Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Kocham PełO\" |
właśnie tak zrobiłam ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Kocham PełO\\\" |
DO DN. 02.10.2010 ZGŁOSIŁY SIĘ 82 OSOBY. LISTA BEZ KOLEJNOŚCI ALFABETYCZNEJ : Dobromil ktoś-coś jasiu_śmietana szymonek jasio 01 brylant 3000 100 mario Goździkowy danny jasiu_šmietana kieubasa burczymucha kreatura 90 maruda darmo zjadaczka cie Thomas Karina123lo Sebo 19 P@wcio szanelka Blondynek west sakosxd Mateusz 995 tommeknet normalnie-nienormalnie ja też krakson Emiśka brooklynka quakee szczebiotka arie Ty.Przeciez.Wiesz kxxn gloriaaa 1 kaligulik jaco-j23 minister Jórek jawiemonawie koleś 25 bywałamja franio Marrika green aga 666 m&k tutejszy łomża_mocne Mikelo *Benia* chatka *Sun* kozak 141 akapulko 12 extra daniel 1712 Zenit xyz 1 Tomasz_19 burczymucha śLeDcZy brygadzista Ja to ja Dziadek Władek Mateusz995 koniu acidfunk uomrzan Czesio marmolada buu Layerkaz waski_psia_mac Kukułka loveley menka91 Huannmarii Pawel_Dabrowski zakladka Czesio
|
|
SIEMANKO kto sie dzis wybiera do Rampy ? i jakie nowosci maja byc ? jaka muzyka ktos wie dawno tam nie bylem trzeba sprawdzic co sie dzieje w miescie
|
|
nie no szacun. szybko smiga nawet ! trase Gdans - Olsztyn leci szybciej niz pociag aile za biulecik ktos wie ?
|
|
na skatepark pod rampe ja ide ;d
|
|
zrób to dwa razy
|
|
mnie nie jeszcze :)
|
|
pwsip łomża
|
|
czy ktoś wie coś na temat rekrutacji na studia podyplomowe z przygotowania pedagogicznego? chodzi o te unijne, wczoraj miały być wyniki ale wciąż cisza
|
|
niiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, i przestanmy oszukiwac sie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |