Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto powołał Rutkowskiego? |
Chciałem skrytykować ten temat, ale się powstrzymam jeśli jakiś marsze pozwalaja Wam czuć się lepszymi to wasza sprawa. Możecie nawet codziennie ostentacyjnie pokazywac jak bardzo przyżywacie śmierć papieża. I zgadzam sie z szamac. ten marsz napewno papieżowi nie jest potrzebny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto powołał Rutkowskiego? |
Vlad, no to wszystkiego najlepsiejszego w dniu urodzin!! :) Coby Ci humor dopisywał, wątpliwości natury egzystencjalnej się rozwiewały i przemijały z wiatrem, no i więcej dziatek życzę, może nawet bliźniaków...:D rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki Ryskago :)
|
|
www.allegro.pl
|
|
Proszę mi wytłumaczyć kto komu pierwszy ma się kłaniać czy klient wchodzący do sklepu lub urzędu czy odwrotnie.
|
|
Sprawdźcie datę ważności !:D
|
|
Zawsze interesant/klient wchodzący do urzędu/sklepu powinien powiedzień "dzieńdobry" jako pierwszy. To on przyszedł coś załatwić w urzędzie (czyt. zawrócić dupę urzędnikowi) lub zakupić (sklep). Polecam lekturę "Savoir-Vivre", to z pewnością rozwieje wszystkie Wasze wątpliwości związane z kłanianiem się ;-) ściemka wszystkim
|
|
Alllinka najlepszym sposobem na dobry sen jest uprawianie jakiegos sportu uwierz mi jezeli zaczniesz uprawiac jakis sport obojetnie czy to bedzie bieganie czy gra w koszykowe to po przyjsciu z treningu o niczym innym nie bedziesz myslala jak o pojsciu do lozka a wtedy sen sam przyjdzie tylko uwazaj by nie okazalao sie nagle ze noc trwa za krotko bys sie mogla wyspac i zaczniesz tesknic do poprzedniego stanu rzeczy kiedy to moglas nie sypiac calymi nocami
|
|
zapraszm do punktu krwiodastwa i krwiolecznictwa w naszym szpitalu. tam moze kazdy oddac krew o ile spenia wszystkie wymogi :) ..i zapewniem was, ze jest to kolejny nic nie warty lancuszek ktory trzeba olac, a swoje zdanie motywuje tym, iz takie sprawy jak kerw potrzebna umierajacemu dziecku czy inne temu podobne przypadki sa wlasnie zalatwiane przez ten punkt :] poniewaz mam w domu codziennie relacje z tego co tam sie dzieje zapewniem was, ze jak bedzie umieralo jakies dziecko czy czyjas matka itp., a tam nie zdolaja sciagnac krwi z Polski co jest raczej nie mozliwe to was o tym poinformuje i wtedy bedziecie mogli sie wykazac :) pozdrawiam
|
|
adamus : pracowałem w handlu i zwrotu "Dzień Dobry Panu/Pani, czym mogę służyć?" nie powinno się używać - bo nie jesteś od służenia w sklepie, lepiej użyć: Dzień Dobry Panu/Pani, czym Pan/Pani jest zainteresowana, czy moge doradzić?" Raz na słowa: Dzień Dobry Panu/Pani, czym mogę pomoc?" Usłyszałem: "Dziękuję Radzę sobie jakoś..." A co do tematu to zgadzam sie z <b>MrS</b>
|
|
hmmmmmm To jakim Jest czlowiekiem nowy Papież i co zrobi dla Kociola liczy sie chyba, a nie jakiej jest narodowosci i jak brzmi jego nazwisko....nie sadzicie? :/ ehhh te wasze opinnie mnie przerazaja :( ps. KONIEC SWIATA ODWOLANY!!!!!!!! :D
|
|
:)
|
|
Allinka, Ty Zorazo jedna! To czemuś mi wczoraj nie powiedziała, że "Lśnienie" nadają?! Oj nieładnie! A tak nawiasem to ruch tutok był w nocy jak w dzień biały...:) Czy to Łomża Krakowowi spać nie daje, czy może odwrotnie??? Może lepiej rzeczywiście spać mało - wszak życia szkoda i za lat 50 może nas tu już nie być...:) Allinka, Nie wmówisz mi, że hejnał do Ciebie dolatywa... niepodobna...:))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |