sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wstyd i hańba

Witam ;)
Czy w Łomży można zakupić lub złożyć zamówienie na wykonanie tablic imiennych do samochodu? Jeśli ktoś się orientuje proszę o pomoc ;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wstyd i hańba

Witaj fatamorgano czy Angeliko-jak tam sobie chcesz.
Wiesz co? jesteś bardzo dziwną osobą.Najpierw sama wywołałaś temat bo szukasz pracy i stwierdziłaś że nie ma co zmieniać, a teraz rozpływasz się w zachwytach nad tym salonem. Tak naprawdę to myślę że już tam pracujesz a nawet pracowałaś w momencie zakładania postu, tylko nie sądziłaś że twoje głupie pytanie wywoła takie zamieszanie. A w tej chwili próbujesz ratować resztki wizerunku swojej szefowej bo obawiasz się że przez twoją intrygę klientki będą omijać salon i nie będziesz mieć pracy. Na przyszłość radzę-zastanów się nad tym co robisz-no chyba że masz rozdwojenie jaźni.
I prawda niestety jest taka że póki w salonie tym pracowały obie panie które odeszły to jeszcze jakoś się to kupy trzymało a teraz cienizna, że szkoda gadać i to z każdej strony.
Pozdrawiam.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

kiedys kupie sobie , ta ze stroikiem
jest swietna, widzialam
ma zielone swiatelka gdy znajdzie sie dobry dzwiek

Kupowałem w sklepie z pamiątkami itd. na ul.Krótkiej tabliczkę do samochodu lecz nie imienną, nie wiem czy jest możliwość zamówienia tam takowej, ale warto iść i spytać :)

A nie na tą prawidłową tablice rejestracyjna... sory za błąd ;)

http://www.youtube.com/watch?v=AJBoBMfxgt0

to jest najpiekniejsze i naladniej wygolone,

A co jej się stało z tym nosem?

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

A to ciekawe! ciekawe jakim cudem ktoś obcy pisał z tego samego nicku i z takim samy podpisem??? głupich i naiwnych szukaj pan w swoim otoczeniu i daruj już sobie swoje obszerne wywody na temat ludzi i ich zachowań bo nie jesteś pan lepszy a nawet jeszcze gorszy bo fałszywy i obłudny.Prawda jest taka,że sami wywołaliście tę burzę i teraz płacicie za swoją głupotę i brak wyobraźni.Bo tylko tak można skwitować to co się tu dzieje.Pani Edyta niech się zajmie robotą i dbaniem o klienta a Ty chłopie nie udawaj głupka i następnym razem zmień nick i internet, z którego piszesz bo nawet twój adres serwera jest taki sam w obu postach.

hahaha no to mamy doktorka bystrzaka ;)

a jak mi sie podoba, to nie powiem no bo nie wypowiem

kosior...

ayla poszukaj dobrze na necie jest napewno bo kiedys wlasnie sciagalem taka wersje ale nie pamietam skad

to graj ,i spiewaj , lubie mocny czysty glos, taki wydobywajacy sie z gardla

MTU :)

to chodzi o slowa a nie o image

Ok, ale zapytałeś czy podoba się piosenka a nie jej tekst mały karaluszku

nie dziękuj to tak przez sympatię

wiem, że do 10 października w Starostwie Powiatowym sa przyjęcia na darmowe szkolenia dla pracujących osób.

http://www.powiatlomzynski.pl/index.php?wiad=1509

poczytaj czy Ci odpowiada.

No tak, ale Ci co nie wiedzą potrzebują trochę wiadomości... sam rozumiesz ;d

Gdzie w Łomży można KUPIĆ książki telefoniczne??

ja też kiedyś podjebałem i co pomogło to teraz przywozi samochodem z rana

skoro płacę za przesyłkę czy list czy paczkę nie małe pieniądze to niech poczta dostarcza bo jakoś nie widziałem takiej usługi żeby samemu odbierać
praca jak każda inna jak im ciężko to niech poszuka lżejszej

no, i o to chodzi torro. Widze ze na tym rozwiniętym forum tylko ty mnie rozumiesz xd

ty lepiej patrz jak kase zarobic za robote się lepiej wez a nie malowania ci w glowie na tym kasy nie zrobisz

Może nie wszystkie są szałowe do malowania ale kilka tysięcy się znajdzie do obejrzenia z rożnego czasu :)

jawiemonawie tak masz racje, sorki za literówki - poprawna nazwa to feromony:) co do bakterii i potu tez masz racje:)

Listonosz pisze ze nie ma nikogo w domu a dokladniej mieszkanie zamkniete bo tak musi jesli wrzuca komus awizo (nie moze napisac np. ktos byl ale nie chcialo mi sie wejsc :)
Listonosz nie ma placone za godziny jak ktos napisal (ma nienormowalny czas pracy) konczy prace jak rozniesie wszystkie listy i wyplaci wszystkie przekazy.

http://lomza.cba.pl

co myslicie o tym stylu tanecznym? czy otworzenie takiej szkoly tanca w Lomzy mialo by wziecie?

Ja proponuje zakup rozumu, na zdrowie Ci wyjdzie

Dzisiaj około godz. 14 na ulicy Długiej został znaleziony kluczyk z pilotem do Fiata.Proszę pisać na ewa901112@wp.pl

nie masz matuey...? po co ryzykować kupując - ja zdałam po 7 latach i jest ok ;) radzę to samo

Profesor ty lepiej zacznij sie golic to nie bedziesz sie az tak pocil, bo uwiazales sie mydla, ktorym nie powinno sie myc tak wrazliwych miejsc jak skora pod pachami, bo mydlo wysusza skore palancie jeden, raczej z twoim mysleniem jest cos nie tak smierdziuchu jeden. Ogol pachy i porownaj czy bedziesz sie pocil mniej czy wiecej, no i mam pytanie do ciebie: podnieca sie widok panny z wlochami po same lokcie? Jak tak to cie podziwiam, ale ja zyje w XXI wieku, a nie gdzies za czasow kamieniolowcow.

Magdalena Stachowiak lub pani Krasowska zdecydowanie

Hhehe - klakierek, a raczej klakierko. Pewnie w życiu tam nie byłaś i opowiadasz bzdury. Pan Zbyszek sam naprawia, widziałem na własne oczy jak lutował coś w notebooku, a na warsztacie miał rozłożone na części pierwsze i aparaty i kamery cyfrowe. Jeżeli miałby je wysyłać do Warszawki to po co rozbiera na części pierwsze? Dla sportu, czy może z nudów?

U mnie jest tak. Listonosz przychodzi co trzy dni i wrzuca hurtowo. Codziennie sprawdzam skrzynkę i oststnio wrzucił mi awizo, że niby dwa dni temu wystawione :)

Sogessurhttp://www.sogessur.fr/sogessur_web/do/public/conseils/accident

ZDJĘCIA ŁOMŻY

z moimi zdolnosciami, zawsze powierzalam innej osobie strojenie gitary, dlatego rozumiem problemy tu przytaczane

Dobrze szukaj, w okolicy powinien być jeszcze fiat wyrzucony.

każdy ksionc.

Wymyślacie jakieś kebaby itp. różne wynalazki a porządnego burdelu nie ma .

zycze odwagi,
ale, ale zabraklo chyba strun?

http://www.youtube.com/watch?v=PCiE9fd9tSQ&feature=related

zna 90% stosuje jakieś 5-8 % są przedawnione :)

2 „Jam jest Jahwe, twój Bóg, który cię wyprowadził z ziemi egipskiej, z domu niewolników. 3 Nie wolno ci mieć żadnych innych bogów na przekór mojemu obliczu.
4 „Nie wolno ci robić sobie rzeźbionego wizerunku ani postaci podobnej do czegokolwiek, co jest w niebiosach w górze, lub tego, co jest na ziemi na dole, lub tego, co jest w wodach pod ziemią. 5 Nie wolno ci kłaniać się im ani dać się namówić do służenia im, gdyż ja, Jahwe, twój Bóg, jestem Bogiem wymagającym wyłącznego oddania, zsyłającym karę za przewinienie ojców na synów, na trzecie pokolenie i na czwarte pokolenie, w wypadku tych, którzy mnie nienawidzą, 6 lecz okazującym lojalną życzliwość tysiącznemu pokoleniu w wypadku tych, którzy mnie miłują i przestrzegają moich przykazań.
7 „Nie wolno ci używać imienia Jahwe, twego Boga, w sposób niegodny, bo Jahwe nie pozostawi bez ukarania tego, kto używa jego imienia w sposób niegodny.
8 „Pamiętając o tym, by uważać dzień sabatu za święty, 9 przez sześć dni masz pracować i wykonywać wszelką swą pracę. 10 Ale dzień siódmy jest sabatem dla Jahwe, twego Boga. Nie masz wykonywać żadnej pracy ty ani twój syn, ani twoja córka, twój niewolnik ani twoja niewolnica, ani twoje zwierzę domowe, ani twój osiadły przybysz, który jest w twoich bramach. 11 Bo w ciągu sześciu dni Jahwe uczynił niebiosa i ziemię, morze i wszystko, co w nich jest, a w dniu siódmym zaczął odpoczywać. Dlatego Jahwe pobłogosławił dzień sabatu i zaczął go uświęcać.
12 „Szanuj swego ojca i swą matkę, aby długo trwały twoje dni na ziemi, którą daje ci Jahwe, twój Bóg.
13 „Nie wolno ci mordować.
14 „Nie wolno ci cudzołożyć.
15 „Nie wolno ci kraść.
16 „Nie wolno ci fałszywie świadczyć jako świadek przeciw twemu bliźniemu.
17 „Nie wolno ci pożądać domu twego bliźniego. Nie wolno ci pożądać żony twego bliźniego ani jego niewolnika, ani jego niewolnicy, ani jego byka, ani jego osła, ani niczego, co należy do twego bliźniego”.

kupić mature? ja myślałem że przecietnie inteligentny człowiek to mature pisze , zdaje . Skoro stać na kupno to nie stać na te 30% punktów ? phe...

a jak to sie tanczy?

ja pierdole

400 za element? Znajdziesz tańszych lakierników co nie znaczy, że gorszych.

Nastrajam, serwisuję instrumenty. Zapraszam Ul.Nowogrodzka 5

kupisz mature i co dalej?....pomysl....czy warto

i teraz sap ze to nie reklama, ze to nie tak, ze ty szukasz, ze tylko pytasz.szkoda ci bylo 16 pln na ogloszenie?nie tobie pierwszemu....

http://www.zuhfox.pl/index.php?id=3

FOX MUSIC&TUNING

Zdaje mi się że w Łomży nie ma takiego sklepu z prawdziwego zdarzenia. Chociaż widziałem ostatnio chyba w Lidlu nakładki na wlew paliwa hehe:D Zobacz przy Prymie bo coś mi się w oczy rzuciło ale nie jestem pewien. Myślę że najbliżej będziesz miał Warszawę...

Nigdy nakładki na wlew paliwa :D Ok dzięki za odp zobaczę czy da się coś znaleźć.

mBank :D wypłacasz i wpłacasz kiedy chcesz ^,^

http://www.youtube.com/watch?v=uHp1b-c4oVE&feature=related

Les Aristo-chats

Jak już coś to Łódzki KS...

Na neta kablowego nie ma limitów od lat a polecam 6mb bo w promocji masz je za 60zł (promocja dostepna dopiero podczas rozmowy z konsultantem)

angella zgadzam sie z toba...
nie ma burdelu nie ma dobrej blyskoteki nie ma dobrego sklepu z ciuchami a polecam na szame chinczyka z gielczynskiej...
poooozdro

Witam,
którą fryzjerkę i którą kosmetyczkę polecacie na ślub? Czy jest jakaś fryzjerka/kosmetyczka, która przyjedzie do domu w dniu ślubu i uczesze/umaluje?

ŁKS Łomża ma na pewno SZANSE NA AWANS !!!!!!!!!!!!!!!

ciag dalszy

http://www.youtube.com/watch?v=TALGZeZnvIk&feature=related

ZAMKNIJ TO CHALAPE DURNIU!

zna ktoś godną polecenia stacje kontroli gdzie dobrze sprawdzą zawieszenie auta (łączniki, swożnie, wachacze , gumy itp.)?

mam w domu :P tylko cienka coś :P

+++++++

http://www.youtube.com/watch?v=uPVi9NMo99I&feature=related
to jest szyfr

http://www.youtube.com/watch?v=2cehkSxOLNA

zrobilam za 20 zl na Krasce

a ktoś od prawa handlowego ?

zajrzyj na forum ślubne, tam szybciej uzyskasz informacje

Legalizacja Marihuany w Polsce? Czy to prawda ?

Sa takie co przyjezdzaja, ale chyba wiecej wtedy trzeba zaplacic. Tak jak pisze Zaara wejdz na fora slubne

http://www.slub.lomza.pl/content/blogcategory/26/92/

ja polecam sniadowo,Krajewski on zajmuje sie zawieszeniem i ma sprzet do sprawdzenia.

haahahahah a dzien swiety swiecisz?

Już całkiem forum na poziomie się robi :D

chyba za duzo sie zjarales.

Treść jest ukryta

Cmok w krok :):)

Jest nie do za........................a

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org