Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To Polacy ratują Europę - pisze niemiecki dziennik "Die Welt" |
Ja mieszkam na Łagody i te bum słyszałem, ba, widziałem. A wiesz co to było ??? Samochód dostawczy, który nie przestrzega prędkości przy Łagody 10 i 8, i przejeżdża przez "śpiącego policjanta" ze znaczną szybkością. Trzeba być idiotą, żeby tak jeździć i nie żałować samochodu, życzę powodzenia :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To Polacy ratują Europę - pisze niemiecki dziennik "Die Welt" |
A powiedz gdzie jest przekleństwo oprucz tego postu z daty :07-05-05 12:08
|
|
Powiatowy Lekarz Weterynarii w Łomży informuje, że w dniach 4-10 maja, celem skutecznego zwalczania wścieklizny u lisów - drogą zrzutów z samolotów, zostaną wyłożone na terenie województwa podlaskiego przynęty ze szczepionką w załączeniu. Prosimy o zachowanie wymaganej ostrożności zgodnie z informacjami zamieszczonymi poniżej. Przynęty mają kształt kostek, koloru zielono - brunatnego, o wymiarach 4x4x1 cm, i zawierają zatopiony plastikowy pojemnik z płynną szczepionką. Zrzutem objęte będą kompleksy leśne, pola, łąki itp, z pominięciem obszarów zabudowanych, rzek i zbiorników wodnych. Prosimy nie dotykać i nie niszczyć przynęt. Przynęty, które były dotykane przez ludzi są omijane przez lisy. Szczepionka jest nieszkodliwa dla zwierząt domowych i innych zwierząt wolno żyjących. Dla zachowania ostrożności, w przypadku dostania się szczepionki znajdującej się wewnątrz przynęty na błony śluzowe człowieka względnie na uszkodzony naskórek - należy miejsca te gruntownie przemyć wodą z mydłem, a następnie zgłosić się do lekarza med. Po wyłożeniu przynęt, przez okres 2 tygodni, trzymać psy na uwięzi, a koty w zamknięciu. Tekst pochodzi z : http://www.lomza.pl
|
|
hehe myśle że Ptysiu z czasem da tego 2000 posta. Wydaje mi sie że teraz trzyma was w napieciu kiedy on to zrobi :-) Ptysiu daj tego ostatniego posta bo innym już termin ważności musztardy sie kończy :P pozdro Zbych
|
|
Zgadzam sie z Zibim 1 :P bigi2004
|
|
Autor: ptysiu (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 07-05-05 19:01 Bomba Ptysiu Odpowiedz na tę wiadomość Re: Wielkie BUM Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl) Data: 07-05-05 19:28 Trąba... Wszyscy Najmądrzejsi -Jebani Myślą Że Są Wybrańcami... Jeden trąba drugi bąba oj dawno tak się nie uśmiałam na forum z waszych wypowiedzi Pozdrawiam
|
|
Cudze chwalicie swego nie znacie. Pozdrawiam
|
|
MrS... dabz
|
|
Niewiem czy zauwazyliscie reklame na TVP3 Białystok Piwał Łomza Export i Złoty Kur jak podobają wam się te reklamy ?
|
|
w lomzy nie ma prawdziwych blokersow tylko banda gowniarzy ubierajaca sie na hali w ciuchy "pit bull".zastanowcie sie...w lomzy jest bezpiecznie...kogo ostatnio zabili,wycieli nerke,lub skatowali?? a ze tkos kogos zaczepi i da w morde to trudno...morda nie szklanka.a zreszta mam na tych blokaersow wy je bane i tak bym wszystkich dojechal !!!!!! buhahahahahaha ...
|
|
dzieki...podlacze sie do ciebie
|
|
hehehe a może nie Ptyś tylko Krzyś ? Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
MrS ptysiu chciał tylko zarobić nowego posta to więc niedziw się że nic sensnego nie napisał.A co do serialu to w tym ci nie pomoge bo nawet tego nigdy nie oglądałem.
|
|
W 1929 r. rozpoczęła się nowa edycja regat jesiennych w Łomży. Fundatorami nagród przejściowych, nazywanych wówczas przechodnimi zostali: Magistrat miasta Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych kobiet; Liga Morska i Rzeczna, oddział w Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych o Mistrzostwo Narwi; redaktor "Stadionu" i "Sportu Wodnego" M. Majcher dla biegu czwórek nowincjuszy; wiceprezes Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego, Jan Wejmer dla biegu jedynek mężczyzn. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego
|
|
npmnie ...poniewaz jest wart wiecej niz twoja **** :P don-key
|
|
paranoja dziewczynki ukarane 100-ką a przestępcy są puszczani na wolność za małą szkodliwość społeczną bądz dotychczas nie byli notowani
|
|
Prymitywizm i prostactwo. Szkoda komentarza. Zbych
|
|
Czeslaw popieram Ciebie.
|