Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Obywatele postanowili wyprawić Bronkowi huczne pożegnanie. I organizują wydarzenie: „To ostatnia niedziela”. |
Jest dobry w tym co robi, ale...... niepotrzebnie zachęca na zbyt czeste badania i nie potrzębnie namawia do wykonywania biopsji torbieli. Dużo pieniedzy wydałam na te zbedne badania (w moim przypadku). Zrozumiałam to po wizycie u chirurga onkologa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Obywatele postanowili wyprawić Bronkowi huczne pożegnanie. I organizują wydarzenie: „To ostatnia niedziela”. |
w urwisku slyszałam ze jest to plac dla miejszych dziecia adulka znowu przeniesli juz kolo blaszaka go niema
|
|
Re: Obywatele postanowili wyprawić Bronkowi huczne pożegnanie. I organizują wydarzenie: „To ostatnia niedziela”. |
Z wielką przyjemnością mam zaszczyt oznajmić Państwu iż dnia 5 listopada 2010 (Piątek) odbędzie się... Kolejny koncert zespołu "Patologia" (nazwa zmieniona) :D Pub 9ka, ul. Kazańska. godz. 20.00 ZAPRASZAMY! :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |