piątek, 11 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wreszcie męska decyzja Panie Dyrektorze!

Ten watek był poruszany kilka razy juz. W Łomzy sporo się dzieje, może nie do wsztkich skierowane, bo gustów zbyt dużo, ale wystarczy przegladać wydarzenia, a jest co robić. Jak na tylu mieszkanców i nie wielką grupę osoób, które ccą coś organizować i tak jest dobrze. Lenistwo młodzieży, czekające aż na tacy się poda wszytko jest najgorsze. Jak juz cos sie zrobi to krytykują, nie wiedząc ile pracy kosztuje przygotowanie czegokolwiek. Narzekaja że pracy nie ma, a poprostu nie che się pracować za powiedzmy 800pln, a od czegos trzeba zacząć, nawet Rokefeler zaczynał od czyszczenia butów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wreszcie męska decyzja Panie Dyrektorze!

A jechaleś na Bemowie w tym roku? Nie mogę znaleźć cię na listah startowych... I jaka masz dokładnie pojemność silnika, bo klasa mini w SSS jest do 1550 cc...

maciek

1. Nigdy nie nazwałem policji "psami" - są najczęściej bardzo potrzebni i doceniam ich rolę i pracę (sam mam krewnych w policji i znam ich bolączki).
2. Przepisy są mądre i głupie - to fakt (służę przykładami). Policja jest nie od rygorystycznego wymuszania przestrzegania przepisów zarówno tych mądrych jak i tych głupich lecz przede wszystkim od OCHRONY LUDZI UCZCIWYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli komuś zagraża niebezpieczeństwo (np. 11 dziewczynce na rowerze poruszającej się po drodze pełnej TIRów) to powinna temu komuś POMÓĆ (np. kierując te dziecko na chodnik !!!!).
3. Dostałem mandat za to, że nie zatrzymałem się na znaku STOP chociaż się zatrzymałem. Musiałem dać conieco za przejechanie na żółtym choć jechałem na zielonym, mój kolega złamał zakaz skrętu na nieuczęszczanej drodze o 3 rano i też też dostał mandat. Stwarzałem zagrożenie dla życia i zdrowia UCZCIWYCH ludzi ????
4. Zapamiętajmy raz na zawsze: policja jest po to to żeby nas BRONIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mamy się przy nich czuć bezpiecznie a nie się ich BAĆ.

Można by dalej....

Może rzucicie jakieś propozycje, bo póki, co to tylko marudzicie, że wszystko jest blee. To, co byście chcieli?

Konkrety proszę może ktoś to przeczyta i da się coś zrobić, chociasz jak ktoś już kilka razy napisał (zresztą bardzo słusznie) cokolwiek się zrobi to i tak zero zadowolenia.

Pozdrawiam

Lepiej zrobić i żałować niż nie zrobić i dopiero żałować ;)

Wiecie może od której otwarte są STS-y na Starym Rynku ??
Najlepiej jakby ktoś znał godziny otwacia w całym tygodniu i podał tu na Forum.
Na Stronie STS-ów nie ma godzin otwarcia :(

Dzieki

Capo Di Tutti Capi
Su il Primo e Sala Attrezzi PALESTRA!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org