁADZY??? ZASADNICZO DOTYCZY TO RÓWNIEŻ URZĘDU GMINY ŁOMŻA I STAROSTWA POWIATOWEGO!!! W SUMIE TO BY PEWNO UZBIERAŁO SIĘ OK 50 MIEJSC. 2. TEMAT CZASOWY I WIDOCZNY CO DZIEJE SIĘ ZA OKNAMI I NA ULICACH JAK TO NASZA ZIMA ZASKOCZYŁA DROGOWCÓW A SZCZEGÓLNIE ZARZĄD MPGKiM KTÓRY JAKO JEDEN Z NIEWIELU NIE ZDĄŻYŁ PRZYGOTOWAĆ SIĘ DO ZIMY I MIASTO ZAŚNIEŻONE PO BRZEGI A PAN DYREKTOR MA WYMÓWKĘ: "PIASKARKI WYJADĄ JAK TEMP. BĘDZIE POW. 5 ST...." A PŁUGI PEWNO JAK ŚNIEG PRZESTANIE PADAĆ - WIĘC MOŻE LEPIEJ POCZEKAĆ DO WIOSNY.....BO NIE WIDAĆ BYŁO DZIŚ POJAZDÓW Z TEJ INSTYTUCJI A TO ONA ODPOWIADA ZA ODŚNIEŻANIE MIASTA( A MOŻE TO ZWYKŁY BRAK NADZORU NAD DYREKCJĄ WYDZIAŁU MPGKIM ??? ) MAM NADZIEJE, ŻE NOWE WŁADZE WPŁYNĄŁ JAKOŚ NA TO CO SIĘ TAM DZIEJE BO TO NIE TYLKO ODŚNIEŻANIE MIASTA JEST W ZAKRESIE DZIAŁAŃ TEJ INSTYTUCJI.....JEST JESZCZE NP. TEMAT TARGOWISKA Z KTÓREGO PŁYNĄŁ DUŻE PIENIĄŻKI A WYGLĄDA ONO JAK JAKIŚ SLAMS.....ITP... TO TAKIE TAKIE PROSTE PRZYKŁADY, JEST ICH WIĘCEJ I MAM NADZIEJĘ ŻĘ WYPOWIECIE SIĘ NA TE TEMATY I DODACIE COŚ OD SIEBIE..... CHOĆ I TAK NIE MA SZANS ŻEBY MÓGŁ KTÓRYŚ Z PANÓW UDOSKONALIĆ NA 100% WSZYSTKO TAK JAKBYŚMY CHCIELI...ALE... POZDRAWIAM
|
|
|
zgadzam sie Kowalski mlodym ludziom dac prace to jest podstawa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Takze Rossman albo sklep na przeciwko TIMBERLAND to TIMBERLAND butki ******** w kosmos , leciutkie i wygodne oraz przedewszystkim cieple
|
|
rosol z kury
|
|
elo rudy błazen z druhem
|
|
najtrudniejsze pytania muszo zostać bez odpowiedzi ...
|
|
dzieki :|) jutro robie
|
|
Hahaha a co spodobala Ci sie ktoras sprzedawczyni ?? ^^
|
|
nie potrafię ,przepraszam ;*
|
|
Ja pier..ole zajecia nie macie???? To bierzcie szpadle i odsnierzac czeresniaki....Sensacja dym na dyskotece...zawsze byly beda i zeby h.j na hu..a lazl nikt tego nie zmieni....A co ze to Atlantic?????Jak przegieli to sie nie dziwie ze ktos sie wkur..il... I tak powiem.... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Jeśli to nie jest blizna po głębokiej ranie można poprawić jej wygląd używając maści contratubex lub kremu z masy perłowej No-scar, ewentualnie maść robioną na wazelinie z kwasem salicylowym, ale nie oszukujmy się cudów nie ma:/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |