sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Program zmian w ochronie zdrowia, proponowany przez OZZL

Witam
mam pytanko gdzie i o ktorej zaczynaja sie majowki dzisaj?? z tego co wiem to chyba nowogrod i rampa ale o ktorej
Z gory dziei za odpowiedz

.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Program zmian w ochronie zdrowia, proponowany przez OZZL

Ja się nie boje więzienia tylko szkoda mi Kasy i nerwów na sądy .
Agent22 a co robią z takimi co lubią 15latki ??
DoPrze wiem i bardzo dobrze bo i tak się nie boje.

DiDi

A). :D

jsb2

e)

Miły kolego, ale to nie jest wątek o strajku

ptysiu nie wiedziałem że masz ich tyle ja dopiero mam 400 z kawałkiem .

.

Oczywiście, że trzeba być optymistą !!!

A może surrealizm (też edukacyjny)?
- Mój dziadek brał udział w zawodach balonowych i nieźle wypadł...

- Poszła babcia do mleczarni po mleko i dostała z bańki...

- Niemiec z Żydem poszli na lody. Niemiec dostał trzy kulki, a Żyd z automatu...

- Czy to czarna czekoladka, czy czerwona marmoladka?
Niie! To tatuś nasz kochany przez samochód rozjechany.

- Na podwórku jest kałuża, a z kałuży się wynurza...hipopotam zapytacie? Nie to tata po wypłacie!

- Co ma wisieć nie utonie - rzekł dziadek wchodząc do wanny z wodą.
Tyle na razie. Pozdrawiam.

.

A mnie wczoraj znowu spistali jak elegancko wracalam z Czarnego Kota i wam mówie, że jest ich sporo!
Zreszto nie róbmy halo.

Marto twoje musi być na wierzchu. U Ciebie białe to jest czarne a czarne to białe i niech tak ci będzie. Jesteś niereformowalna, a z takimi ludźmi się nie dyskutuje.

Pozdrowienia.

Południowcu...
Media wytworzyły kamień szybujący koło mojej głowy?
Incydentem jest darcie ryja po ostatnim meczu (sztuk ok. 20) pod moimi oknami, rozbijanie butelek na chodniku i haftowanie na samochód sąsiada?
I te wasze inteligentne vlepki: "witamy w krainie gdzie nieprzyjaciel ginie". Brawo... Renomowane uczelnie, heh - śmiechu warte. "Idź pan w **** z takim żartem".

Według mojego mniemania, które ukształtowała może nieco mniej "renomowana" uczelnia niż Twoja, półgłówkiem (dosyć oględnie) jest ten, kto rzuca kamieniem w kierunku żywych istot, wymiotuje na swoje buty i bełkocze coś o odbywaniu stosunków analnych z przedstawicielami aparatu przymusu.

dzieki

Jeśli nawet nie obrażasz to piszesz "konfrontacyjnie" a niekonstruktywnie

POwiedz Maciek ile lat ma firma? Jesli ma do 3 lat to mozesz ubiegac sie z dzilania 3.4 Miroprzedsiebiorstwa o wsparcie w wysokosci 50% poniesionych nakladow na rozwoj firmy, moze to byc nowoczena maszyna lub innowacyjsnosc w produkcji. Jesli powyzej 3 lat to dzialanie 2.3 i rowniez 50% dofinanswoania inwestycji. Trzeba zlozyc wniosek, biznes plan i inne dokumenty które sa podane w wytycznych to kazdego z dzialan na stronie PARPu lub www.wrotapodlasia.pl. Poecam lekture aby wiecej wiedziec co z czym sie je.

do wyjasnienia:
1. "ten pan z canonem" niczego nie ruszał a robi to redaktor serwisu,
2. co do zdjęć, oglądam je na Twojej stronie, fajnie że ludzim chce się robić zdjęcia, i na szczęćie w Łomży jest kilku takich ....,
3. wychodząc z tego toku myślenia pewnie innych ludzi nie było by tu zdjęc, a prosze popatrzec, ...

pozdrawiam
Marek Maliszewski

Tak ! Masz 1000% racji. Ale to nie jest wątek o strajku !!!! Czytałeś temat ???

Damian: rozumiem, właśnie im wyższe będzie to odszkodowanie tym rzadziej będą bezpodstawnie puszkować na 3 m-ce.

Co do kultury: sposób spędzania wolnego czasu to olbrzymia część kultury każdego z nas. Nie przeczę, że są wśród łomzyńskich szlikowców są ludzie na poziomie, ale to ich zachowanie świadczy o poziomie ich kultury, a nie deklaracje Południowca, czy Twoje.

Pozdro.

Taaaak, słyszałam, że pradziadek stryjecznego brata wujka od strony kuzynki matki Bin Ladena pochodził z Łomży właśnie, więc zapewne stąd ten sentyment do Waszych stron... A może studiował National Geographic pewnego słonecznego poranka...?? No cóż, droga do Łomży może być rozmaita... :))

Temid

Ależ my wszyscy jesteśmy za kasami fiskalnymi !!!!

Pomysł z klatką nie jest zły, ale musiałaby być wyjątkowo wytrzymała. A tak nawiasem to szkoda żem nie wiedziała, bo wczoraj byłam w ZOO i mogłam załatwić jaką solidną...

.

Tematem postu jest Koncert , a nie pan z canonem. Pogoda była wspaniała , a muzyka piesciła uszy i koiła duszę. Potem kapela "Paka" z Grajewa zaprezentowała przeróżnisty folklor w tym z Lwowa i Wilna. Szkoda tylko , że konferansjer nie sprowokował naszego P. Prezydenta do zaśpiewania , co podobno na innym koncercie się zdarzyło. Dziwna sprawa , że na ponad 60 tys. ludzi mieszkających w Łomży , tak mało przyszło.

Zbychu bardzo ładnie wyjaśniłeś nam problematykę dysponowania pieniędzmi pochodzącymi z podatków, ale nie chodzi o podatki tylko o kulturę włascicieli czworongów i o zdrowe podejście do problemu. Moi znajomi, którzy mają pieski nigdy nie mówią nie sprzątam bo: a)nigdy nie ma śmietnika w pobliżu , lub b) bo mi sie nie chce, lub c) bo płace podatki, lub d) bo to obrzydliwe...itd, itp. Sprzątają, bo to niekulturalne zostawić gówno swojego pupila. Po prostu !!!! I nie ma to nic wspólnego z negatywnym sosunkiem do wsi. To tyle

pozdrawiam z Poznania

Przez cały długi weekend

OK

"A co do kolejek - w wiekszosci wina ludzi i ich glupoty. Niektorzy zamiast regulowac rachunki poprzez polecenie zaplaty czy z domu (taniej + wygodniej + szybciej) wola stac w kolejkach i placic haracze dla poczty."

A co jaśnie wielmorzny pan zabroni im tego?? Śmieszny jesteś z takimi argumentami. Ciekawe co byś zrobił, gdybyś dostał mocno zawyżony rachunek, bank by zdążył wysłać przelew, a ty byś czekał na reklamację kilka miesiecy (bo tyle to niestety trwa)

"W stokrotce to chyba wszedzie (oprocz IN MEDIO) zaplacisz karta wiec ja nie widze potrzeby"

Zaplac karta za bilet w autobusie, albo w kiosku obok stokrotki.

Tak patrzyłem i zauważyłem że jest Łomża Export w puszkach .
Nie wiem jak to wypali ale chyba dobrze :) Tylko mnie denerwuje fakt że Łomża Export w butelkach nie jest do wzrotu :/ i jak ktoś wypije te piwo to albo gdzieś zostawia to butelke w krzakach albo na trawie bardzo często to bywa na Górce Zawadzkiej tam ogromo leży tych butelek i nikt ich niechce bo niesą do wzrotu i śmiecą krajobraz ! czemu nie można tych zielonych butelek wziąść do wzrotu ? w puszkach jest oki albo w Butelkach ? Życze Sukcesu :D

http://www.4lomza.pl/foto.php?id=7482
http://www.browarlomza.pl/images/pl/produkty/lomza_export.jpg

Bardzo ładne puszki , macałem je na żywo na linii rozlewniczej :) Z tyłu puszki jest duzy pionowy napis EXPORT. Sugerowana cena chyba coś około 2,4zł

Jestem chyba chory... a czemu nie !!!!

PBK już nie istnieje...

.

Kibice (szalikowcy) OKS-u Olsztyn mają zakaz uczestnictwa w meczach wyjazdowych swojej drużyny. Zadecydowała wczoraj komisja do spraw nagłych Mazowieckiego ZPN. Z jednej strony należy się im ale czy to coś da i tak nam zniszczyli stadion powinni w ramach tego odremontować go a koszty niech poniesie ich klub piłkarski. Zniszczyli niech bulą a co. A za wszystko co się wydażyło napewno odpowiada w wiekszości ich masażysta co przekazał im 3 torby do ich sektora. Masażysta ma zostać wezwany do wyjaśnienia tej sprawy.

BUNKIER

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org