Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
(I jak tu) pojąć moralność i mentalność Żydów(?!) |
nigdy mnie pasjonowalo kopanie pilki, same nudy, i nie wiem komu kibicowac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: (I jak tu) pojąć moralność i mentalność Żydów(?!) |
sliczne zdjecia, przydaly by sie jakies ladne przybic na sciane
|
|
zorganizowac mozna jakis wypadzik zamiasto , na ranczo
|
|
mozemy zebrac sie w kilka osob, znam piekny domek, troche opuszczony
|
|
ZBIERAMY NAKRĘTKI!!! Ty też możesz pomóc – to nic Cię nie kosztuje Jeżeli chcesz pomóc Maciusiowi przyłącz się do akcji – zbieraj razem z nami plastikowe nakrętki, po napojach, sokach, mleku, środkach chemicznych itp. Zebrane nakrętki zostaną przeznaczone na zakup sprzętu rehabilitacyjnego. www.maciekkowalewski.cba.pl http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=23406
|
|
pokoje sa dwuosobowe:))))))) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
ciach i ciach i ciach ! trzeźwy jestem jak nigdy i ciach i ciach tnę i ciach i tnę aaaaa ciach ciach pocięte rudy błazen z druhem
|
|
no dobrze koslawy przyglupku
|
|
stary grzyb bez rodziny, czychajacy na slabosci , nie potrafie tak od razu za glowe
|
|
koniec , nie ma wyjazdu
|
|
Za dobry humor masz, nie lubię tego. Boję się. Ja strachliwy jestem.
|
|
To jest misja firmy Coca-Cola. Bycie najlepszym zaspokajaczem pragnień klientów nie jest może aż tak oryginalne, ale pracuje całkiem nieźle jako misja Pepsi. W dodatku, jak im się znudzi, mogą odsprzedać hasło do pobliskiej agencji. Będąc na wakacjach w klasycznej miejscowości turystycznej, do której co roku pielgrzymują setki tysięcy turystów, w tym spragnionych nie tylko napojów gazowanych nastolatków, a także marzących o swoim pierwszym razie na plaży przy zachodzie słońca małolat ze złotymi paseczkami i komórkami z obowiązkową obsługą MMSów, coś zauważyłem. Nie dało się nie zauważyć. Nie da się, po prostu się nie da – próbowałem, spojrzeć w takim kierunku, żeby nie widzieć logo/reklamy/lodówki którejś w tych dwóch firm. Logo Coli i Pepsi stało się elementem krajobrazu. Strach pomyśleć, ile tego świństwa wypijamy codziennie. A co się dzieje z naszym organizmem, jeśli wypijemy Colę? Wade Meredith opisał to dla nas już 2 lata temu. Dlaczego reklamy tych napojów pokazują uśmiechniętych ludzi? Ponieważ one Cię odurzają. Z tą różnicą, że środków odurzających (kokaina) nie ma w środku od niemalże stu lat. Dlaczego? Bo były zbędne. W ciągu pierwszych 10 minut od wypicia puszki Coli 10 łyżeczek cukru naciera na Twój ogranizm. Zaspokoiłeś właśnie 100% dziennego zapotrzebowania na niego. Nie wymiotujesz z przesłodzenia tylko dlatego, że smak jest tłumiony przez kwas fosforowy. Po 20 minutach cukier jest już we krwi, powodując strzał insuliny. Twoja wątroba broni się, zamieniając cały cukier, jaki ma pod ręką, w tłuszcz. A ma go teraz naprawdę dużo. Po 40 minutach zdążysz już przyswoić całą kofeinę. Źrenice rozszerzą się, podniesie ciśnienie krwi. W odpowiedzi wątroba wpompuje kolejną porcję cukru do krwi. Receptory adenozyny w mózgu zablokują się, co podniesie koncentrację i zahamuje uczucie senności. Po trzech kwadransach uruchamia się produkcja dopaminy, co przyjemnie podrażnia ośrodki przyjemności w Twoim mózgu. Dokładnie tak samo, jak umie to zrobić dla Ciebie heroina. Po godzinie rozpoczyna się czyszczenie. Kwas fosforowy związuje w jelicie wapń, magnez i cynk, przyspieszając tempo metabolizmu. Duża dawka cukru i sztucznych słodzików dodatkowo zwiększa wydalanie wapnia z moczem. Dokładają się do tego diuretyczne właściwości kofeiny. Musisz iść do toalety. Czas pozbyć się minerałów, które dotąd, niczego nie przeczuwając, zmierzały do Twoich kości. Pozbędziesz się sodu, elektrolitów, mikroelementów, które mogły być użyte do nawodnienia organizmu lub budowania mocnych kości i zębów, oraz całej wody, którą wypiłeś z napojem. Kiedy poziom cukru opadnie, staniesz się bardziej nerwowy i spowolniony. Za kilka godzin – a jeśli palisz, to już za dwie – nastąpi jeszcze dołek kofeinowy. Nie przejmuj się, wypij kolejną Colę. Ona sprawi, że poczujesz się lepiej.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |