Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oto wasz prawy i sprawiedliwy... |
Wszystkie siły nadprzyrodzone mi świadkiem, że natrzaskałbym po ryju tych szymonków i szczebiotki, gdybym tylko wiedział, kim są. Banda kretynów. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oto wasz prawy i sprawiedliwy... |
szczebiotka odpowiedz NA TE PYTANIA.!! Ale pomyślcie forumowicze po co ma odpowiadać.? Skoro i tak nie powie prawdy . . .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Kolego ,,twójPsychiatra" - pretensje o droższe bilety, połączenia itp. proszę kierować do Urzędu Miasta, nie do mnie! Ja wyrażam swoje zdanie czy to się Tobie podoba, czy nie. Nic mnie nie przekona do budowy tak wielkich sklepów i koniec kropka. Co do kina i kręgielni. Pobudują nowe kino - Cinema City, iMax czy inne wynalazki - Wam i tak coś nie podpasuje. A to fotele nie wygodne, a to za głośno, popcorn przypalony czy filmy nie takie. Powstanie nowa kręgielnia - tor krzywy, kule za małe, buty śmierdzące itp, itd. Co by w Łomży nie powstało i tak będzie złe. Więc po co to wszystko? Zadbajmy lepiej o poprawę warunków podstawy życia dla najuboższych w Łomży, później zajmujmy się budową. Na takie luksusy jak kino czy kręgielnie i tak nie będzie stać więcej jak 10% Łomżyniaków !
|
|
BL TomeG - chyba jako jedyny na forum nie jesteś osobą anonimową wklejając swoje nagranie.
|
|
BL TomeG (---.elomza.pl) A na tym zdjęciu co wkleiłeś to który to ty jesteś?Ten w czerwonej koszulce?
|
|
Nie ściemniaj kolego nawet małe czy średnie zakupy jeśli wydasz tylko na bilet są znacznie tańsze niż w osiedlowych sklepikach. Nie mowie tu jak ktoś chce kupić mleko i pieczywo ale przy zakupach powiedzmy powyżej 15-20 zł kupisz taniej już w tym dużym sklepie niż w osiedlaku.
|
|
maślanka123 (---.lomza.mm.pl) Ale ty bardzo kiepska w nauce jesteś...więc sorry...
|
|
jestem cfaniaczka
|
|
dokładnie hehe
|
|
i to jest powód by głosować na niego ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |