Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kim jest p. Andrzej Garlicki ? |
Kalafiks tanio
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kim jest p. Andrzej Garlicki ? |
W intercosmetic-u silownia i sprzet niczego sobie, a Pan instruktor zawsze sluzyl przynajmniej mi pomoca i wytlumaczyl co i jak... A no i czysto i nie smierdzi - moge polecic!!
|
|
Przyszedł Jasio ze szkoły i mówi do taty: - Dostałem piątkę i w mordę! - Za co dostałeś piątkę? - Bo pani zapytała mnie ile jest 7x6, a ja powiedziałem, że to jest 42! - A za co w mordę?! - Bo pani zapytała mnie ile jest 6x7. Tu ojciec zdziwiony: - Przecież to jeden c**j! - No, też tak powiedziałem!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o kurde, niefajnie :/ jakies pol godziny temu spacerowalam ze swoim w tamtych okolicach, ale nie widzialam zadnego zagubionego psiaka! powodzenia!
|
|
nie umiesz czytac????? nie wladka tylko wacka! alk~
|
|
JA WAM DAM FAJNY !!!!!!!!! Trwa II Wojna Światowa. Grupa Polaków uciekająca przed Hitlerem schowała się w pustej studni. Gdy Hitler po chwili dotarł do studni nachylił się i powiedział: - Halo A grupa uciekinierów udająca echo: - Halo, Halo Hitler: - A może uciekli do lasu? Grupa: - A może uciekli do lasu, do lasu Hitler: - A może są w studni? Grupa: - A może są w studni, w studni Hitler: - A może wrzucę tam granat. Grupa: - A może uciekli do lasu, do lasu !!! Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
może ktoś z Was jedzie w czwartek do Warszawy i ma wolne miejsce ? tak po godz. 16
|
|
witam!!! salon fryzjersko-kosmetyczny Princess przy aleji legionów 123d, moze pochwalic sie mebelkami w barokowym stylu wykonania Pana Adama Waśkiewicza z wiktorzyna zapraszam na miejsce mozna obejrzec, wykonanie rewelacja, dokladnosć rewelacja, naprawde polecam!!!
|
|
Ja też wolę relax, atmosfera bdb, czysto, jak potrzebujesz w czymś pomocy nie ma żadnego problemu i cena 50zł mi odpowiada.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zbierać suchy chleb dla konia. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
to jest prawdziwa magia jaki admin taki kram ![]() firmuje ![]()
|
|
Treść jest ukryta
|
|
tyłki milicji się pokazywało chamski post ale admin tego forum na to pozwala ![]() sponsor ![]()
|
|
swoim jednym okiem a tyłku go widziałem chamski post ale na to pozwala admin tego forum ![]() sponsor postu ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |