Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oświadczenie Kongresu Poloni Amerykańskiej w sprawie akcesji Polski do UE. |
Stare i owszem, ale czy dobre?? Marian
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oświadczenie Kongresu Poloni Amerykańskiej w sprawie akcesji Polski do UE. |
... ja nie byłem wiec pytam ... _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Re: Oświadczenie Kongresu Poloni Amerykańskiej w sprawie akcesji Polski do UE. |
......................................................................................................................... aleks
|
|
cos ta nowa stronka niechce sie otwierac
|
|
Adamos To o czym piszesz to wszystko prawda, ale lepiej późno nic wcale! Czy coś zmieni odgrzebywanie starych ran......? Nie jestem zwolennikiem radnego Zgrzywy i nigdy nim nie bedę ale jeszcze jestem realistą i wierzę.... ( może w cud). Dlatego słowo "dziekuje" może zmobilizuje do jeszcze bardziej kreatywnej pracy na rzecz naszego miasta. Pozdrawiam Łomżanin
|
|
ciekawe skąd nasz takie informacje , kóre tak publicznie prezentujesz. Policja nie dostaje ani grosza z tych mandatw których jak sadze tak się boisz. Nie problem w tym ,że policji nie ma na osiedlach / nie jest to do końca prawda/. Problem jest w tym ,że w Łomży po ulicach jeździ kupa , aroganckich i zarozumiałych matołów. Nie jest rozwiązaniem stawianie policjanta na każdej ulicy - to jest absurd. Rozwiązaniem jest świadome właściwe uczestnictwo w ruchu drogowym. Czego tobie sądzę po twoich wypowiedziach brakuje. Pieniądze na fotoradar jak wiem nie idą z kiesy miasta. A dobrze by było gdyby więcej kamer postawić nie na osiedlach tylko na skrzyżówaniach ulic. To są sposoby który pozwoliłyby na zmniejszenie kosztów związanych z leczeniem ofiar wypadków drogowych , likwidając szkód komunikacyjnych. Ale tak naprawdę to trzeba zacząc jeżdzić jak cywilizowny człowiek po ulicach mniasta , a nie krzyczeć aby postawić jeszcze jednego więcej policjanta z batem. Łomżanin
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |