poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polska walczy o silniejszy głos w UE

nic ciekawego,pozdrawiam;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polska walczy o silniejszy głos w UE

tylko zwroccie uwage, ze w kolejka w bankach i na poczcie stoja glownie osoby starsze (emeryci, rencisci) jesli chodzi o PKO BP to dodatkowo dochodzi kwestia obslugi bezrobotnych poniewaz RUP nie robi przelewow.
Poza tym dotyczy tylko waskiej grupy ludzi. ostatnio czytalem wyniki badan, ktore wskazywaly, ze polacy wciaz preferuja platnosci gotowkowe. nawet jesli maja karte to wpierw wyplacaja w bankomacie i dopiero potem placa.

poza tym zgadzam sie, ze powinno byc wiecej bankomatow. Na miescie mamy tylko Kredyt Bank i PKO SA, PBK przy cmentarzu i na Szosie Zambrowskiej przy BPS. Nie wiem czy PKO BP przy Wojska Polskiego ma bankomat.

pozdrawiam
pozdrawiam

Kolank0: PKO BP ma bankomat przy Wojska Polskiego. PKO S.A ma jeszcze na stacji STATOIL.

A jeszcz ten ich napis na ich transparencie co z sobą przywieźli "PIŁKARSKIE OSZOŁOMY 1945 FANATYCY Z OLSZTYNA". Moim zadaniem PRAWDZIWI FANATYCZNI OSZOŁOMIENI DEBILE z 1945 czyli z II wojny światowej :)) co z kibicowaniem nic nie mają wspólnego przyjezdzaja tylko na burdy nie na kibicowanie swojej drużynie i tyle.
ŁKS ŁOMŻA ŁKS ŁOMŻA ŁKS ŁOMŻA

BUNKIER

A)

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

A)

B) :)

Zdecydowanie A ;)

Jezioro Nidzkie- pole nad jeziorem, w lesie , jedzie się wzdłuż jeziora i skręca w prawo, w las, nad jezioro(Mały Lasek, Binduga). Jest spokój, pompy wodne i sklepik). Droga na Pisz, w Piszu w lewo (na Turośl), potem nie skręca się na Wiartel tylko prosto wzdłuż jeziora i w prawo (jak wyżej). Warto!

Zbych

Grzesiek Mazurek, skąd znasz jezioro Buwełno. Jeżeli masz coś wspólnego ze Stefanem to razem jeździliśmy na leszcze, ale dość dawno temu. Po rybach zostały tylko wspomnienia.

Powodzenia.

.

NIE JSTEM Z ŁOMŻY CZY MOŻECIE MI OPOWIEDZIEC GDZIE MOZNA FAJNIE POTANFCZYC W WASZYM PIEKNYM MUIESCIE.

PS. SŁYSZAŁEM, ZE MACIE ******** JEDEN KLUBIK JAMA CZY JAKOS TAM

POZDRAWIAM.

OSTROWIA

Czy waszym zdaniem Łomża nie zchodzi na bok ? w tamtym roku była "MAJÓWKA" w tym roku też ale w tym roku byla lipna a w tamtym roku i 2 lata temu odwołano sporo koncertów co dzieje się z tą Łomżą ?

No co wy? Tak się nie wita gości :))) Drugim razem może do nas nie przyjechać (o własnych siłach) :D

No niby nic to nie przeszkadza Ptysiu. Ale tak się to już w internecie przyjęło, i to w czasach, gdy byłeś jeszcze przedszkolakiem, że pisanie z CapsLock'iem oznacza krzyk, krzyczenie na kogoś, na coś.
No bo jak wyrazisz, że krzyczysz, kiedy możesz tylko pisać i nikt Cię nie słyszy?
To jest taka zasad i trzeba ją uszanować, jak chcesz rozmawiać ze starszymi. Bo na czacie i gg małolaty nie mają żadnych zasad. Ale na forach generalnie są pewne zasady.
3maj się.

Nierób drugiemu co tobie niemiłe.

WieśniaK

To więc jak ??? jest ta upadłość czy nie ? ale prosze o żetelne info

Ni to miasto, ni to wies, ni poruchac, ni co zjesc

no gadaja.

Ogniska narazie nieplanuje bo uciekam z forum az do początku roku szkolnego lub poczekamy jak się ociepli bo jak teraz bym napisał 2000 posta to jutro weekend i ogniska napewno by niebyło bo to wszystko trza zaplanować co gdzie i kiedy a mi jeszcze nie jest śpieszno a wiec robie sobie małą przerwe skoncze na 1999 poście i tak będze chyba najlepjej.

Dziękuje wam za to że byliście ze mną do końca ale to jest tylko forum my nieznamy siebie naprawde (niektórzy znają). Niebede tu się zawiele rozpisywal bo nie chce, a więc POZDRO ALL i wielke dzieki kiedys spotkamy się moze na jakimś ognisku. poczekamy zobaczymy...

Moze ktos z was opowie swoim wnukom kim bylem :P <ŻART>
A moze ktos z was napisz o mnie ksiazke lub biografie ?

"Dowidzenia"

Zbych

Ogniska narazie nieplanuje bo uciekam z forum az do początku roku szkolnego lub poczekamy jak się ociepli bo jak teraz bym napisał 2000 posta to jutro weekend i ogniska napewno by niebyło bo to wszystko trza zaplanować co gdzie i kiedy a mi jeszcze nie jest śpieszno a wiec robie sobie małą przerwe skoncze na 1999 poście i tak będze chyba najlepjej.

Dziękuje wam za to że byliście ze mną do końca ale to jest tylko forum my nieznamy siebie naprawde (niektórzy znają). Niebede tu się zawiele rozpisywal bo nie chce, a więc POZDRO ALL i wielke dzieki kiedys spotkamy się moze na jakimś ognisku. poczekamy zobaczymy...

Moze ktos z was opowie swoim wnukom kim bylem :P <ŻART>
A moze ktos z was napisz o mnie ksiazke lub biografie ?

"Dowidzenia"

Kto wie kiedy napisalem pierwszy mój post ?

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

odezwal sie ***** ten co kombi slucha

666 widać że z ciebie jest jakiś Warszawiak bo tylko ludzie z Wawy są tacy mądrale i szalency a po drugie to nie interesujesz sie co nowego w Łomży powstaje to więc nie jesteś z tąd !! a ja bende pisał o piwie bo luBIE !

Zbych

jak w/w błagam dajcie pysiowi medal,odznake czy jeszcze coś innego za odwage!!!boże widzisz i nie grzmisz!nie wypowiadam się na tym forum,ale go czytam i to co wyprawia ten dzieciak pojęcie ludzkie przechodzi...
pysiu poucz się trochę a nie przed kompet wiecznie siedzisz
ja wiem że mnie zbesztacie ale ...

Tak już jest.

C3PO to co z tym ogniskiem ?

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

panowie kto tam jeszcze startował podajcie czasy??? wiem ze bylo troche osób???

Zbych

cycq a ja polecam www.google.pl

Zbych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org