piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto powołał Rutkowskiego?

Chciałem skrytykować ten temat, ale się powstrzymam jeśli jakiś marsze pozwalaja Wam czuć się lepszymi to wasza sprawa. Możecie nawet codziennie ostentacyjnie pokazywac jak bardzo przyżywacie śmierć papieża.

I zgadzam sie z szamac. ten marsz napewno papieżowi nie jest potrzebny.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto powołał Rutkowskiego?

Vlad, no to wszystkiego najlepsiejszego w dniu urodzin!! :)
Coby Ci humor dopisywał, wątpliwości natury egzystencjalnej się rozwiewały i przemijały z wiatrem, no i więcej dziatek życzę, może nawet bliźniaków...:D

rudy błazen z druhem

Dzięki Ryskago :)

www.allegro.pl

Proszę mi wytłumaczyć kto komu pierwszy ma się kłaniać czy klient wchodzący do sklepu lub urzędu czy odwrotnie.

Sprawdźcie datę ważności !:D

Zawsze interesant/klient wchodzący do urzędu/sklepu powinien powiedzień "dzieńdobry" jako pierwszy. To on przyszedł coś załatwić w urzędzie (czyt. zawrócić dupę urzędnikowi) lub zakupić (sklep).

Polecam lekturę "Savoir-Vivre", to z pewnością rozwieje wszystkie Wasze wątpliwości związane z kłanianiem się ;-)

ściemka wszystkim

Alllinka najlepszym sposobem na dobry sen jest uprawianie jakiegos sportu uwierz mi jezeli zaczniesz uprawiac jakis sport obojetnie czy to bedzie bieganie czy gra w koszykowe to po przyjsciu z treningu o niczym innym nie bedziesz myslala jak o pojsciu do lozka a wtedy sen sam przyjdzie tylko uwazaj by nie okazalao sie nagle ze noc trwa za krotko bys sie mogla wyspac i zaczniesz tesknic do poprzedniego stanu rzeczy kiedy to moglas nie sypiac calymi nocami

zapraszm do punktu krwiodastwa i krwiolecznictwa w naszym szpitalu.
tam moze kazdy oddac krew o ile spenia wszystkie wymogi :)
..i zapewniem was, ze jest to kolejny nic nie warty lancuszek ktory trzeba olac, a swoje zdanie motywuje tym, iz takie sprawy jak kerw potrzebna umierajacemu dziecku czy inne temu podobne przypadki sa wlasnie zalatwiane przez ten punkt :]
poniewaz mam w domu codziennie relacje z tego co tam sie dzieje zapewniem was, ze jak bedzie umieralo jakies dziecko czy czyjas matka itp., a tam nie zdolaja sciagnac krwi z Polski co jest raczej nie mozliwe to was o tym poinformuje i wtedy bedziecie mogli sie wykazac :)
pozdrawiam

adamus : pracowałem w handlu i zwrotu "Dzień Dobry Panu/Pani, czym mogę służyć?" nie powinno się używać - bo nie jesteś od służenia w sklepie, lepiej użyć: Dzień Dobry Panu/Pani, czym Pan/Pani jest zainteresowana, czy moge doradzić?" Raz na słowa: Dzień Dobry Panu/Pani, czym mogę pomoc?" Usłyszałem: "Dziękuję Radzę sobie jakoś..." A co do tematu to zgadzam sie z <b>MrS</b>

hmmmmmm
To jakim Jest czlowiekiem nowy Papież i co zrobi dla Kociola liczy sie chyba, a nie jakiej jest narodowosci i jak brzmi jego nazwisko....nie sadzicie? :/
ehhh te wasze opinnie mnie przerazaja :(

ps. KONIEC SWIATA ODWOLANY!!!!!!!! :D

:)

Allinka, Ty Zorazo jedna! To czemuś mi wczoraj nie powiedziała, że "Lśnienie" nadają?! Oj nieładnie!
A tak nawiasem to ruch tutok był w nocy jak w dzień biały...:)
Czy to Łomża Krakowowi spać nie daje, czy może odwrotnie???
Może lepiej rzeczywiście spać mało - wszak życia szkoda i za lat 50 może nas tu już nie być...:)

Allinka,
Nie wmówisz mi, że hejnał do Ciebie dolatywa... niepodobna...:))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org