poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Via Baltica na 100 % przez Łomżę

już jestem po śniadanku i po "Ziarnie". Bo jak mam wolne to nie mam problemów ze wczesnym wstawaniem:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Via Baltica na 100 % przez Łomżę

Chętnych bedzie od groma moze na fortach w piątnicy ?

Zapomniałam dodać, że mam kilka kompletów sprzętu do wypozyczenia. Kulka też sie znajdzie (w rozsądnej cenie:)))))

W związku z odnalezieniem samochodu marki AUDI A6 1.8T na angielskich tablicach rejestracyjnych i kierownicą z prawej strony ogłaszam iż ogłoszenie jest już nieaktualne.

eh, a ja mówie, że bedzie tam pastwisko dla krówek (oczywiście po demontażu szkieltu :)))), czyli po staremu :))))

Sujka, prosze napisz do mnie na maila zaraz

Mój adres:

autoplus@o2.pl

A to czemu ?? nie są fajne ?? zależy jakie są fajne i są niefajne.

Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem

Marto50, musisz swego pieska zaprowadzić do tresera, żeby wyszkolił jego po to aby załatwiał swoje potrzeby w łazience. Mojego pieska nawet nauczyli śpiewać i z Twoim sobie poradzą. Płacisz za niego podatek i jest on pełnoprawnym lokatorem, dlaczego nie może korzystać z łazienki. Nie szkoda pieska gdy przy 20 stopniowym mrozie wyprowadzasz jego na powietrze, przeziębi się i angina gotowa, chyba że masz dla niego uszyte ubranko. Wykosztujesz się raz za tresurę, ale będziesz miała spokój ze Strażą Miejską i Policją .

Pozdrowienia.

(........)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org