Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miastkowo stolicą ciemnogrodu i moherowych beretów |
Co do prowadzenia ciąży to najlepszy jest dr Pękała zresztą w ogóle jako lekarz. Tylko że on nie pracuje w szpitalu, ale to że bedziesz chodzic do kogoś prywatnie kto akurat pracuje w szpitalu, wcale nie oznacza że akurat on przyjmie Twój poród. Mi zależało na dobrej i fachowej opiece podczas ciąży. Co do krótkowzroczności to trzeba mieć napręwdę dużą wadę abyś sie kwalifikowała na cc. Ja tez mam sporą wadę jednak rodziłam naturalnie. Rodziłam w Łomży, położne były super, bardzo pomagały, co do lekarzy to też większego zainteresowania nie było. Życze powodzenia;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miastkowo stolicą ciemnogrodu i moherowych beretów |
Policzą Ci drożej. Polecam w Pelikanie, ja drukowalam tam swoją licencjacką. Andrzej 13
|
|
Nie idz do pelikana za stronę w kolorze wychodzi chyba 2-3 zł u nich. Taniej wyjdzie kupić tusz do drukarki
|
|
czy ktoś jeszcze był tam może na weselu i dokładniej może opisać atrakcje? napiszcie jaka tam jest obsługa?
|
|
Czasem wpada króliczek maskotka, czasem wpada kapela kurpiowska, w okresie letnim jest impreza przy ognisku, jedzenie mają dobre, jedyne co mi się nie podobało to to, że na sali są filary, nie ma całej otwartej sali.
|
|
Mów prawdę, nie kłam bo się skompromitujesz.
|
|
Chyba osoby prywatne, to w końcu hotel "Zacisze". Startowali do przetargu, więc to nic samorządowego etc. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100326/REG20/446919969
|
|
http://lmgtfy.com/?q=przedstawiciel+handlowy oj jak ciężko, oj jak ciężko...
|
|
Wierzycie w to? http://www.mmpoznan.pl/13102/2010/8/31/spoza-miasta-nostradamusiii-wojna-swiatowa-pod-koniec-roku?category=spozaMiasta ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Szczerze to sam nie wiem. Sami kursanci między sobą robią "reklamę" Łomży. Nie raz słyszałem, że w Łomży się łatwo jeździ, jest mały ruch i dlatego wszyscy zdają w Łomży, bo takie jest o niej zdanie. Sami właściciele często proponują takie rozwiązanie. Nie ma co się dziwić L-kom z pobliskich miast, w końcu tutaj kursanci będą zdawać egzamin mimo, że są z Kolna, Zambrowa czy innych miasteczek. Co innego Warszawa czy nawet Sokółka. Oni tutaj zdawać nie powinni, ponieważ mają "swoja WORD-y". Jak już wspomniałem spowodowane to jest tym, że Łomża ma określenie "łatwego miasta" w poruszaniu się autem. Chociaż mi osobiście nie przeszkadza czy jeżdżę po Łomży czy po Warszawie. Trzeba przyjąć też warunek psychologiczny. W Warszawie osobie na egzaminie, pod wpływem stresu może być trudniej orientować się w terenie, włączać się do ruchu i odnaleźć się w dużo większej ilości aut niż w Łomży. Pozdrawiam i życzę cierpliwości jeżdżącym (w końcu sami się kiedyś uczyliśmy jeździć) oraz powodzenia zdającym ;)
|
|
Jedzie ktoś samochodem?
|
|
Lekarze czesto zbyt pochopnie wydaja opinie ze teraz to juz tylko in vitro... Naprotechnologia jest naturalna odpowiedzia na in vitro. Kobieta , jak i mezczyzna jest doglebnie badana. Badane sa hormony, malzenstwo uczy sie prostego rozpoznawania cykli kobiety. Jezeli cos szwankuje to medycyna moze to wyregulowac. Z wlasnego doswiadczenia wiem ze in vitro to nie odpowiedz na bezplodnosc, mimo ze jeszcze dwa lata temu bylem za. Dzisiaj jestem przeciw.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |