poniedziałek, 03 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Panie Chrzanowski

oj można można wygospodarowac , jest tam dość miejsca.Sprytny projektant nie miałby z tym problemu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Panie Chrzanowski

Czy to nie jest przypadkiem AXA????

ze Zjazdem to totalna kompromitacja i bardzo mi śmierdzi. Juz teraz wyjeżdzający z ulicy Rybaki mogą to w większości uczynić tylko i wyłącznie gdy któs jadacy Zjazdem im to umożliwy poprzez zatrzymanie się i wpuszczenie. Nie wiem jak to sobie wyobraża Pan z urzędu który dopuścił taką organizacje ruchu przy tym sklepie. Ostatnio widziałem cięzarowego TIRA który coś przywiózł do tego nowego sklepu. Aby mógł wjechać trzeba było zatrzymac cały ruch na ulicy Zjazd. No ale u nas się myśli kategoriami jakoś to będzie. Do dzisiaj jest syf w postaci organizacji ruchu przy Stokrotce , szczególnie zjazd z ronda do Stokrtoki kolidujący z prawoskretem i też nikogo to nie razi w tym naszym urzędzie.

DiDi

poszło coś pod stołem to i taką organizację mamy.

Calkiem calkiem i czekalam specjalnie na jednego zawodnika ale niestety nie boksowal ze wzgledu na to ze jego przeciwnik oddal walkowerem czyli nasral w gacie xPP

mario

nie narzekaj tak bo jeszcze ronda na zjezdzie zrobią i wtedy sie zacznie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org