czwartek, 20 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
miastkowo stolicą ciemnogrodu i moherowych beretów

Co do prowadzenia ciąży to najlepszy jest dr Pękała zresztą w ogóle jako lekarz. Tylko że on nie pracuje w szpitalu, ale to że bedziesz chodzic do kogoś prywatnie kto akurat pracuje w szpitalu, wcale nie oznacza że akurat on przyjmie Twój poród. Mi zależało na dobrej i fachowej opiece podczas ciąży. Co do krótkowzroczności to trzeba mieć napręwdę dużą wadę abyś sie kwalifikowała na cc. Ja tez mam sporą wadę jednak rodziłam naturalnie.
Rodziłam w Łomży, położne były super, bardzo pomagały, co do lekarzy to też większego zainteresowania nie było.
Życze powodzenia;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: miastkowo stolicą ciemnogrodu i moherowych beretów

Policzą Ci drożej. Polecam w Pelikanie, ja drukowalam tam swoją licencjacką.

Andrzej 13

Nie idz do pelikana za stronę w kolorze wychodzi chyba 2-3 zł u nich.

Taniej wyjdzie kupić tusz do drukarki

czy ktoś jeszcze był tam może na weselu i dokładniej może opisać atrakcje?
napiszcie jaka tam jest obsługa?

Czasem wpada króliczek maskotka, czasem wpada kapela kurpiowska, w okresie letnim jest impreza przy ognisku, jedzenie mają dobre, jedyne co mi się nie podobało to to, że na sali są filary, nie ma całej otwartej sali.

Mów prawdę, nie kłam bo się skompromitujesz.

Chyba osoby prywatne, to w końcu hotel "Zacisze". Startowali do przetargu, więc to nic samorządowego etc.

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100326/REG20/446919969

http://lmgtfy.com/?q=przedstawiciel+handlowy

oj jak ciężko, oj jak ciężko...

Wierzycie w to?

http://www.mmpoznan.pl/13102/2010/8/31/spoza-miasta-nostradamusiii-wojna-swiatowa-pod-koniec-roku?category=spozaMiasta

rudy błazen z druhem

Szczerze to sam nie wiem. Sami kursanci między sobą robią "reklamę" Łomży. Nie raz słyszałem, że w Łomży się łatwo jeździ, jest mały ruch i dlatego wszyscy zdają w Łomży, bo takie jest o niej zdanie. Sami właściciele często proponują takie rozwiązanie. Nie ma co się dziwić L-kom z pobliskich miast, w końcu tutaj kursanci będą zdawać egzamin mimo, że są z Kolna, Zambrowa czy innych miasteczek. Co innego Warszawa czy nawet Sokółka. Oni tutaj zdawać nie powinni, ponieważ mają "swoja WORD-y". Jak już wspomniałem spowodowane to jest tym, że Łomża ma określenie "łatwego miasta" w poruszaniu się autem. Chociaż mi osobiście nie przeszkadza czy jeżdżę po Łomży czy po Warszawie. Trzeba przyjąć też warunek psychologiczny. W Warszawie osobie na egzaminie, pod wpływem stresu może być trudniej orientować się w terenie, włączać się do ruchu i odnaleźć się w dużo większej ilości aut niż w Łomży. Pozdrawiam i życzę cierpliwości jeżdżącym (w końcu sami się kiedyś uczyliśmy jeździć) oraz powodzenia zdającym ;)

Jedzie ktoś samochodem?

Lekarze czesto zbyt pochopnie wydaja opinie ze teraz to juz tylko in vitro... Naprotechnologia jest naturalna odpowiedzia na in vitro. Kobieta , jak i mezczyzna jest doglebnie badana. Badane sa hormony, malzenstwo uczy sie prostego rozpoznawania cykli kobiety. Jezeli cos szwankuje to medycyna moze to wyregulowac. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze in vitro to nie odpowiedz na bezplodnosc, mimo ze jeszcze dwa lata temu bylem za. Dzisiaj jestem przeciw.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org