Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pierwsza dama |
Nie pisz tak brzydko bo jeszcze ktoś się domyśli o jaką mniejszość chodzi :) Osobiście wiem :p
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pierwsza dama |
właśnie nie pisz tak brzydko... chodzi Ci o obcych wewnątrz nas?
|
|
interneta kup sobie od henia, on go beczkowozem rozwozi.
|
|
Hej interesują mnie opinię na temat internetu bezprzewodowego, tz. sieci, które takie internety obsługują. Jakie polecacie, chodzi o jakość oraz cenę. Pozdrawiam
|
|
witam. w jakiej cenie w naszej kochanej Lomzy jest nauczyciel gry na gitarze?
|
|
masz moze namiary? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
chińczyk (-_-) rusek (#-#) amerykanin ($-$) polak (^_^)
|
|
d-_-b - jamowicz
|
|
a Ukraincy przyjeżdzają do nas pracować jako sprzątaczki, zbieracze jabłek i wszystko czym Polacy gardzą i utrzymują się tu, odkładają, wysyłają do domu i jakoś dają rade... więc chyba nie jest tak źle.
|
|
Autor: Ozyrys9 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 05-11-10 18:02 Czemu tak katolickie miasto jak Łomża jest takie rasistowskie ? //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Rasistowskie wobec kogo ?Domyślam się że masz na myśli Czeczenów! Tylko panie mądralinski Czeczeni jak i Polacy to rasa biała więc nie może być tu mowy o jakimkolwiek rasizmie!
|
|
oby nie na mojej dzielni, tu by im nie pasowało, tu bieda co dzień ktoś ginie, strzelaniny, gwałty, nawet starej babce nie popuszczą jak się na nią nie spuszczą :) nie dla niech takie klimaty w kur..wie ;ebane mać
|
|
a może on chce samą tuszkę...? hmm
|
|
bez słów...
|
|
haha no problemy to one na pewno miały z chłopakami, ale jak to się gadali przy biesiadzie wieczorami " każda potworna, znajdzie swego terminatorna ", a mało takich chodzi ? ale ba, jak to się księcia z TV typu VIVA inne MTvie szuka to się zamienia we "potwor co niucha otwor"
|
|
a zdjecie ? te przedwczorajsze, prosze wklej nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Mam w St. K. 6MB z Netii na łączach TP. Koszt 49 zł brutto + 9, 50 zł za filtrowanie antywirusowe (jako opcja). Jest ok.
|
|
na gg poszli się gzić :P
|
|
halte klape kmiotku !!!!!!!!!!!!!!!! Czytać nie umiesz?????
|
|
Pisze jak wół że nie dla ludzi !! Tak czy nie ??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |