Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
doktorat |
Hehe cycek znowy pokazał swoją inteligencję. Co Ty wogóle robisz w Łomży, przecież jeszczcze kilka tematów dalej, mieszkałeś w Warszawie :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: doktorat |
Można, ale za grubo ponad 200zł... W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Maciek jak na to wpadles??Tak ladnie wypisales badz skopiowales paragraf z kodeksu drogowego.Jesli to kopia to powinno byc to zacytowane,czyz nie?? Swoja droga,moglbys podac przyklad roweru wielosladowegoJestem ciekaw jak taki wyglada,rower sam w sobie jest jednosladem,chyba ze ma krzywa rame wiec bedzie pozostawial wiecej nij jeden slad!! Pozdrawiam
|
|
CZy uważacie, że nasze miasto jest nudne, ja czasami odnosze takie wrażenie, nic ciekawego tu sie nie dzieje.
|
|
Wyk, Pianki i Zbójna. bigi2004
|
|
do maćka Przepisy prawa powinny być tak tworzone, żeby nie naruszały naszego (m.in. twojegi i mojego) poczucia sprawiedliwości - żeby były w naszym mniemaniu uczciwe. Nie wiem jakimi zasadami uczciwości kierują się tworzący prawo w Polsce - tj. posłowie i senatorowie. Minimalnym wymogiem w stosunku do prawa powinno być to, żeby prawo nie było idiotyczne. Dlatego zastanawiam się: Biorąc pod uwagę natężenie ruchu i jakość dróg - czy większe zagrożenie dla życia i zdrowia kierujących rowerem oraz pozostałych (otoczenia) stwarza jazda rowerem po chodniku czy po ulicy ????
|
|
A spełnia życzenia?? :) Bo ja mam tradycyjnie trzy...:)) " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Ja o swojej byłej dotej pory nie zapominam a narobiła wiele złego ...
|
|
sie kłócą te dzieci aż mi żal ich .... n/c W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Mówie to co uważam za słuszne, myślisz że jakby powstała dobra kawiarnia (dobra - z klimatem) to by utrzymała się na rynku? W Koterii jest fajnie, chociaz troche zimno jesli nie siedzisz przy kominku. Na dyskoteki nie chodze, bo w Łomży jest połączenie wiejskiej zabawy z balem małolatów, tak więc to nie dla mnie. Jak sie nudzisz zapisz sie na zajęcia do ODKu, uprawiaj jakis sport, zawsze coś się znajdzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |