Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak UNIEWAŻNIĆ wybory - ZRÓBMY TO |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak UNIEWAŻNIĆ wybory - ZRÓBMY TO |
Treść jest ukryta
|
|
ognisko rozpal jak ci zimno
|
|
|
Mateusz995 Dziekuje
|
|
JAWIEMONAWIE TAKIE TĘPE ZAKUTE ŁBY JAK TWÓJ POWINNI ZSYŁAĆ NA SYBERIĘ, DO KAMIENIOŁOMÓW ,ŻE OGŁUPIASZ LUDZI TYMI SWOIMI BZDURAMI WMAWIAJĄC IM,ŻE NARKOTYKI TO SAMO ZDROWIE
|
|
Jestem z wami !.
|
|
Kobiety, żeby się nie znudzić mężczyznom, zmieniają ubrania. Mężczyźni, żeby się nie znudzić kobietom, zmieniają kobiety.
|
|
siema /.. myśle nad rozpoczęciem pracy w piekpolu... no i mam pytanie nie wiecie czy tam pracuja jakieś fajne dupy ?:D z góry dzięki ;D
|
|
Budzi się żona w środku nocy i patrzy a mąż chodzi po sypialni tam z z powrotem. Żona pyta się męża : Stary a Ty co robisz, spać się Tobie nie chce ? Mąż odpowiada : chce mi się seksu Żona do męża : no to chodź Mąż odpowiada: przecież chodzę.
|
|
Chłopak proszony przez dziewczynę by się z nią ożenił zgadza się pod jednym warunkiem. - Wezmę z tobą ślub ale pod jednym warunkiem. - Jakim? - Przez całe nasze wspólne życie nie zajrzysz do szuflady w szewce przy łóżku. Dziewczyna oczywiście się zgodziła. Po 25 latach małżeństwa jednak nie wytrzymała i zajrzała do szuflady. Zobaczyła tam dwa jajka i 100 złotych. Gdy tylko mąż wrócił do domu pyta jej się co to ma znaczyć. - Co to są za jajka? - No wiesz za każdym razem kiedy cię zdradziłem to wkładałem do szuflady jedno jajko. Dziewczyna pomyślała sobie że dwa razy to nie tak źle. - A co to za pieniądze? - No za każdym razem gdy szuflada była już pełna jajek to szedłem na bazar i je sprzedawałem.
|
|
_jackass_ nie mam takiego parcia żeby zostać businesswoman, i nie jestem nowa w branży bo już 10 lat.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |