Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy obudźcie się !!! |
Witam. Czy w Łomży znajduje się jakiś punkt gdzie można sprzedac gry do Xboxa ( oprocz games point ) tam juz nie skupuja. Mam do sprzedania Fight Night Round 4 oraz Forza3 + Halo Odst3
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy obudźcie się !!! |
ja znam reksia
|
|
sprzedaj na allegro
|
|
Tak jak w temacie
|
|
A jak znasz niemiecki tak żeby podzwonić po urzędach i się dogadać, to pisz do mnie,od kilku dni mam pewien pomysł i właśnie szukam jakiejś ogarniętej osoby, która zna ten język i pomogłaby mi uzyskać informacje na pewien temat.
|
|
Najlepiej by było żebyś wpadł do nas w piątek na próbę. Gdzieś na kompie mam demo , jak znajdę to wyślę
|
|
King of Pop napisał(a): > Hej, ja mam troszkę inne pytanie: powiedzcie mi ile czasu > czeka sie na ponowne wyznaczenie terminu tsf od chwili > złożenia prośby o wyznaczenie owego terminu? pytanie niena temat udzielam ci ostrzeżenia < wieczne im odpoczywanie >
|
|
kultowa skarbonka z szyfrem na trzy pokrętła , dzieci uwielbiały te skarbonki ale kupić je było trudno... URL=http://img686.imageshack.us/i/skarbonka.jpg/][/URL]
|
|
a gdzie macie prubę ? < wieczne im odpoczywanie >
|
|
m1ch4lina gryż napleta...... prUbę.......pogratulować..... Riposta wiesz za co?????? Jestesmy kwita.... :) rudy błazen z druhem
|
|
|
ale bendzie jkasno jutro
|
|
Michalina na motorze
|
|
ale mnie nie interesuje jakaś rozmowa przez telefon z Tobą bo jesteś daleko, jedziesz po samym sobie robiąc z twarzy dupę napisałeś "nie strasz mnie pajacu bo wykonam jeden telefon i jesteś pozamiatany" do kogo go wykonasz? NO właśnie i ja chcę do tego kogoś numer albo sam wykonuj ten telefon i umawiaj mnie, ja się dostosuję. Rób to < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |