Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS zawłaszcza referendum o Rospudzie |
Czyli bledy literowe,zdarzaja sie ale chyba nie tylko mi..:) Byc moze Kefas nie robi bledow wiec jest perfekcjonista!! tworzy sie ksiega "Złotych Myśli Ptysia",hmmmm.....moze Kefas powinien zalozyc ksiege: "Złota Ksiega bledow forumowiczow"...:) Pozdrawiam wszystkich i z gory sorki za bledy..:)Nie jestem idealem..lol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS zawłaszcza referendum o Rospudzie |
Marcin: w "Aniołach i demonach" opisana sytuacja w Watykanie jest podobna do obecnej. Czekają na rozpoczęcie konklawe. Przeczytałam w Święta Wielkanocne i bardziej mi się podobała od "Kodu..." POlecam. A może ktoś poleci mi dobrą książkę? Musi byc fajny temat i dobrze się czytać, bo posty na forum to dla mnie za mało. A poza tym nie mam ostatnio humoru i potrzebuję coś dla rozrywki lub ku pokrzepieniu serc. Kazik, liczę na Cię. A może, Ty Zbychu masz cos w zanadrzu, tylko nie tak serio? pozdrowionka - A. Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
obawiam się, że Ptysiu może się zamknąć w sobie jak go będziemy za bardzo naciskać... a co będzie jak zamilknie po 1999 poście?? Ludzie sproszeni, musztarda kupiona, piwo się chłodzi.... -------------------------- Anoni.m http://www.pixelpc.pl
|
|
W związku z tym, że wszyscy krytykują Ptysia za ilość pisanych postów, postanowiłem policzyć w dniu 14-04-2005 roku ilość tematów, postów i ilość dyskutantów na forum. Otóż w dyskusji do godziny 22:30 wzięło udział 34 dyskutantów, napisano 4 nowe tematy i 78 postów i wyobraźcie sobie, że Ptysiu nie jest wcale na 1 miejscu. Oto czołówka: 1. Ryskago 22 2. Ptysiu 15 3. Maciek 5 4. Evaa 4 Po 2 posty 5 osób, a po 1 - 19 osób. Za co krytykować Ptysia, który pisze 15 postów do godziny 22:30, a Ryskago od godz.7:00 do godz.15:00 22 posty. Pozdrowienia. Ps. Wynik może być niedokładny.
|
|
Chyba do czterech umiesz liczyć, jak nie to się naucz. Pozdrowienia. dabz
|
|
Może nie ograniczaj sie do jednego dnia, ale policz całokształtowo. O to mnie chodziło. Chyba, że liczysz tylko do czterech. Pa - A. dabz
|
|
powracam do tematu ogrodkow na starym rynku!! nie chce byc zle zrozumiany ale chce aby wszyscy wiedzieli ze nie chodzi mi tylko o ogrodki piwne,w slowie "ogrodki"mam tez na mysli wszystko co sie wiaze z tym co mozna by zrobic na starowce! np. ogrodki kawiarnie lub kwiaciarnie, w tym problem ze kto kolwiek chcialby cos sprzedawac na starowce to jest zmuszany do placenia drakonskich podatkow za uzytkowanie placu,a przeciez nie o to chodzi,bo moze dzieki tym ogrodkom pare mlodych osob moglo by zdobyc prace chodzby na wakacje lub wykazac sie artystycznie (mam na mysli wystawy roznych dziel artystycznych bez oplat za kozystanie z placu),mam nadzieje ze moj apel poruszy serca wladz Lomzy i pomysla co mozna zrobic z nasza starowka w czasie lata bo cos trzeba zrobic albo staniemy sie miastem nie godnym zatrzymania sie chocby na chwile!!!pozdrawiam!!!!
|
|
No wreszcie Zbychu piszesz o Narodzie (który jaki jest - każdy widzi). A onegdaj tak się ze mną sprzeczałeś, że Naród taki cacy, tylko politycy są ble. Jaki Naród - tacy politycy. Polacy to .... (nie chcę znowu nikogo obrażać). Winna tu jest szkoła, twór absurdalny w tym kraju. Działa "oduczająco" na wiekszość dzieciaków. I sprawia, że nastepnie są tacy, jak piszecie powyżej. Pozdrawiam.
|
|
Eeee, nieeee, nie Ptysiu... Chociaż... może Ptyś będzie nas chciał trochu powodzić za nos, zniknie na czas jakiś, żebyśmy się pomartwili i za Nim zatęsknili, a przez to lepiej docenili jego tutaj obecność... Hmm... może...:) A poza tym od zamknięcia się w sobie można dostać... klaustrofobii, brrr! Trza do ludzi, do ludzi!!
|
|
;)) czesław
|
|
Tiaaa, czyli chodząc po lesie, czy inszych krzakach, cały czas trzeba sie rozglądać, oglądać, oganiać, strzepywać!! Ładny mi spacerek, nie ma co! Każdy, kto twierdzi, że przez ostatnie 10 lat w Polsce nic się nie zmieniło - jest dla mnie totalnym debilem
|
|
Kiedys na te POradniki był BUM, i sprzedawali je po kilka złotych do 10pln, lecz teraz gdy juz wiele osob sie nabralo ceny spadły do 1pln, wiec sam możesz wyciągnąć wnioski, jaki to ZŁOTY INTERES z tymi hurtowniami:) Widac MrS tez zakupil i za DARMO podzielil sie tym poradnikiem, wiec teraz kopiuj/wklej (jak cos to Ptysiu wyjsani ta procedure) i wystawiasz na allegro za 1pln i biznes sie kreci heheheh
|
|
jak śpiewał Szczepanik ..... zmierzch z jezior żagle zdjął mgieł porozpinał splot szmer tataraku jeszcze dobiegł nas już wracać czas ........... (w moim przypadku- myślami z nad jezior - do pracy :))
|
|
Carmello a Ty kiedy masz maturke? czyzby w czwartek?? :) Zbych
|
|
Jeżdżę samochodem li wyłacznie w charakterze pasażera - i tak już chyba pozostanie, bo strach jest zbyt wielki, podzielność uwagi żadna a i łokrutnie żal by mi było ludzi, którzy ew. ucierpieli by na moich motoryzacyjnych wyczynach... Ponadto drzew gumowych jeszcze nie sadzą... Kiedy jadę koło kierowcy - zapinam zawsze, ale z tyłu jadąc zapinam jeno dzieci, a sama nie, bo ruchy ograniczone, a tu trza nosek wytrzeć, a to buteleczkę podać, a to ewakuować z siodełka, bo... (pif) paw! Takie uroki...:) Naszczęście rzadko jeżdżę... Zbych
|
|
Ja ci allinka niepomoge... przykro mi :( Ale serio...
|
|
Z 2 ligi ? toc w tym roku juz nie ma szans na 2 lige raczej .... :) ale teraz Engel trenerem bedzie to za rok 2 liga bedzie eheh :)
|
|
"Jeżeli się nie wyrobią do 30 listopada zapłacą karę." No właśnie mnie ciekawi, kto im dał tak długi termin, bo przez 8 miesięcy to by było można wszystkie drogi wyremntować, a nie nędzny kawałek od szkoly muzycznej do ul. Mickiewicza.
|
|
Fragment tekstu z programu APP "Racja". APP "Racja" jest organizacją tych wszystkich obywateli RP, dla których takie wartości jak demokracja, równość, prawo, praworządność, sprawiedliwość społeczna, a co za tym idzie - niezależność światopoglądowa oraz religijna - są fundamentalne. Jesteśmy przekonani, że jedynie tolerancja i poszanowanie każdego światopoglądu są podwaliną pokojowego i szczęśliwego egzystowania oraz rozwoju jednostki ludzkiej w społeczeństwie. Wierzymy, że wyłącznie wolna, nieskrępowana wymiana myśli prowadzi do osiągnięcia celu, któremu na imię demokracja. APP "Racja" skupia ludzi wierzących, agnostyków i ateistów, nie czyniąc między nimi żadnej różnicy. Uznajemy bowiem prawo każdego człowieka do wolności przekonań, do prezentowania dowolnego światopoglądu - także skrajnie idealistycznego lub materialistycznego i w takim właśnie pluralizmie widzimy szansę na zgodne współistnienie oraz twórczy rozwój całego narodu. Odmienność światopoglądowa nie może być, w żadnym wypadku, powodem dyskryminacji kogokolwiek, poza postawami skrajnymi i antyspołecznymi godzącymi w dobro innych ludzi, np. faszyzm. Justynaa i Kazik. Jak ma się Wasz program do tego co Wy robicie na forum. Krytykujecie każde poczynanie tych co myślą inaczej jak Wy. Czy to nie jest dyskryminacja katolików. Gdzie się podziały Wasze założenia programowe? Pozdrowienia.
|
|
hehe wy to macie problemy...<lol> Mrs jak cos to w Konarzycach masz....nawet ci napisze...<lol> musisz jechać prawym pasem jak wyjeżdzasz z Łomży...i tam masz taką zieloną tabliczkę...sam wiem:P bo sie zzatrzymywałem jak wracałem z wawy i chciałem zobaczyć jakie są tam rasy....no and Beagle tesh są...;] mam nadzieje że ci troszke pomogłem:P
|
|
Moim zdaniem celibat to wymóg i konieczność. Jest to kanon posługi pasterskiej i musi takim pozostać. To pewnie z praktycznego punktu widzenia jest niewygodne dla wiekszości księży, którzy przez to "dorabiają na boku", ale Kościół musi pozostać takim, jakim jest. Albo go nie będzie. Rozmyje się. Pozdro.
|
|
No nie kłóćcież się już! Od betonów się zwyzywali, konkretnie (concrete=beton :)) no i po co to?! :( czesław
|
|
dopóki piłka w grze wszystko jest możliwe - tak więc jak się sprężą chłopaki to jest szansa.
|
|
Oj, to nie może to być grzeczny piesek, groźny!:) Maciuś, a czytałeś może jakie książeczki w tym temacie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |