Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Parker kończy działalność. |
napiszcie, jak to teraz wygląda. kto się dostał na staż od drugiej połowy lipca obecnego roku? powiedzcie też gdzie przyjmują chętnie pracodawcy?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Parker kończy działalność. |
Demokracja ... wolny rynek ok ale gdzie są jakieś zasady? Muszę sie powturzyć po trupach do celu tak to ma wyglądać? A może to kwestia wychowania, które wyniesiono z domu? _jackass_ na początku postu zaznaczyłam, że nie wymienię żadnej firmy z nazwy, brzydzą mnie posty, które oczerniają ludzi i firmy z nazwy.
|
|
na pewno ruskie atakuja
|
|
bo trzeba miec rozeznanie kiedy, ile i jak, a nie jak bydlo w chlewie
|
|
Autorze nie będę tu chyba wyjaśniał co miałeś na celu wklejając ten obrazek,bo nie trudno się domyślić,nie pal głupa ,bo sam dobrze o tym wiesz ,a co najgorsze po części osiągnąłeś cel ,ja ci tylko mogę powiedzieć nie psuj obyczajów!PROWOKATORZE!!!
|
|
legendarny serdel
|
|
dobrze, dalej,dalej,pojedz mu jeszcze. rudy błazen z druhem
|
|
.
|
|
tak, do wieznia by poszedl!
|
|
Zauważyłem że słowo "ogarniać" stało się chyba najbardziej popularnym słowem gimnazjalistów i osób w wieku szkoły średniej :) Ponadto co ma do tego Twoja liczba wyjazdów, z tego co tam widziałem nikt nie wyzywał, ani nie pisał jakichś obelg w stronę ŁKSu, także sugeruję abyś wziął 2 głębokie wdechy i spuścił z tonu. PEACE :)
|
|
Witam, gdzie można w Łomży sprawdzić za przyzwoite pieniądze silnik diesla kogo byście polecili jakiego mechanika ?
|
|
A ja cb radju nie posiadam i nie wiem o co chodzi , jestem dlatego bardzo nieszczęśliwy. rudy błazen z druhem
|
|
Polecam mechanika przy cepenie na Nowogrodzkiej jako jedyny zdiagnozował mi przyczynę w mym 1.6hdi .I naprawa kosztowała mnie tylko 85zł a nie jak to sugierowano mi na Marynarskiej 2500zł.Nie wiem jak się nazywa ale jadąc od strony Łomży to jest ostatni zjazd po prawej stronie przed stacją benzynową.
|
|
Definicje to troche ciezko, ale mozna by podac wiele przykladow takich zachowan. Wezmy przyklad poruszany ostatnio pare razy na forum, tworzenie stron. Wiekszosc glosow jakie sie pojawily, to cos w stylu "nie plac tylko firmie, dam namiar na znajomego, zrobi tanio i bez rachunku" itp. Ktos otwiera firme, placi ZUSy, podatki i pozostale koszty, zwykle musi kupic drogie oprogramowanie itp itd. I z czym zostaje? Z niczym, bo ktos zrobi na czarno, bez rachunku, bez podatku, na pirackim sofcie, ale tanio... A sadzac po forum, wielu klientom na jakosci niezbyt zalezy, byle bylo tanio, kwestiami prawnymi nikt sobie glowy nie zawraca. Jak to nazwiesz, jesli nie nieuczciwa konkurencja? rudy błazen z druhem
|
|
ludzie dawno temu zeby nie ta p....a Warszawka to Łomża zosatała by stolicą ....kto wie czy tez nie uni europejskiej ?hm
|
|
|
Kobiety :)
|
|
witam, ja osobiście polecam Panią Agnieszkę Bazydło, ponieważ skorzystałam z Jej usług <masaż> Jest osobą kompetentną i znającą się na rzeczy. Napewno będę częstym klientem Pani Agnieszki! Magdalena M.
|
|
Też polecam Agę. Pozdro
|
|
w mechaniaku skseruj :P nawet przed 8 zdazysz :) samoobsługowe
|
|
a czy w mixie mozna włączyc usługi np 3 po 3 albo grosz za sms czy nie bardzo ??
|
|
Jak widać Pan Autor Ogłoszenia ma szerokie horyzonty swojej działalności zawodowej od poszukiwania młodych dziewczyn do zimowej kolekcji odzieży plażowej do handlowania radiami bez paneli Może już czas po Kargulowemu krzyknąć Milicjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
|
|
Autor: aga666 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 16-09-10 10:53 Informacja powieszona na drzwiach byłej firmy ,, ..... przeniesiono obok'' jak to nazwać? Dran, a czy rozumiesz to? Bo ja po tym zdaniu rozumiem że firmy już nie ma. Nawet nie o że została przeniesiona, ale że nie ma jej. "byłej firmy". Więc nie rozumiem dokładnie sytuacji. Skoro firmy nie ma, to nie ma sprawy? rudy błazen z druhem
|
|
nelii jestes brzydka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |