Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pożegnanie |
danie glowne
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pożegnanie |
w blaszaku jest taka facetka, niby blond co mnie ostro wkurza bo wygląda jakby miała wszystkich w dupie. gapi sie na ciebie jakbyś jej bułkę obiecała ;// pff czy ten kto ją zatrudniał widział jak ona sie zachowuje ? chodzi o taką niby blondynkę z pasemkami.. ;/ głupia baba a do blaszaka często chodzę. ale zawsze z nadzieja ze na kasie nie bd siedziała ta pacjentka bo mnie przyprawia o mdłaosci i psuje humor
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: kmaciek (---.elomza.pl) Data: 11-11-10 15:17 franio30 gdzie znalazłeś informację, że 2dniowe zarodki tak wyglądają? To po pierwsze. Po drugie, nadprogramowe zarodki mrozi się, można je oddać też do adopcji. Po trzecie najlepszym wyjściem jest utworzenie tylko jednego lub dwóch zarodków i ich aplikacja. nie napisałem, że są dwudniowe. skoro in vitro traktuje te, o których mówisz, jako odpady, to kilku tygodniowe też. to są te same, tylko kilka tygodni starsze. poza tym nie pisz mi w kółko powtarzanych bzdur o mrożeniu (które de facto występuje w tej produkcji - a w debacie o in vitro występuje jako niedopowiedzenie). oprócz tego, że część się mrozi, w ciele zagnieżdża się kilka zarodków, z których później wybierany jest najsilniejszy. reszta oczywiście jest usuwana. odsyłam cię do lektury artykułu opisującego tę cichą zbrodnię: http://nauka.wiara.pl/doc/469586.In-vitro-jak-to-sie-robi
|
|
w LOmzy nie ma
|
|
Właśnie tak wygląda manipulacja społeczeństwem na podstawie plotek.Stara metoda stosowana prze SB.Poderwać autorytet osobie o nie wygodnych poglądach. Trzeba umieć czytać ze zrozumieniem (są daty i godziny)a nie oglądać, litery.Jest zmieszczony protokół z zatrzymania chłopców,którzy zostali szybciutko zwolnieni bo akcja okazała się pomyłką. Gdyby Gebels miał takie metody propagandy to Hitler wojny by nie przegrał. Wobec wszechwładnej głupoty i zakłamania,kultura słowa i elokwencja mija się z celem. Co do statystyk są nie precyzyjne tych par jest znacznie więcej i zapomniałem dodać ,te pary mają dwoje i więcej dzieci. Nie piszę tego po to żeby dyskutować z ludżmi o ptasich mózgach ,którzy nie wiedzą co to znaczy być człowiekiem. Bardzo ciekawe jest to że dyskusje na forum prowadzone są w godzinach pracy urzędów,osobiście chciałem dodać że korzystam z prywatnego neta i nigdy nie odliczałem go z podatku.
|
|
niedziela ok 14.00 wyjazd 508 280 979 Grzesiek.
|
|
beka http://www2.ac-lyon.fr/enseigne/biologie/photossql/images/coeur_dinde2.jpg[/mg]
|
|
nie udalo sie zdjecie beka
|
|
nikt się nie decyduje?
|
|
Witaj :) W Fartlandii w centrum 4+ można dostać ubranka do chrztu, ale tam jak dobrze kojarze jest dosyć drogo. W sklepie Bajka chyba też są ale nie jestem pewna. a nie lepiej przez allegro kupić ?? wychodzi taniej a jest naprawdę duży wybór - wiem, bo niedawno sama zostałam chrzestną =)
|
|
Witam Mam dylemat :P Co byście wybrali ? Pracować w dobrze prosperującym biurze 8 ha dziennie za 1000 - 1200 zł czy być kierowca ciężarówki 10- 14 ha dziennie za 2500 - 3000 zł?
|
|
widziałam na allegro, ale chce zobaczyc może coś równie fajnego znajde "od ręki" ;) dzieki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |