Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kiszczak uciekł od sprawiedliwości. |
br1 masz rację Caro było Ok...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kiszczak uciekł od sprawiedliwości. |
Treść jest ukryta
|
|
Słynny cheep but - TOTALNA DZIURA nic innego! pracowałam tam w wakacje i odradzam! Obiecują że za jeden targ dostanie się około 200 zł a co do czego jak przychodzi do wypłaty to masakra nie dośc że płacą nie 10 tak jak w umowie tylko 15 albo i pozniej to w dodatku 800 zł i pomyślcie teraz co to za pieniądze jak na każdy targ trzeba zabrac jakoś kase na jedzenie, caly czas wcinasz gorace zupki albo kanapki bo co innego mozesz zjesc majac do dyspozycji czajnik i nic wiecej....w domu bywasz jako gosc przyjezdzasz z targu masz max 3 godziny na zmiane ubran i prysznic i spowrotem jedziesz i nie ma Cie 3 dni i tak w kolko...a musisz zrobic oplaty, utrzymac rodzine ktora powoli staje sie byc dla ciebie obca.... traktuja ludzi jak smieci...potrafia miec pretensje o to ze za malo par butow sprzedalo sie na targu i maja pretensje ze to moze dlatego bo pewnie wszystkich nie wystawilismy....dajcie spokoj... pracowalam tam z mezem i obydwoje dalismy sobie spokuj bo co to za zycie bez rodziny...dziecko bylo dla nas wazniejsze niz jakis tam cheep-but! pozdrawiam!!
|
|
Autor: Jessica (---.89-161.tel.tkb.net.pl) Data: 01-12-10 12:51 .....Oczywiscie zgodzę się z tym że mogą byc niskie wypłaty i manka po 500 zł plus dużo zaliczki to przy wypłacie tylko się popłakac nic więcej,ale jeżeli są dobrze pilnowane buty i grupa zgrana pod tym względem to można pozbyć się manka i wyjść na zero.... A skąd takie manka???? Przecież tu wszyscy o mankach piszą i takie kwoty??
|
|
a na drugi dzień już będzie po sprzęcie...
|
|
Lidl i jakość chińska...
|
|
jezyk angielski mile widziany rosyjski a naj lepiej nie upominac sie o piniadze
|
|
|
Masz się z tym starem :D
|
|
Pomyłka -pomyliłem z uladem pneumat....
|
|
odzywam sie , rozmawiam, dlaczego mnie sie czepiasz?
|
|
Wcale nie twierdze, ze nie masz racji, ale skoro szczeniaki już sie urodziły, to przeciez nie wepchnę ich spowrotem do srodka :) coś z nimi zrobić trzeba.. a szczeniak tak czy inaczej bedzie musiał sie przystosować, bez wzgledu na to czy bedzie jeszcze u mnie, czy u nowego właściciela. rudy błazen z druhem
|
|
przed chwilą pojawił się na tym forum ktoś kto się przyznał że ma strach przed seksem , dziewczyna go namawiała ale on zrezygnował ze względu właśnie na STRACH PRZED SEKSEM i co o tym sądzić ?
|
|
Bobasek. Masz wielki problem z tym starem. Wniosek nasuwa się tylko jeden-nie przygotowałeś auta do zimy. Wczoraj płyn chłodniczy,dziś pneumatyka.Jutro pewnie padną baterie. Co nieco znam się na ciężarowych,autobusach głównie tych starszych. Na zamarzające powietrze jest tylko jeden skuteczny sposób. Na noc do ciepłego garażu wjedź jak możesz,spuść powietrze ze zbiorników do zera.Rano podczas zapalania zdejmij przewód ssący ze sprężarki i wlej w niego trochę spirytusu.Nie pompuj do końca,wystarczy 2-3 atmosfery.Zgaś silnik i ponownie spuść powietrze ze wszystkiego co się da. W ten sposób oczyści się układ pneumatyczny. Po tym zabiegu należało by wlać trochę spirytusu do odwadniacza który masz przy zaworze który spuszcza powietrze. Powinno pomóc. rudy błazen z druhem
|
|
i to jest cała moja kochana szczebi , ciągle nieufna do mojej osoby a szkoda...szczebi daj mi szanse...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
na Prusa zawsze jest elegancko pod tym wzglendem
|
|
Ja znam jednego oskara dela h0ja ale to gwiazda wielkiego formatu
|
|
http://www.vogue.co.uk/news/daily/100401-manolo-blahnik-autumnwinter-interv.aspx Suwałki majo własne buty co je robi taki znany koleszka a Łomża nie ma i co czym tu się chwalić chyba mam rację ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |