wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent wszystkich LEWAKÓW

Greg4Real:
do rozkladania nog to wiedza jak sie zabrac ale po gumki za dyche do apteki to juz nie pomysla co? Takie kobiety nie maja praw, skoro wie, ze od dymania bez zabezpieczenia zachodzi sie w ciaze to albo sie zabezpieczaj albo sie nie dymaj! Proste

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent wszystkich LEWAKÓW

Tak najlepiej "kogo to obchodzi, niech sobie rodzą i zabijają, to ich broszka a kazdy ma swoje zycie i pilnuje wlasnego tyłka. Każdy ma swoj rozum , każdy zrobi swoje."
każdy dba tylko o swoj tylek, ludzie opamietajcie sie! Jak mozna byc obojętnym wobec takich targedii! Przestańce byc tak samolubni, przecież nie o to chodzi w zyciu !
Moim zdaniem Kosciol ma racje, choc zbyt napiera na spoleczenstwo czasami, jednakze propaguja zdrowe zycie czlowieka-co w tym złego!

" brak łatwego, darmowego dla pewnych grup (np. podopiecznych pomocy społecznej, szkolnej młodzieży udającej się np. na klasowe imprezy) dostępu do środków antykoncepcyjnych'' - to co mam rozdawac mlodym srodki antykoncepcyjne za darmo- myslisz, ze to by cos dalo!? Skoro mają łatwy dostęp do poczęcia dziecka to niech tak samo sobie znajda srodki anty!
Nieprawda jest, ze mlodziez nie jest odpowiednio wyedukowana seksualnie, umieja zabawiać się stosunkiem wiec wiedzą o co chodzi i jakie są tego konsekwencje!

popieram stwierdzenie wyzej... 'oko za oko...'! moze by sie ukrocilo bestialstwo !

lauracrow1 masz racje w pewnym stopniu ale jezeli edukacja sexualna bylaby na wiekszym poziomie i dostep do srodkow antykoncepcyjnych to problem nieletnich matek moglby sie zmniejszyc. A po drugie to jakie wartosci maja teraz te dziewczyny, zadnych, zadnych autorytetow ani obaw i rozmyslan nad swoja prszyszloscia w tym kraju. No bo jak inaczej, skonczyc szkole, pohulac na maxa, poimprezowac a potem... A potem studia zeby przejsc na wyzszy level wyuzdania i imprezowania. Zal. A po drugie pani lauro to niech pani zajrzy do domu dziecka, jakie sa warunki ich zycia i warunki przyjmowania do rodzin. Ja bylem wolontariuszem kiedys bedąc harcerzem wiec widze tą segregacje kiedy przychodza rodziny adoopcyjne na "zakupy"

Czy orientujecie się może gdzie w łomży można kupić kosmetyki polskiej marki eveline?
Za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki

Racja lks najlepszy wymiata, nic dziwnego jak sie gra z wiejskimi kołami gospodyń. Nie faworyzuj bo sa jeszcze inni ktorzy w przeciwienstwie do lksu maja talent i czekaja na dofinansowania zeby zdobywac podium.elo

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Treść jest ukryta

dla mnie mozecie i jeść te dzieci, mnie to nie obchodzi. Wasza sprawa.

Greg4Real - nie ważne z kim grają, ważne że robią to w bardzo dobrym stylu, a gość - Profesor - chce mi powiedzieć że grają cienko i kasa im się nie należy. Po prostu nic na temat ŁKS-u nie wie, a się wypowiada. Ja dla przykładu, na temat ping ponga bym nawet nie czytał, bo co mnie ten sport obchodzi, a tu gość nie dość że ma ŁKS głęboko w d..., to jeszcze się wypowiada. Masz gdzieś, to poszukaj swoich for i tam pisz z ludźmi o Twoich zainteresowaniach, tam się bawcie, bo jak pomagać nie chcecie, to choć nie przeszkadzajcie.
Racja, są jeszcze inni którzy "maja talent i czekaja na dofinansowania zeby zdobywac podium" (nie rozumiem czemu tylko w przeciwieństwie do ŁKS-u, ale niech to pozostanie już Twoją tajemnicą), tyle że ja im nie bronię się publicznie, choćby poprzez forum wypowiadać i dociekać Swojego. Ja za Nich tego robił nie będę, bo mnie interesuje tylko Nasz klub, ale jak ktoś się będzie o swoje upominał, to nawet Go poprę, jak już raczę się odezwać w nie Swojej sprawie, a to dla tego, że każdy zasługuje na dofinansowania, szczególnie w tych ciężkich czasach. Lepiej niech dadzą na ww. ping ponga, niż sobie na nagrody za ch...uj wie co?

Dla mnie najlepsza pizza jest w Czterech Porach i Presto

ot..szczebiotka..głupota..

a propo wyrodnych matek. jak kur**wa byłaś na tyle odważna żeby iść z kimś do łóżka to mniej tą odpowiedzialność żeby wychować to dziecko.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

2011 tak mysle

Prusa 8

Jest jeszcze serwic RTV, Agd na Poznańskiej 36B. Może tam warto sprawdzić

Mi się wydaje ze w listopadzie mieli otwierać ale może to plotki...

1. Jeśli chcesz "zerówki" to są w Okularium na Dmowskiego.
2. Jeśli soczewki korygujące, miała je kiedyś dr Poppe.

W okularium sa te korygujace.

Mogę się założyć, że basen będzie się cenił i przez to i tak połowa łomżyniaków pojedzie do Zambrowa bo tam będzie taniej......

Spodnie do kostek żeby było widać buty i skarpetki :):):):):):):)

Pod ratuszem wysyp

M@ster uprzedziłeś mnie , właśnie miałem to napisać :P

Dzis o godzinie 8.00 byl widziany straszy nagi facet w samochodzie o rejestracji BL31948 na Monte cassino

Maniek a jaka ta ziemia?

.

Co do wypowiedzi west

"a propo wyrodnych matek. jak kur**wa byłaś na tyle odważna żeby iść z kimś do łóżka to mniej tą odpowiedzialność żeby wychować to dziecko.

To działa w obie strony, jak facet był na tyle "dorosły", że poszedł z dziewczyną do łóżka to niech też ma tą odpowiedzialność żeby pomóc wychowywać to dziecko.

Julia
Natalia
Karolinka
Lena
Aneta

Ja robilam w Baranowskim i bylo super masz ochrone wlasnego kelnera...i cena dosc przystepna:)
Polecam naprawde!

Niby obie strony ponoszą odpowiedzialność, przynajmniej tak powinno być. Jednak w większości przypadków tak nie jest. Jedyne co, to potem dziewczyna może starać się o alimenty. Gdybym miała córkę, to uczyłabym ją, aby w sprawach seksu liczyła tylko na siebie i nigdy nie zdawała się na faceta.

Co do tego, że nikt nie zauważył, że dziewczyna jest w ciąży. Tez mnie to zawsze zastanawia. Rozumiem, że dalsze otoczenie może nie zauważyć. Kiedyś w szkole miałam koleżkankę, która w wakacje urodziła i nikt oprócz jej rodziny o tym nie wiedział. A chodziła normalnie do szkoły. Chudzinka straszna, zero brzucha. Ale matka? Nie zauważy, że chociażby podpasek z lazienki nie ubywa?

kto podjąłby się tego zadania i oczywiscie za ile

Właśnie w Piątnicy jadąc od nowego mostu stoja 2 tabliczki i tam na pewno mozesz :) (polecam tą druga tabliczkę :D)

pozdrawiam :)

w pizzerii Da Grasso :)

wredek33 : bardzo wyczerpująca wypowiedź, nie umiesz się wysłowić to nie zabieraj głosu w poważnej sprawie ha

...wolności jak oka strzeż...

A ja Ci dam dobrą radę. Wejdź sobie na portal ślubny www.slub.lomza.pl w zakładkę zespoły muzyczne i odwiedź stronę każdego z reklamujących się tam zespołów, a nazwy tych, którzy nie mają podanej strony internetowej wpisuj w wyszukiwarkę (nie wszystkie ale większość z nich ma już swoją stronę internetową), posłuchaj sobie demo i zobacz na jakich instrumentach grają. Wybierz to co Ci najlepiej będzie pasowało. Z tym, że na to potrzeba poświęcić sporo czasu ale myślę, że warto. Każdy ma inny gust.

http://www.youtube.com/watch?v=BX6zSOLm9-Q&feature=related

nie tylko kobiety są winne niechcianej ciąży, nie robią tego same i nie tylko one powinny myśleć o antykoncepcji ale mężczyźni też ale nie, nasze społeczenstwo jest przekonane, że to tylko kobiet wina, bo rozlozyla nogi i jest w ciaży i to jest jej wina a tak nie jest chłopak też w tym uczestniczy i uświadomcie to sobie faceci, że Wy też macie w tym DUŻY wkład.

co do artykułu to tragedia :(

pozdrawiam

hehehehe szok :P

wes awans a bedziesz zadowolony i ty i goście

bzdura

Kawosz -> nie jest wielkim problemem ustalenie twojego ip więc sie nie chwal bo możesz mieć kontrole w domu.

Tu masz nr gdzie przyjmą ziemię:516671667

Praktyki studenckie w portalu dood.pl

Chcesz zobaczyć, jak wygląda tworzenie projektu internetowego od środka i wziąć udział w jego przygotowywaniu? Chcesz pożytecznie wykorzystać czas, zdobywając cenne doświadczenie, które w przyszłości może wzbogacić Twoje CV? Dołącz do nas!

Serwis dood.pl jest nowopowstałym projektem studenckim, współtworzonym przez studentów Uniwersytetu Warszawskiego i Politechniki Warszawskiej. Ideą dood.pl jest połączenie portalu społecznościowego z wyszukiwarką usług, gdzie użytkownicy będą mogli wymienić się swoimi wrażeniami na temat różnych miejsc i stworzyć ranking tych najlepszych. W związku z rozwojem poszukujemy osób do tworzenia treści i redakcji tekstów zawartych w serwisie.

Oferujemy:
- pracę w młodym, żywiołowym zespole,
- dogodne godziny pracy, możliwość powiązania praktyk ze studiami,
- możliwość współpracy po okresie praktyk,
- zdalną realizację praktyk.

Prześlij wypełniony formularz ( static.dood.pl/rekrutacja/fo... ) i ewentualne pytania na adres rekrutacja@dood.pl .

Więcej informacji znajdziesz na stronie dood.pl/praktyki/ .

wisiorki czy koraliki?

przetrzymuje to w zachowanku, wiec nielatwo pokazac dorobek

hahhahhahahahaahah

ja mam do sprzedania the sims 2 -50zł, crazy taxi fare wars-50 zł, tiger woods pga tour 06-20 zł, pimp my ride- 50 zł wszystkie gry działają

nic nie pamiętam bo byłem pijany

Treść jest ukryta

białystok nie jest Łomżą, do garów paszła !

czasami jak się podniecą to chyba próbują jakąś poezją pisać czy coś, tak się wczuwają, że ch.j wie o co im zapie.dala

ja wale po garach

Nie powiedział bym żeby dorosła Geniculata była mało ruchliwa. :)

sieema dziśiaj około godziny 14 zgubiłem czarną tylnią klapkę od telefonu htc w autobusie nr 8 lub gdzieś w okolicach Stokrotki...dla uczciwego znalazcy oczywiście znajdzie się jakaś nagroda...dzięki za pomoc ;)

JESLI JESTES JESZCZE ZAINTERESOWANY TO : 515 602 496. pYSZNE WEDLINKI.POLECAM

Armi Czerwonej , Buczka .

jasiu dużo mógł bym ci powiedzieć ale ty bardzo dobrze wiesz co mam na myśli...

cena..

Jak coś jest do wszystkiego, znaczy, że jest do niczego.

świat się zmienia... http://www.youtube.com/watch?v=5WNKtEZ8ieM&feature=related

.

http://4lomza.pl/ogl2.php ----> auto-moto

szymonek co racja to racja :)

Natka

trzeba było dbać o zęby to by nikt nie doprowadził do ich utraty, skoro ta Pani ma swoj gabinet i ludzie do niej przychodza to chyba oznacza że potrafi leczyć, inaczej to by było bez sensu i ludzie by nie przychodzili

kaja lubisz małe dziewczynki?

CZY WIE KTOŚ GDZIE PRZENIEŚLI ADULKA PROSZE O POMOC BO MOJE DZIECKO MA URODZINY I CHCIALA BYM MU WYPRAWIC W ADULKU

„Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze.
Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.”

Widać,że nie jesteś w temacie pajacyku i szybko Ci się nerwy rozstrajają, musisz wymienić oprogramowanie, bo długo nie pociągniesz. Chyba mocno wziąłeś to do siebie, na odległość wpłynąłem na Twoje życie ? Mam taki pałer ? :D

Ciapaczku, będziesz drapaczem jajek po 4.12 i koniec kropka. Ja się nigdzie z tego forum nie wybieram sztywniaku.

Co Ty sobą reprezentujesz? "kutasie, cwelu" - ja się pytam: Co-To-Kur wa-ma-być? Nudne i nikomu już niepotrzebne niuniuś.

kto to pamieta?

Śledczy, temat jest nie o prezydencie. Wiesz dlaczego tak się dzieje? Bo Polska coraz bardziej zmierza do modelu państwa socjalistycznego. Państwo w formie podatków, ZUS i podobnych opłat okrada obywateli, w zamian dając tym, którzy się nie starają. Mało tego, tworzy głupie prawo i powołuje urząd, aby przepisy tegoż prawa wdrażał. Zastanów się i powiedz, po co jest:
- Główny Urząd Statystyczny,
- Najwyższa Izba Kontroli (skoro mamy prokuraturę, ABW, CBA i Policję),
- Instytut Pamięci Narodowej,
To tak na początek. Do tego dochodzi kilkadziesiąt innych instytucji, które utrzymujesz Ty i ja (urzędy pracy, urzędy marszałkowskie, starostwa powiatowe, rady powiatu, samorządy województwa). W każdym pracują ludzie, mają pensje, premie, palone jest światło i leje się woda. Jednak słyszałeś, aby państwo kiedykolwiek w kryzysie likwidowało administrację? Nie, ONI podniosą podatki, ale nie zlikwidują urzędu. Wiesz dlaczego? Bo muszą mieć posadę dla kolegów po wyborach. Dlatego zapoznaj się z powyższymi stronami i dołącz do nas, choćby w internecie.

Szymonek ja bym kupił tylko chciał bym sprawdzić w moim kompie czy ruszy bo u mnie agp 4x a to chyba 8x

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org