Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imię papieża nie uchroniło Kubicy przed wypadkiem |
Niepowiedziałbym że Łomza niejest nudna jest nudna czasami... potrzeba więcej koncertów i wiecej miejsc rozrywki. ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imię papieża nie uchroniło Kubicy przed wypadkiem |
Podobno tylko nudzą się tylko ludzie z małointeligentni. Jak przyjeżdżam do Łomży to zawsze brakuje mi wolnego czasu, a jego większość ucieka niestety na różnego rodzaju imprezach.
|
|
ptysiu pysiu co to za różnica jak i tak kojarzysz mi się tylko z jednym.... a co do ciebie mam? wkurzają mnie twoje wypowiedzi i brak rozumku mam nadzieję że rodzice zabiorą ci komputer albo elektrownia odetnie ci prąd albo odetną ci dostęp do internetu...to tylko takie marzenia ale kto wie? +polak+ dzięki za propozycje:)
|
|
Mierna aktoreczka: Nie wiem może jakiś koncert, jakieś wyjście do knajpy... Tylko z kim, jak tego KOGOŚ już nie ma? Tak się mówi do momentu, kiedy nie znajdzie się nowej sympatii... Musisz tylko przetrzymać ten "okres" :) Trzymaj się. ![]() rudy błazen z druhem
|
|
hAutor: Lex (---.elomza.pl) Data: 09-05-05 13:17 Maciek jak na to wpadles??Tak ladnie wypisales badz skopiowales paragraf z kodeksu drogowego.Jesli to kopia to powinno byc to zacytowane,czyz nie?? Swoja droga,moglbys podac przyklad roweru wielosladowegoJestem ciekaw jak taki wyglada,rower sam w sobie jest jednosladem,chyba ze ma krzywa rame wiec bedzie pozostawial wiecej nij jeden slad!! Pozdrawiam Lex. Czy jest zabronione kopiowanie na forum? Chyba nie,więc o co Tobie chodzi? Przeczytaj pod podanym niżej adresem, a dowiesz się że są rowery wielośladowe o prostej ramie. http://republika.pl/rowerynietypowe/home.html Umorzan. Prawo jakie jest takiego trzeba przestrzegać i jest jednakowe dla nastolatków jak i dorosłych. Trzeba jeżdzić zgodnie z przepisami i nie będzie problemów z policją. Dla Waszego widzimisię nie będą prawa przerabiać. Jeżdżę rowerem i tylko ulicą i nie mam żadnych kłopotów z policją, jeszcze ani razu mnie nie zatrzymywali nawet jadąc nocą,. Policja od tego jest żeby pilnowała porządku i przestrzegania prawa i należy się jej za to szacunek, a u Was inaczej ich nie nazwiecie jak psy. Nie jest to dla nich lekki kawałek chleba. Szanujcie ich trochę to i Was nie będą się czepiać. Specjalnie piszecie takie tematy żeby poniżyć policję w oczach społeczeństwa. Nie wierzę autorowi tego tematu że nastolatki zostały ukarane mandatem. Za większe wykroczenia policja poucza. W/g mnie jest to zmyślenie dla potrzeb tematu, tak jak w temacie "Łomżyńska drogowka". Autor tematu twierdzi, że zaczaili się na Niego przy pubie "Atom" i zauważyli że nie zatrzymał się na znaku "Stop" na przejeździe kolejowym. Trzeba mieć prznikliwy wzrok, żeby z za zakrętu i to z odległości kilometra zobaczyć przewinienie, albo wybujałą wyobraźnię autora tematu. Pozdrowienia.
|
|
Niestety Maciek niezbyt "pozytywna" opinia o pracy naszej drogówki ( i w ogóle całej policji nie bierze się znikąd). Widziałeś kiedyś PIESZY patrol? Bo ja tylko czasem widuję patrole, ale samochodowe.... Dziwne, a podobno łomżyńska policja nie ma pieniędzy na benzynę. Od kilku lat mieszkam już w warszawie i piesze patrole policji widuję codziennie i to po kilka razy. Ale widocznie policja w Łomży jest tak strasznie zajęta, że nawet na piesze patrole jeździ samochodem. A co do pracy samej drogówki, to opiszę Ci sytuację, która spotkała mojego znajomego. Otóż jak może niektórzy wiedzą przy bloku Woj. Pol 29 jest ulica osiedlowa jednokierunkowa (co sprawia, że przjechanie np. z garażu pod blok wymaga wyjechania na ul. Wojska Polskiego, okrążenia całego bloku i zajechania pod blok z właściwej strony - nie muszę dodawać że NIKT się do tego nie stosuję). Otóż nasza drogówka przypuściła się ostatnio na tę uliczkę. Siedzi takich dwóch w radiowozie przyczajonych za śmietnikiem, bądź za jakimś większym samochodem (wersje są różne, zależnie od policjantów) i czeka na delikwentów. Gdyby to była jakaś duża ulica to rozumiem niech stoją i wyłapują samochody, ale jak tam przejedzie jeden samochód na godzinę to jest święto. Ale naszym dzielnym panom policjantom to nie przeszkadza... Ostatnim razem złapałi dwie osoby (czyli wszystkie, które miały szczęście tamtędy jechać) i wystawili każdej mandat jak nie wiem za co ( po kilkaset złotych, nie pamiętam ile dokładnie). Więc Maciek nie pisz mi, że w Łomży mamy normalną policją, bo oni potrafią się czepiać tylko do ludzi o jakieś, za przeproszeniem gówniane wykroczenia (przykład wyżej), albo do nastolatków, nad którym mogą pokazać swoją wyższość. Ciekawe, że wystarczy spytać się tylko o imię, nazwisko, zażądać pokazania legitymacji i taki policjant jeden z drugim od razu łagodnieją. Nie jes to może obiektywna opinia, ale niestey z innym typem policjanta się jeszcze w Łomży nie spotkałem i pewnie się nie spotkam.
|
|
Przecież jest tyle kościołów...
|
|
skatepark ! i nie mowcie mi ze juz jeden jest przy pg8 bo to gowno a nie skatepark ;/ kto jest za :D ?
|
|
chodzi mi oczywiscie o taki skatepark z prawdziwego zdarzenia. bedzie to jednoczesnie miejsce do pojezdzenia na rolkach, desce czy bmx, a takze do zorganizowania jakichs imprez czy zawodow, a co za tym idzie - promocja miasta :) zapytam ponownie - kto jest za ?
|
|
sa 4 serie na allegro i od 150 do 190 a nie grubo ponad 200 ;P
|
|
znam to ;/ markac ma racje ;] najgorzej wytrzymac ten 'okres'... w sumie to jest bardziej temat na nastolatek.pl :P ale skoro tu sie przyjal to ok, lol. a wchodzi ktos z was na nakazdytemat.com :D ?
|
|
3majcie kciuki - jutro zdaje starą maturę :|
|
|
ja jak sie obudze to pierwsza mysl jaka mi do glowy przychodzi to kiedy znowu pojde spac
|
|
Autor: uomrzan (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 09-05-05 21:06 3. Dostałem mandat za to, że nie zatrzymałem się na znaku STOP chociaż się zatrzymałem. Musiałem dać conieco za przejechanie na żółtym choć jechałem na zielonym, mój kolega złamał zakaz skrętu na nieuczęszczanej drodze o 3 rano i też też dostał mandat. Stwarzałem zagrożenie dla życia i zdrowia UCZCIWYCH ludzi ???? 4. Zapamiętajmy raz na zawsze: policja jest po to to żeby nas BRONIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mamy się przy nich czuć bezpiecznie a nie się ich BAĆ. ad 3. Zlamales czyli popelniles wykoczenie o ile ja sie orientuje policja MA prawo cie ukarac to jest jej w sumie obowiazkiem ad4. Nie tylko bronic, ale i egzekwowac przestrzeganie przepisow. Po to sa przepisy. Poza tym raz ty zlamies zakaz, a drugi raz ktos tobie wjedzie w dupe na polnej drodze bo bedziesz pewien ze sie zatrzyma na znaku stop a on pojedzie. Ciekawe co w takiej sytuacji powiesz. Wyzwiesz go od idiotow i nieukow ktorzy nie znaja sie na znakach drogowych, a juz na pewno zawolaasz policje w te zadupie, bo przeciez twoj samochod zostal uszkodzony. Jak to mowia punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia. Wszystko jest wzgledne a czepianie sie kogokolwiek najczesciej nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia.
|
|
jak ja sie obudze to jem ide do szkoly po szkole lekcje odrabiam ide na dwor i spac tak wyglada moj dzien...nudny dzien i tak jak caly czas..:D..:] ![]() rudy błazen z druhem
|
|
|
Poniedziałek 12:30 - 18:00 Wtorek - Piątek 10:00 - 18:00 Sobota 9:30 - 14:30 Niedziela 10:00 - 14:00 A może tak na forum będziemy przedstawiaćswoje typowania na sts-y ??
|
|
Dzieki Heh można Właśnie mi sie przypomniał kumpel, który chodzi na STS-y i spisuje od każdego (normalnie stoi obok Ciebie i spisuje, nie czai sie) Hehehe :))) Ale nie wiem czy ostatnio coś wygrał Dzis warto obstawić Tenis ziemny Nie bedzie zadnych niespodzianek na 99% są faworyci :PPP
|
|
Nie tyle satanista co psychopata... |
Obrazy i nasz umysł... ![]() ![]()
|
|
A co ty, kur*w@ (!!!!) wiesz o myśleniu... |
Nie tylko u nas tak jest: ![]()
|
|
heh dobre :] -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
a moze masz tego więcej?
|
|
Sen jest fajny, ale dlaczego tak krótki??
|
|
Podróż? Tak. Tylko, że malownicze krajobrazy wzmagają jeno nostalgiczne nastroje... Jednak warto by było się dotlenić nieco, przejść po lesie, odetchnąć żeśkim powietrzem, coby umysł lepiej pracował i myślenie stało się czyste i klarowne... Jeśli to było prawdziwe - nie skończy się tak łatwo! Jeśli nie - trzeba odcierpieć swoje i przejść nad tym do porządku dziennego. Bo po co pchać się tam, gdzie nas nie chcą, prawda? Miłość ma sens i daje power do życia tylko wówczas, gdy jest obopólna - innej opcji nie ma! Aktoreczko, jeśli ten ktoś nie umie walczyć o Ciebie to dla mnie to jest za przeproszeniem **** WOŁOWA a nie facet! I żyć potem z kimś takim to istna udręka. No chyba, że lubisz być sterem. Trzymaj się i nie daj się !
|
|
Luca faworyci to powiedz co jest dzis najpewniejsze z tenisa????
|
|
mnie tez co rusz "przywoluja do porzadku", ale w swietle ostatnich badan naukowych to "oni" przede mna dostana zawalu. promujmy haslo: SMIECH TO ZDROWIE pozdrawiam
|
|
No toć przyłożyłam zimną łyżeczkę, ale synek tak mi przyłożył, że pomogło tak sobie... " Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
|
|
Identyfikatory sa za darmo i mozna je wyrobic w budynku klubu. Potrzebne jest zdjecie i dowod tozsamosci z numerem PESEL
|
|
No to ja też chcę identyfikator. To jednak ok. 150 PLN w skali roku.
|
|
k23 chyba Ci odetna neta... ja płace... -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Chyba tak, Ptysiu... :)) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Hmmm Ale ja chce żeby ptysiu otym się dowiedział pierwszy a Ptysiu przecież masz mnie na liscie i twojo siorke mam na GG . hehe :-) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Ptysiu SERIO?? Kurde a juz myslalem ze to sie rusza wszytko i na obrazach to mam cos z oczami :]
|
|
Dzieki, bo juz w glowe zachodziłem jak to działa :p
|
|
Żeby obstawić w STS-ach to trzeba mieć 18 lat, a po twoich wypowiedziach to jeszcze trochę będziesz musiał poczekać (i bardzo dobrze, bo tam już bym ciebie nie zniósł).
|
|
dzięki :)
|
|
Gdzie jest ta firma ? Czy macie jakiś kontakt do niej? Jak możecie napiszcie na meila lomza2004@interia.pl. Z góry DZIĘKI :P:P Zbych
|
|
slabe macie nerwy jesli taka drobnostka jak wypowiedzi ptysia was wkurzaja. Co to by bylo gdybyscie staneli przed powazniejszym problemem??
|
|
Re:dorobek naukowy KULu |
"Oskubiemy Pelikana! W najbliższą środę(11.05) o godz. 17:30 zapraszamy wszystkich na mecz ŁKS-u. Mamy zamiar stworzyć niezapomnianą atmosferę. Zachęcamy wszystkich do kibicowania na trybunie od rzeki. Roześlij to wszystkim ludziom z Łomży, których masz na GG. Nawet, jeśli nie wszyscy, których masz na liście są kibicami, to i tak im prześlij." czytajcie wysyłajcie i przychodźcie na mecze
|
|
A propos, <b>ĐřĂŃ_ÔNĂ</b> to Ptyś, jego najlepszy kolega z klatki albo sąsiad/-ka. :]
|
|
hmmm.... pogrubienie mi nie wyszło ;)
|
|
o, ja też chcę! [ beskitu@gmail.com ] z góry dzięki
|
|
Niewiem zie zabardzo go lubie!!
|
|
Z tego tekstu wszystko wynika jakich mamy urzędników w naszym mieście. Aż mi wstyd...
|
|
"nemo: my uczyliśmy sie 3 lata matematyki a nie 4, wiec nic dziwnego, dla mnie tez byly trudne, ale jakos ze z nie ktorymi poradzilem" Ale wczesniej miales 6 lat podstawowki i 3 lata gimnazjum, razem z liceum miałeś 12 lat, czyli tyle co ja (8lat podstawowki+4lata liceum). ;-)
|
|
Za głupi jesteście, żeby to pojąć! Pukacie w dno od spodu!
|
|
Ogolnie nie polecam bo ten kto to robi to lamus bez pojecia o sieci radiowej i tyle !
|
|
Mamy , poniewaz stadion ma byc odremontowany ale nie wiem kiedy.......teraz jestesmy na 3 miejcu a jak wygramy w sobote to moze znajdziemy sie na 1....o pieniadze to ty sie nie martw.....oni znajda pieniadze na remont stadionu. Pozdrawiam kibicow ŁKS'U
|
|
Ciekawe co by na to pedział Freud?? :) Zbych
|
|
I nad ranem jeszcze raz :P
|
|
hehehe, jestes zabawny nemo, ja nakur.... 8 godzin prze kompem i nie chcialbys tego robic co ja robie choc zarabiam troche wiecej niz 600zl. Ja niezaluje im podwyzek. Popracuj tam troche a zobaczysz. pozdrawiam
|
|
"hehehe, jestes zabawny nemo, ja nakur.... 8 godzin prze kompem i nie chcialbys tego robic co ja robie choc zarabiam troche wiecej niz 600zl. Ja niezaluje im podwyzek. Popracuj tam troche a zobaczysz." No właśnie tobie by się chyba miesiąc pracy w szpitalu. Jakbyś nie wiedział od jakiegoś czasu występuję "deficyt" pielęgniarek, nawet w łomżyńskim szpitalu. Czemu? Bo starsze, bardziej doświadczone pielęgniarki odchodzą, a na ich miejsce nie ma kogo zatrudniać. Dochodzi do takich paradoksów, że na dyżurze zamiast 4-6 pielęgniarek są dwie. A liczba pacjentów i obowiązków im wcale nie spadał. Tak więc postaw się w ich sytuacji, gdy często muszą pracować za kilka osób i na każdym korku słyszą że są "leniwe" "hamskie" bo się nie wyrabiają, a pacjent musi na nich często czekać godzinę zamiast kilku minut. Mówisz, że "nakur..." 8 godzin przed kompem . Widać, że nawet masz niewystarczający zasób słownictwa, żeby się wysłowić. No to widzę, masz strasznie ciężko pracę - 8 godzin, co to jest w dzisiejszych czasach? Ledwie 40godzin w tygodniu.. I to w komfortowych warunkach na krześle przy komputerze, bez nocnych dużurów, nieprzespanych nocy, itp...
|
|
Pamiętacie "Ekstradycję"? Tam zniknęły zarekwirowane narkotyki...
|
|
DrNo. Myślisz że wszystkie przetargi są przeprowadzane zgodnie z zamówieniami publicznymi. Zamawiający musi sporządzić specyfikację istotnych warunków przetargu, gdzie musi być umieszcone co najmniej 22 punkty do zrealizowania przez oferenta. Zawsze jak ktoś zechce to zgodnie z prawem może przetarg ustawić. U nas są duże zakłady, w których przetargi nie podlegają zamówieniom publicznym, a też oddają większość robót wykonawcom z poza naszego regionu zamiast wspomóc ludzi bez pracy z naszego miasta. Pozdrowienia. Zbych
|
|
I zmykam wreszcie w poduchy, i nadzieję mam na milutki sen. Dobrej nocy życzę pracującym i nie mogącym spać. Pozdrawiam z grodu Kraka - A.
|
|
Dobra koniec tematu dzięki za wypowiedzi idzcie spać :-) ... Zbych
|
|
co sądzicie o odwiedzinach byłego selekcjonera kadry narodowej Jerzego Engela seniora na meczu łks-u z pelikanem łowicz? szkoda że nie został na druga połowę, w której padły obie bramki dla naszych.
|
|
witam, zastanawia mnie co dla was jest tematem tabu ? no i jeszcze to czym kierujecie sie w rozroznianiu prawdy od falszu. pozdrawiam mocherowe berety - nowe bojowki ciemnogrodu
|
|
Podatki... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |