Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
do społeczeństwa Jedwabnego |
hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: do społeczeństwa Jedwabnego |
heheh fajny strój
|
|
egzamin pisemny piszesz i zaraz powiedza wyniki i idziesz na sale gim i zdajesz praktyczny ;) powodzenia i nie sciagaj bo cie wywala
|
|
tutaj poczytaj, chyba on miał punkt na Nowogrodzkiej, poza tym Ci co prowadzą catering to mogą wypożyczyć ewentualnie coś podpowiedzą.http://katalog.pf.pl/Roszki-Ziemaki/Sławko-Wypożyczalnia-Naczyń-Sławomir-Roszkowski-F8963456G0B6336-m19.html
|
|
ładna dziewczyna
|
|
Hej, posiadam konto w mBanku i chcę wpłacić tam kasę ale prowizja jaką zaśpiewała mi Pani na poczcie jest kosmiczna, podobnie w banku. Proszę o informację, gdzie wpłacacie, gdzie najniższa jest prowizja? Niestety nie mogę wpłacić z innego konta na mBankowe konto a kwota jest duża więc zaproponowane przez pocztę 0,5 % jest dla mnie za dużą prowizją.
|
|
jesień - zima nie na widzę tych pór roku , zimno , mokro , szaro itd. i myślę że większość z Was ma tak samo.
|
|
ja tez nie lubie jesieni i zimy trzeba sie tak grubo ubierac i nie chce sie wychodzic na dwor z cieplutkiego domu hm... kiedy ta wiosna
|
|
jasiek popieram cię w 100% , tak to kur.wa wygląda.
|
|
ktoś-coś dobre ja podzielam zdanie hOj
|
|
Smażone na sucho ?????????????/ bleeeeeh !!!!!!!!!!!!!!! Ochyda
|
|
ohhhhhh h0j Żucę się chyba zaraz w twoje ramiona :):):) Tylko przypnę protezę prawej ręki i doczołgam się do balkoniku :):)
|
|
nie pracuje tylko robi to spolecznie w ramach podniesienia swiadomosci mlodziezy. olo
|
|
Za rozsądną cenę proponuję: cukier w kostkach - taka tańsza bombonierka. Pozdr. dla teściowej.
|
|
Nie, nie, już Cię trzymam :):) Już mi nie umkniesz :):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |