Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Via Baltica na 100 % przez Łomżę |
już jestem po śniadanku i po "Ziarnie". Bo jak mam wolne to nie mam problemów ze wczesnym wstawaniem:D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Via Baltica na 100 % przez Łomżę |
Chętnych bedzie od groma moze na fortach w piątnicy ?
|
|
Zapomniałam dodać, że mam kilka kompletów sprzętu do wypozyczenia. Kulka też sie znajdzie (w rozsądnej cenie:)))))
|
|
W związku z odnalezieniem samochodu marki AUDI A6 1.8T na angielskich tablicach rejestracyjnych i kierownicą z prawej strony ogłaszam iż ogłoszenie jest już nieaktualne.
|
|
eh, a ja mówie, że bedzie tam pastwisko dla krówek (oczywiście po demontażu szkieltu :)))), czyli po staremu :))))
|
|
Sujka, prosze napisz do mnie na maila zaraz
|
|
Mój adres: autoplus@o2.pl
|
|
A to czemu ?? nie są fajne ?? zależy jakie są fajne i są niefajne. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Marto50, musisz swego pieska zaprowadzić do tresera, żeby wyszkolił jego po to aby załatwiał swoje potrzeby w łazience. Mojego pieska nawet nauczyli śpiewać i z Twoim sobie poradzą. Płacisz za niego podatek i jest on pełnoprawnym lokatorem, dlaczego nie może korzystać z łazienki. Nie szkoda pieska gdy przy 20 stopniowym mrozie wyprowadzasz jego na powietrze, przeziębi się i angina gotowa, chyba że masz dla niego uszyte ubranko. Wykosztujesz się raz za tresurę, ale będziesz miała spokój ze Strażą Miejską i Policją . Pozdrowienia. (........)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |