Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młody sam zrezygnował z władzy :) |
Wytłumacz z łaski Swojej...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młody sam zrezygnował z władzy :) |
O rany, ogladam te wazenie, Butterbean wyglada jakby sie zasapal od samego wejscia na wage... Moze byc wesolo jednak ;)
|
|
Też polecam Przestrzelskiego Tomka, profesjonalne podejście.
|
|
JEST gość co bawi się w terapie manualną może tobie pomoże moja matka chodziła na zabiegi do niego pracuje w PKPS w Łomży na ulicy Sikorskiego 222 zajdź i zapytaj się może tobie coś doradzi
|
|
to jest super, dzieki za linka
|
|
AC/DC z czym ty do ludzi ?? hahahhhaha
|
|
w sumie pod skurnie kibicowałem Najmanowi bo wszyscy byli przeciwko niemu, chciałem zobaczyc tez mine pewnego siebie Salety po walce, ale sposób zakonczenia tej "walk" i styl był dosć dziwny...
|
|
jest to piosenka pani Edyty Geppert- Nie żałuję :)
|
|
Mam dla ciebie rade ale to na bank nie wypali w naszym miescie. Konkretna firma uslugowa lub spozywcza ktora troche pomysli, zaoferuje stała dostawe okreslonych produktow po niskiej cenie moze miec szanse na wygranie przetargu ktory jest czesto ogłaszany przez jednostki wojskowe wiec jak masz troche znajomosci to zakombinuj. dostajesz niemalze stale zlecenie ktore zapewni ci duzy dochod. A wiem bo sam w tym siedze
|
|
haaa pudzian rządzi ! ;DD
|
|
Sciagam czapke z glowy,dla tych,ktorzy maja dostep do telewizji,gora nowoczesna technologia, gora naukowcy Wam chwala!
|
|
łomża_mocne: duży, nie duży, ważne gdzie mniej więcej on stoi?
|
|
damianqu nie słuchaj się tych "buraków" co odradzają BMW. Po prostu Ci zazdroszczą... ja ogólnie jak najbardziej polecam tą markę i 1.8 LPG :) Miałem takie cudeńko i zęby nie wyjazd za granice miał bym do dzisiaj :) POZDRAWIAM
|
|
Chodzi o Euvax serii: UVX 05027, UVX 05028, UVX 05029, UVX 06005, UyX 06006, UVX 06007, UyX 05030, UyX 05031, UVX 05032, którego producentem jest LG Life Sciences z Republiki Korei.
|
|
na pewno można się nudzić a tak na poważnie -można iść do mcdonalda na pyszne frytki, można iść pospacerować nad narwią można iść na spektakl do teatru lalek tylko trochę wyobrażni albo disco-polo w jeziorku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |