Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szanowny JESZCZE Pan wójt Gminy Łomża. |
Zmien operatora,a noz bedzie lepszy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szanowny JESZCZE Pan wójt Gminy Łomża. |
statystyka statystyką a społeczne poczucie bezpieczeństwa to całkiem dwa oddzielne tematy. To ile inspekcja czy policja ujawni wykroczeń popełnionych przez kierowców tirów zależy od ich mozliwości a przedewszystkim chęci. Myślę ,ze ciemna liczba tych wykroczeń jest przeogromna i to ona kształtuje społeczne poczucie bezpieczeństwa które w tej sytuacji wobec tego problemu jest fatalne. To co ujawni inspekcja i policjanci jest zatem czubkiem góry lodowej i nie moze stanowić podstawy do formuowania wnisków. I tak jak napisała brzydula proponuje trase Łomża Miastkow tam sobie to zobaczycie . Tylko wizyte proponuje nie w formie śmignięcia radiowozem w jedna i druga stron ze słonecznymi okularkami na nosie tylko solidne i systematyczne poobserwowanie ruchu pojazdów tir.
|
|
:)
|
|
u mnie też jest lipa jak tylko zaczyna padać deszcz
|
|
Nie upieraj sie kotku,moja corka ma 20 barBi i ze 2 poLskie, À poniewaz miewam straszne bole lubie jezdzic kazda forma lokomocy,à do pracy policji w bele jakim miescie nie mieszam sie,,,,,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |