Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Beata Szydło wygwizdana czyli ostatni sympatycy PO |
![]() walczmy ze swoimi slabosciami
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Beata Szydło wygwizdana czyli ostatni sympatycy PO |
oj sorry na perfumerii jest DUNHILL PURSUIT a nie DESIRE - czym to się różni? Bo opakowanie takie samo?????
|
|
tak? a powiedz jeszcze czy drogo bierze? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
skubi18 Masz racje w 100% jestem przed obiadem a nie które osoby swoim świato poglądem wywołują u mnie odruchy wymiotne.
|
|
jasiu hau hau
|
|
ja wyjadę do Korei, tam ponoć dobra biba się zapowiada na prawdziwe ostatki :)
|
|
ciagle zwlekam z decyzja:)
|
|
szczebiotka ja Cię lubie a nawet kocham ale niekiedy doprowadzaz mnie do szewska pasji! He flied into blind rage because of her words.
|
|
Tak to prawda ,ale to szybko okazało się wymysłem o samolotach i braciach . Ja sam sceptycznie podchodzę do tego typu wizji ,bo sam wiesz tego była masa ,ale w tym wypadku szczególnie Baba Vanga ładnie przepowiedziała konflikt lokalny ,który rozpocznie całą wojenną eskalacje . 23 listopad to rzeczywiście 10 listopad w kalendarzu juliańskim ,którym Baba Vanga się posługiwała . Bo to jest różnica 13 dni między gregoriańskim . Na tą chwilę lotniskowiec USA , 75 myśliwców + 6tyś ludzi załogi płynie z Japonii do wybrzeży Korei Płd. Korea Płn to komuniści a po nich wszystkiego można się spodziewać . Do tego mają w rękach broń atomową . 2010 - Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się w listopadzie i zakończy w październiku, 2014 roku. Rozpocznie się dość typowo - od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna). To zdjęcie jest z gazety wydanej parę lat temu i jest opisana wojna w 2010roku . Więc to nie jest szum po fakcie jak np. WTC . ![]() Jak nie jesteś POwiec zwracam honor i przepraszam;)
|
|
Tzn dokładnie ta przepowiednia brzmiała tak : 2010 – Trzecia Wojna Światowa, która rozpocznie się 10 listopada i zakończy w październiku, cztery lata później. Rozpocznie się dość typowo – od prowokacji i lokalnej wojny, gdzie zostanie użyta broń chemiczna (i/lub nuklearna). Tu masz cały artykuł : http://www.mmwarszawa.pl/10658/2010/11/24/baba-vanga-konflikt-obu-korei-poczatkiem-iii-wojny-swiatowej-przepowiednia-bulgarskiej-wizjonerki?category=spozaMiasta Fakty są jednak takie ,że podała konkretną datę 2010 a już dużo nam tego roku nie pozostało więc się sami przekonamy o wszystkim ;) Po prostu na razie wszystko idzie ku przepowiedni . Lokalny konflikt i dostęp do broni nuklearnej jednego z tych państw . A sojusznikiem Korei jest USA , którzy już tym lotniskowcem dali do zrozumienia ,że pomogą jeżeli Korea płd. będzie pomocy potrzebowała .
|
|
hihi, ale usmialam sie :) Piana często udaje wartość, a balon jednak pęka.
|
|
a h zapomnialam, mozesz na mnie czekac, zalatwie cos i wpadne no to pa
|
|
ale ciebie pewnie zadna heheh
|
|
W Barbadosie 60 zł od osoby, w cenę wliczone jest jedzenie, szampany, alkohol. I jest 220 miejsc z czego zarezerwowanych już jest chyba 181... Impreza zamknięta, wjazd tylko z dokumentem tożsamości, a wcześniej trzeba podać nr PSL. Zero chołoty :] Pozdro. Więcej szczegółów u organizatorów na facebooku. http://www.facebook.com/home.php?#!/home.php?sk=group_163997850305444
|
|
Odświeżam temat !!! Gdzie można zrobić Usg tarczycy ? Jakiś dobry specjalista pomijając wyżej wymienionych .
|
|
pojedziesz do kzdego innego miasta w polsce i zobaczysz takie same ladne tajemnicze smiejace sie i placzace, wszystko na jeden styl , a wiec jet w czym wybierac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |