sobota, 18 stycznia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tvn sprzedany

Żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tvn sprzedany

jak skończysz studia będziesz mądrzejszy:) i będziesz miał inny pogląd na świat, a tak tylko puste myślenie;) nikt nie mowi ze studia służa do nie wiadomo jakich zarobków, bo gdyby tak bylo wszyscy którzy by je skończyli byliby milionerami, a jest wręcz odwrotnie milionerami sa często ludzie bez szkoly:)

Orietuje sie ktos do ktorej w soboty i w tygodniu otwarte jest Cetrum Katolickie Swietego Krzyża?

Jaki "mały ruch lotniczy"? W mieście, do którego pociąg nie dojeżdża? To chyba jakiś żart...

popireram mój tata skończył 8m klas i tak powiękrzył gospodarstwo że nieznam nikogo kto po 100ch by tego dokonał.wkształecienie to nie wszstko w życiu trzeba myśleć!!!

ale w moim poście chodziło mi o pisownie słowa ( jak to pisze red. POSTAJE)

Już poprawili:) gratuluje czujności redakcjo

pzdek-gwizdek gdzie nie pojdzie jest mu zle, taka natura pizdka-gwizdka,a potem wylewanie zalu na forum.idz do wlasciciela i mu wygarnij co myslisz o tym wszystkim.

wybory się zbliżają... a na wiosnę i tak wszystko zaleje...

rzal3,oj słabo Ci te studiowanie idzie.Może poproś kogoś ,żeby Ci przeczytał to co sam napisałeś.

Jak szukałem mieszkania w Łomży to postawiłem warunek,nie mniej jak 500 metrów od koscioła.Ciotka mieszkała obok kościoła i faktycznie od tych dzwonów szału mozna dostać, ani pospać ani odpocząć.

17tys czysto chyba na ROK. młody wykrztałcony (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
jak sama nazwa wskazuje. dziecię NEO :)

no, forumowiczki, przyznawac sie , która jest już po zdjęciu simlocka :) i podawajcie adresy :):):):)

Ale wielce wykształcony debil. Co to za szkoła takich wypuszcza niech się pochwali. Będę wiedział gdzie dzieci nie puszczać.

mleczna nie przesadzaj :):)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org