Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USTAWIONY KONKURS MOSIR |
o *****
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USTAWIONY KONKURS MOSIR |
sluchaj smierdzaca malpo, lepiej zrobisz jak bedziesz prala sobie regularnie majtki, ten temat jest powazny i nie do smiechu
|
|
czlowieku, ja jak wyjechalam tak jeszcze nie robilam, co to za staroswieckie zwyczaje, pewnie chcesz sie gzic z jakas
|
|
:))))))))))))) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
na 4lomza przeczytalem, ze komitety placa 5 zl za dobe. rewelacja.
|
|
i miejsc pracy tez brak
|
|
Za cóż chcesz pokarać ten naród? On i tak już pokrzywdzony;) analog
|
|
MASZ PROBLEM ZE SWOJĄ PRACĄ: PRACE DOKTORSKIE, DYPLOMOWE, MAGISTERSKIE, LICENCJACKIE, INŻYNIERSKIE, MATURALNE i inne - materiały - badania - referaty - artykuły - publikacje - ???? ... korekty tekstów , recenzje, streszczenia, eseje, biografie ... Gotowe zestawy tematyczne na zadany temat na CD w plikach *.doc i *.pdf Wykresy, tabele, wzory, badania..... - NIE WIESZ OD CZEGO ZACZĄĆ ?? - SKĄD WZIĄĆ BIBLIOGRAFIE ?? - JAK NAPISAĆ PLAN ?? - A MOŻE POPROSTU BRAKUJE CI CZASU NA CHODZENIE PO BIBLIOTEKACH ?? OFERUJEMY PROFESJONALNE USŁUGI W ZAKRESIE : - Gromadzenie materiałów niezbędnych do napisania pracy dyplomowej, licencjackiej, magisterskiej; - Przygotowywania spisów bibliograficznych; - Pomocy w przygotowaniu fachowego planu pracy; kontakt: 513-484-515/ sms - oddzwanimy odrazu;serwisdr@gmail.com
|
|
Myślę ,że to mógłby wampir ,który od wieków grasuje w tamtejszych zaroślach nadrzecznych za kościołem Boboli .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
To brzmi jak jakaś kpina. Prace doktorskie też? A swoją drogą, nie chciałabym powierzyć korekty swej pracy komuś, kto nawet w ogłoszeniu o takich usługach robi błędy. I to są te profesjonalne usługi?
|
|
masz krzywy ryj forumowy analog
|
|
nikt Cię nie lubi
|
|
To Chupacabra
|
|
jawiemonawie (---.internetia.net.pl) hahaha rozumiem chcesz być śmieszny,ale jesteś głupszy/głupsza niż ustawa przewiduje ty homo niewiadomo pajacu po dopalaczach oby tylko.Także morda w kubeł i bul bul ZROZUMIANO!
|
|
milena: wyplakalas sie juz? to spier... mala gnido Kraj piękny tylko ludzie ku...wy
|
|
Hej moja mama znalazła dziś portfel z kartą banku na oskara... Niedaleko ulicy dmowskiego(miedzy garażami)
|
|
Na shellu ?? Opisz ją dokładnie jak będzie jeszcze raz wezmę dla Ciebie numer dla niej. uczciwość i prawda to najważniejsza rzecz
|
|
u szmita na długiej, ładne skórzane kozaczki, oczywiście kwestia gustu.
|
|
dziękuję bardzo :) , no pirat pirat hehehe. aż starach wychodzić na ulice :P
|
|
Jak chcesz w rozsądnej cenie to chyba tylko CTO i CCC.
|
|
Ja pierdole ale patologia , Czeczenowi się daje pieniądze za to że jest brudny bezrobotny i ma 10 dzieci , a obywatele Polski ,żeby pomóc dzieciakowi muszą w śmieciach grzebać i nakrętki wyciągać . ***** mać gdzie ja żyje ??
|
|
po co tam iśc? nasza kochana łomża przegra 10-0. szkoda mi tych młodych chłopaków co grają w łks. starają się a zarząd im nie pomaga. powinni byc w 2lidze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |