czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
To Polacy ratują Europę - pisze niemiecki dziennik "Die Welt"

Ja mieszkam na Łagody i te bum słyszałem, ba, widziałem. A wiesz co to było ??? Samochód dostawczy, który nie przestrzega prędkości przy Łagody 10 i 8, i przejeżdża przez "śpiącego policjanta" ze znaczną szybkością. Trzeba być idiotą, żeby tak jeździć i nie żałować samochodu, życzę powodzenia :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: To Polacy ratują Europę - pisze niemiecki dziennik "Die Welt"

A powiedz gdzie jest przekleństwo oprucz tego postu z daty :07-05-05 12:08

Powiatowy Lekarz Weterynarii w Łomży informuje,

że w dniach 4-10 maja, celem skutecznego zwalczania wścieklizny u lisów - drogą zrzutów z samolotów, zostaną wyłożone na terenie województwa podlaskiego przynęty ze szczepionką w załączeniu. Prosimy o zachowanie wymaganej ostrożności zgodnie z informacjami zamieszczonymi poniżej.

Przynęty mają kształt kostek, koloru zielono - brunatnego, o wymiarach 4x4x1 cm, i zawierają zatopiony plastikowy pojemnik z płynną szczepionką.

Zrzutem objęte będą kompleksy leśne, pola, łąki itp, z pominięciem obszarów zabudowanych, rzek i zbiorników wodnych.

Prosimy nie dotykać i nie niszczyć przynęt.

Przynęty, które były dotykane przez ludzi są omijane przez lisy.

Szczepionka jest nieszkodliwa dla zwierząt domowych i innych zwierząt wolno żyjących.

Dla zachowania ostrożności, w przypadku dostania się szczepionki znajdującej się wewnątrz przynęty na błony śluzowe człowieka względnie na uszkodzony naskórek - należy miejsca te gruntownie przemyć wodą z mydłem, a następnie zgłosić się do lekarza med.

Po wyłożeniu przynęt, przez okres 2 tygodni, trzymać psy na uwięzi, a koty w zamknięciu.
Tekst pochodzi z : http://www.lomza.pl

hehe myśle że Ptysiu z czasem da tego 2000 posta. Wydaje mi sie że teraz trzyma was w napieciu kiedy on to zrobi :-) Ptysiu daj tego ostatniego posta bo innym już termin ważności musztardy sie kończy :P pozdro

Zbych

Zgadzam sie z Zibim 1 :P

bigi2004

Autor: ptysiu (---.lomza.rtb161c.4lan.pl)
Data: 07-05-05 19:01

Bomba

Ptysiu

Re: Wielkie BUM

Autor: +polak+ (---.lom.vectranet.pl)
Data: 07-05-05 19:28

Trąba...

Wszyscy Najmądrzejsi -Jebani Myślą Że Są Wybrańcami...

Jeden trąba drugi bąba oj dawno tak się nie uśmiałam na forum z waszych wypowiedzi

Pozdrawiam

Cudze chwalicie swego nie znacie.

Pozdrawiam

MrS...

dabz

Niewiem czy zauwazyliscie reklame na TVP3 Białystok Piwał Łomza Export i Złoty Kur jak podobają wam się te reklamy ?

w lomzy nie ma prawdziwych blokersow tylko banda gowniarzy ubierajaca sie na hali w ciuchy "pit bull".zastanowcie sie...w lomzy jest bezpiecznie...kogo ostatnio zabili,wycieli nerke,lub skatowali?? a ze tkos kogos zaczepi i da w morde to trudno...morda nie szklanka.a zreszta mam na tych blokaersow wy je bane i tak bym wszystkich dojechal !!!!!! buhahahahahaha ...

dzieki...podlacze sie do ciebie

hehehe a może nie Ptyś tylko Krzyś ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

MrS ptysiu chciał tylko zarobić nowego posta to więc niedziw się że nic sensnego nie napisał.A co do serialu to w tym ci nie pomoge bo nawet tego nigdy nie oglądałem.

W 1929 r. rozpoczęła się nowa edycja regat jesiennych w Łomży. Fundatorami nagród przejściowych,
nazywanych wówczas przechodnimi zostali: Magistrat miasta Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych kobiet; Liga Morska i Rzeczna, oddział w Łomży dla biegu czwórek półwyścigowych o Mistrzostwo Narwi; redaktor "Stadionu" i "Sportu Wodnego" M. Majcher dla biegu czwórek nowincjuszy; wiceprezes Łomżyńskiego Towarzystwa Wioślarskiego, Jan Wejmer dla biegu jedynek mężczyzn.

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

npmnie ...poniewaz jest wart wiecej niz twoja **** :P

don-key

paranoja dziewczynki ukarane 100-ką a przestępcy są puszczani na wolność za małą szkodliwość społeczną bądz dotychczas nie byli notowani

Prymitywizm i prostactwo. Szkoda komentarza.

Zbych

Czeslaw popieram Ciebie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org