czwartek, 03 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
doktorat

Hehe cycek znowy pokazał swoją inteligencję. Co Ty wogóle robisz w Łomży, przecież jeszczcze kilka tematów dalej, mieszkałeś w Warszawie :D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: doktorat

Można, ale za grubo ponad 200zł...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Maciek jak na to wpadles??Tak ladnie wypisales badz skopiowales paragraf z kodeksu drogowego.Jesli to kopia to powinno byc to zacytowane,czyz nie?? Swoja droga,moglbys podac przyklad roweru wielosladowegoJestem ciekaw jak taki wyglada,rower sam w sobie jest jednosladem,chyba ze ma krzywa rame wiec bedzie pozostawial wiecej nij jeden slad!!
Pozdrawiam

CZy uważacie, że nasze miasto jest nudne, ja czasami odnosze takie wrażenie, nic ciekawego tu sie nie dzieje.

Wyk, Pianki i Zbójna.

bigi2004

do maćka

Przepisy prawa powinny być tak tworzone, żeby nie naruszały naszego (m.in. twojegi i mojego) poczucia sprawiedliwości - żeby były w naszym mniemaniu uczciwe. Nie wiem jakimi zasadami uczciwości kierują się tworzący prawo w Polsce - tj. posłowie i senatorowie.

Minimalnym wymogiem w stosunku do prawa powinno być to, żeby prawo nie było idiotyczne.

Dlatego zastanawiam się:
Biorąc pod uwagę natężenie ruchu i jakość dróg - czy większe zagrożenie dla życia i zdrowia kierujących rowerem oraz pozostałych (otoczenia) stwarza jazda rowerem po chodniku czy po ulicy ????

A spełnia życzenia?? :) Bo ja mam tradycyjnie trzy...:))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Ja o swojej byłej dotej pory nie zapominam a narobiła wiele złego ...

sie kłócą te dzieci aż mi żal ich ....

n/c

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Mówie to co uważam za słuszne, myślisz że jakby powstała dobra kawiarnia (dobra - z klimatem) to by utrzymała się na rynku? W Koterii jest fajnie, chociaz troche zimno jesli nie siedzisz przy kominku. Na dyskoteki nie chodze, bo w Łomży jest połączenie wiejskiej zabawy z balem małolatów, tak więc to nie dla mnie. Jak sie nudzisz zapisz sie na zajęcia do ODKu, uprawiaj jakis sport, zawsze coś się znajdzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org