Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
# KOGO POPARŁ BRONEK TYM ŻENUJĄCYM WYSTĄPIENIEM ? ? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: # KOGO POPARŁ BRONEK TYM ŻENUJĄCYM WYSTĄPIENIEM ? ? |
Treść jest ukryta
|
|
ja tez nie jestem rodzina Pani Agnieszki,ale pewna osoba mi o niej cos wspomniala i bardzo wychwalała. pozdrawiam
|
|
Znalazłem coś takiego: [I]Poszukuję młodych dziewczyn (17-25l) do prezentacji odzieży na folderach reklamowych. CV + zdjęcia w odzieży sportowej, plażowej i codziennej proszę na @. 20zł za godzinę sesji. e-mail: kubala32123@wp.pl ogłoszenie dodane 2010-09-13[/I] odzieży plażowej - autorze ogłoszenia idzie zima - pragnę zauważyć. Do dziewczyn czytających te i tego typu ogłoszenia: uważajcie gdzie i do kogo wysyłacie swoje zdjęcia i dane kontaktowe. Tu macie prosty przykład braku profesjonalizmu, nikt nie robi zdjęć odzieży plażowej na zimę, w tej branży też nikt nie prosi o CV + zdjęcia tylko portfolio. Ponadto autor nie umieścił numeru kontaktowego jedynie wątpliwy adres maila założony na darmowym portalu. Stać go płacić 20 zł na godzinę za sesję a nie stać go na firmową pocztę. Do autora ogłoszenia: wyłudzasz od młodych dziewczyn zdjęcia i numery tel. czy tylko ja mam takie wrażenie.
|
|
Ta rozmowa przypomina mi film ZERO2
|
|
Stasiu Wiszowaty ???
|
|
dvw napisał(a): > . Zastanawialiście się kiedyś ile gwałtów na dzieciach > było by gdyby nie to co wpaja sie na religii czy kazaniu?? Ilu > seryjnych morderców nikogo nie zabiło bo ksiądz by niedał > rozgrzeszenia?? > > Seryjny morderca nie chodzi pewnie do kościoła, jak może > być seryjny morderca, który nikogo nie zabił ? Kto ma > zgwałcić, też zgwałci, raczej to strach przed > konsekwencjami, pedofile nawet w kiciu mają podobno ciężko ( > nie wiem, bo nie byłem w kiciu). > OMG. Ta a czemu nie chodzi do kościoła? Bo jak jak seryjny morderca to zaraz Łysy, jezdzi BMW na dużych kołach i najlepiej czarny tak?? A jak mu sie fura nudzi to zabija kilku przechodniów i ucieka przed psami, albo długo i mozolnie albo po prostu zmienia miasto wpisujac kod na odblokowanie i tak wygląda Twój seryjny morderca?? Czy tylko taki 3 metrowy w masce, wypaloną twarzą i piła mech?? z texasu oczywiście?? A pomyślałeś, że może taki kolo to też człowiek i zwykle grzeczny, dobry i przykładny ojciec?? A raz na np 2 tyg wypatruje sobie ofiarę? Ha?? Kur nie mogę, wiem ze nie jestem Alfa i Omegą ale podałem przykłady , które miałem nadzieje zrozumiesz Ty i inni. A Ty na mój przykład odpowiadasz kontrą :seryjny morderca pewnie nie chodzi do koscioła, druga sprawa : jak może być seryjny morderca, który nikogo nie zabił ? Przepraszam niespodziewałem się ze ktos tego nie pojmie, juz pisze, otóż paradoks ten polega na tym że jak zamienisz seryjny morderca na hmm np. ''ktoś kto miał ogromne skłonności do mordowania ludzi i bardzo chciałby to robić w okreslony przez siebie sposób '' i miałem na myśli to że ogromny odsetek chrześcijan z całego swiata po radę chodzi do swoich kapłanów. W tym też morderców. Tym bardziej, ich bo mecza ich wyżuty sumienia, bieda, wspomnienia z dzieciństwa czy co kolwiek chcecie . Kapłan nie jednemu służył pomocą, radą, nawet modlitwa i pomyśl sobie że taki seryjny morderca który nikogo nie zabił wie że robi żle. Ma żonę dzieci i strasznie cierpi bo ma w gławie mętlik bo mimo tego wszstkiego co ma, ma tez ukryte pragnienia ŚMIERCI. I co teraz wg ciebie robi?? Jak staje sam do walki ze swoją głowa to czesto poddaje sie a potem nie ma odwrotu. Jak pójdzie do zony to co?? Już by jej więcej nie zobaczył bo była by po chwili pierwsza ofiarą mówiac zostaw mnie zbrodniarzu. więc ta wersja tez odpada. I wtedy taki gosc nie musi miec podejscia 15 latka który grze w Quake'a wie ze tam mordercy nie chodza do koscioła. On poprostu jak tysiące ludzi na całym swiecie idzie po radę i pomoc do swojego ksiedza. Ty pewnie myslisz ze to takie nie w stylu seryjnego mordercy, ale uznajmy ze kapłan wytłumaczył mu że to co go opętało to szatan, zaprasił na msze, modlił się i moglo zdażyć sie że taki ktoś oddał sie potem w 100% całym sercem rodzinie i tylko dzieki rozmowie z duchownym wziął się w garsć, i dzieki wierze w Boga ma siłe walczyć z pokusami zła. wiem że glupi przykład ale fakty są takie że niektórzy zrozumieja co mam na myśli, a inni beda sie dziwic i myslec jak był ubrany ksiadz. Chyba każdy słyszał historie typu: po pijanemu wyzucił dziecko z 7 pietra; zastrzelił żonę i teściów;gwałt na imprezie , a potem masakra; To przykłady zachowań o które ocieramy sie w kazdych informacjach w tv. Nas to nie dotyczy nie?? moze by dotyczyło, ale sąsiad z góry sie wyżekł i juz 15 lat nie pije, albo kuzynka zaszła w ciąze i zmieniła sie całkowicie dla dziecka.. nie wiem czy to zrozumiałe, otóz z kad masz pewnosc ze iz gdyby nie fakt ze ten gosc X sie wyżekł pił by na umur meczac dzieci, zone a na koniec w ataku furi by ich wybił ??? albo dziewczyna Y niepotrafiła widziec swiata bez imprez w obojętnie jakim towarzystwie byle z with drugs i wódki po szyje. sytuacje te czesto nie maja miejsca bo ksiadz sam przychodzi porozmawiac, wysłuchuje i oczyszcza wewnętnie mobilizując w innych zmiany. Tylko zebym tu zaraz nie musial czytac o rydzykach czy petzach.
|
|
no właśnie, szczebiotka zajmij sie czymś w życiu a nie tylko całe życie na forum, zaśmiecając je swoimi wymysłami.
|
|
Czy ja ciebie męczę? czy my się znamy? to dobrze że nie znamy się ponieważ cię nie męczę
|
|
Nikt nie odejdzie!
|
|
Z łaski swojeej mło dy inwestorzee oto mojee zda niee Produkcjaa jest mniej opłacalaa i ry zykownaa poniewaaż "zakupujesz młody inwestorze sprzęt, który może ci się nie zwrócić, natomiast panie inwestorze jako pośrednik możesz pan zmieniać branże z dnia na dzień. To było w urposzczneieu"
|
|
Ilu jest na tą chwile ludzi??
|
|
Blondyneczka nie żartuj chociaż sobie. :P rudy błazen z druhem
|