Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chca wykonczyc Kukiza??? |
idź do zakonu, nigdy nie znajdziesz miłego, inteligentnego faceta , chociaż mogę nie mieć racji, ponoć w związku charaktery powinny się uzupełniać. Twój post świadczy o Twojej inteligencji, czyli szanse na inteligentnego faceta są dość duże.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chca wykonczyc Kukiza??? |
Myślę że nie ma powodów do obaw:) Derby bez kibiców drużyny przeciwnej to nie derby ale wynik ciekawi mnie jak cholera. rudy błazen z druhem
|
|
Najlepsze przedszkole, najlepsza szkoła? Co to jest? Kazde jest dobre skoro są w nich tłum i listy oczekujące. Poza tym nie jest tragicznie z miejscami, każda dyr wam to powie pod koniec września - gdy rodzice rezygnują, przenoszą dzieci, zabierają bo nie mogą znieść płaczu - wtedy są miejsca - trzeba tylko zdecydować się na któreś przedszkole i być zainteresowanym a nie latać i pobieżnie szukać. Bardzo dobre przedszkole na bawełenie nr 8 - co z tego jak dla wielu za daleko? Tam zawsze najwięcej miejsc. Chcecie najlepszego to dlaczego nie tam? Bo tak naprawdę kazdy szuka najbliżej domu - i wedy porzuca idee o najlepszym:)))
|
|
pierd...olnięty niedoje....baniec lecz się debilko
|
|
"OTL" poszukaj w google
|
|
alE takim nie wyjedziesz na wakacje, chyba ze gdzies w okolice np do BALIK CZARNI DOBREGOLASU rudy błazen z druhem
|
|
|
|
jackass Ty śpisz w ogóle?:))) rudy błazen z druhem
|
|
Znam dobrego speca tylko ma zakład kilka kilometrów za Łomżą.Potrafi wymieńić wszystko w silniku nawet bez otwierania maski.Kaszpirowski to przy nim mały pikuś.
|
|
no ciekawa sytuacja z tym meczem. jaki wynik obstawiacie? ŁKS - KS 9 - 1
|
|
ty masz cos z deklem nie tak co?
|