Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kilka uwag o rządowych mediach PO na marginesie wypowiedzi Antoniego Macierewicza, których wcale nie było... |
emila18 Moge przy najbliższej okazji sie zapytać jak Cie to bardzo Ci zależy nawet o terminy ale tak myśle że okolo 2tysi . Byłem na weselu co prowadzili wodzireje miejsza kasa bardzo dobre wesele. A z Dj wesele byłem to nie zabardzo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kilka uwag o rządowych mediach PO na marginesie wypowiedzi Antoniego Macierewicza, których wcale nie było... |
jak bym mogła to bym wzięła :D przesłodkie nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Re: Kilka uwag o rządowych mediach PO na marginesie wypowiedzi Antoniego Macierewicza, których wcale nie było... |
...znaczy się 15 par?..., a nie brakuje jakiegoś singla?....
|
|
bylem dzis w firmie i okazalo sie ze nr konta bylo brak wpisalem i powiedziala ze zrobia przelew i co do tej pory pusto
|
|
POWÓDŹ 2010- DLACZEGO NIEKTÓRE RODZINY ZOSTAŁY BEZ JAKIEJKOLWIEK POMOCY?! Jestem osobą poszkodowaną w tegorocznej powodzi. Woda zalała mój dom w tym roku dwukrotnie. Straty są ogromne! Nie otrzymaliśmy żadnej pomocy ze względu na posiadanie dodatkowego mieszkania, które nie zostało zalane. Dom zalany dwukrotnie w tej powodzi to dom, w który wkładane były wszystkie oszczędności, wyrzeczenia całej rodziny. Straty są ogromne! Został odmówiony nam zasiłek celowy na odbudowę, wszelkie dary a także pożyczka dla powodzian. Dlaczego wszyscy powodzianie nie są traktowani na równi?! Dlaczego pracowitość i wyrzeczenia w naszym wypadku w ogóle nie popłacają? Przez to została nam odmówiona wszelka pomoc. Gdzie jest jakaś sprawiedliwość? Przecież jak inne rodziny ponieśliśmy wielkie straty przez tegoroczną powódź. Proszę o jakąkolwiek pomoc w rozwiązaniu tej sprawy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |