Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Granica głupoty |
Zachęcam do konkretów. michal
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Granica głupoty |
Proponuję: na początek tylko sobota (ta najbliższa) wypływamy rano gdzieś z okolic Pniewo-Siemień.... płyniemy do Nowogrodu kwestia porannego wstawania nie jest dla mnie problemem :D
|
|
Najnowsze onformacje na tema Zlotu na stronie naszego klubu http://www.automobilklub-lomzynski.prv.pl Serdecznie zapraszamy :-) michal
|
|
Centru jest tam ,gdzie jest centrum katolickie ...................chyba zapomnieliscie :) Zbych
|
|
Dzis po powrocie z upragnionych wczasów spotkała mnie i moją rodzinę nie miła niespodzianka ze strony spółdzielni. Chcąc wykąpać się po trudach podróży, stwierdziliśmy wyschnięte źródło w kranach. Pytam się do jasnej cholery, czemu skoro mam opłacone rachunki ? Tu przebrała się miara Pana prezesa. Po wykonanym telefonie odpowiedziano mi że woda faktycznie jest odłączona i moge zareklamować to dopiero następnego dnia. Czyli z dziećmi muszę iść do sąsiada? Myślałem że wyjdę z siebie. Od dziś wszystko co wiem i wszystko co jeszcze się dowiem wykorzystam przeciwko zarządowi spółdzielni, który już od dawna zasłynął jako jedna klika nie do pokonania bo zastraszona przez ..... Marketing i działania promujące Prezesa są codziennością w naszej telewizji. Tu jednak zauważcie ten mechanizm w którym to jest podział informacji i osób je redagujące. Dział dobrych informacji to P. Prezes, natomiast tych złych Zastępca prezesa. Dziękujcie Bogu, że wiadoma osoba nie jest prezydentem, chociaż dalej na to choruje i dzięki wam w ostatnich wyborach poczuła się mocno Dziwnych i kosmicznych decyzji było wiele i chyba pora o każdej po trochu wspomnieć. Dziś piszę o tym, a następny temat porusze juz jutro. Zapraszam, piszcie o wszystkim co uraziło Was ze strony SM Perspektywa. Cytat z pisma jakie po powrocie znalazlem w drzwiach. " Uprzejmie informujemy, że w ostatnim okresie nastąpił gwałtowny wzrost zadłużeń za czynsz i zużytą wodę. Niestety w tym temacie zarząd będzie bardzo konsekwentny - opóźnienie z opłatą nawet o kilka dni może skutkować odcięciej ciepłej wody. Z posiadanego przez nas rozpoznania o sytuacji materialnej mieszkańców wynika, że ponad 90% rodzin, które nie płacą posiada możliwość bieżącego regulowania opłat. Postanawiając powyższe prosimy i nielekceważenie tego problemu gdyż w konsekwencji może się to wiązać z dodatkowymi wydatkami z tytułu procesów sądowych" Czy to nie jest osiedle policyjne? Czy to nie jest tresura przez zastraszenie ? A tak wogóle to skąd i w jaki sposób sprawdzili moją zamożność majątkową ? No i wreszcie kiedy pokażą mi mój licznik za wode do którego nie mam dostępu ani go nie widziałem przez 10 lat? To tylko pare pytan na które brak mi odpowiedzi. Jęśli kogoś uraziłem to z góry przepraszam, tylko że to ja mając rachunki uregulowane- nie mam wody. Przyłączcie sie do wymiany poglądów i spostrzeżeń.
|
|
Zgadzam się całkowicie z opinią na temat panoszenia się prezesa .To mieszkancy powinni decydować o losie spóldzielni a nie prezes .Osoba ta jak zdążyłem się zorientować ( mieszkam w Perspektywie od roku )umie tylko straszyć kolegium .Durne ogłoszenia na TV kablowej są tego dowodem.Jak można parkować samochód zgodnie z liniami skoro obok ktoś już ustał poprzecznie i od tej chwili krąg się zamyka.Kolejny temat to talerze na dachach skoro TV kablowa jest droga to ludziska łapią się wszystkiego .No ale prezes popiera kablówkę bo tam może pisać swoje gestapowskie ogłoszenia.Czekam z niecierpliwością na osobę młodą operatywną, która naprawdę zajmie się placami zabaw , kablówkami to ,że nie bylo podwyżki za czynsz to nie jest zaraz taką operatywnością prezesa w innych spóldzielniach np. zwraca się za montaż okien a to jest nieraz około 1000 zł. Dobrze czekam też na opinie innych może przez internet można będzie wyrazić opinię chyba ,że pan prezes zabroni korzystać z tego wynalazku i za używanie wniosek do kolegium.
|
|
:)) ale ty jestes pokrecony. A moze sam wezmiesz sprawe w swoje rece i przejdziesz sie po sasiach i powiesz im zeby nie wkladali kamieni i kiji we drzwi. Ale nie ty jestes typowym przykladem polaka, ktory potrafi tylko narzekac, a nie tak jak w tym przypadku zrobic cos na wlasna reke. A tak wogole to co ma prezes do twojego domofonu. Sa, zadbaj o swoje.
|
|
nickownik.... sam napisałeś: "[...]Zamiast zajmować się tworzeniem głupich ogłoszeń i nakazów -proponuje panu Prezesowi zająć się sprawą domofonów.......[...]" ...więc co do tego ma prezes? ...jak on może zająć się sprawą domofonów...?
|
|
Jezeli juz jestes najmądrzejszy to dobrze........tylko zapominasz ,że fakkty sa inne .................moze ,chodzi Ci o konkretną osobe?................
|
|
Sars i reszta.... po co bić pianę? Co te rozmowy na forum dadzą?? Czy jeszcze macie oczy zamknięte?? Przecież to strata czasu......
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |