czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
GŁOSUJTA NA KAMIŃSKIEGO - PREZES

jak w oczyszczalni to od razu impreza na basenie :)

Odpowiedz na tę wiadomość

DIETA-RADNI ??????????

my robiliśmy w labiryncie, jedzenie smakowało, obsługa ok, dla najmłodszych gości kręgle, pokój gdzie można spokojnie przebrać i nakarmić maleństwo, ceny nie pamiętam ale na pewno dobra skoro wybraliśmy to miejsce:)

Re: GŁOSUJTA NA KAMIŃSKIEGO - PREZES

Nie mam zamiaru wymieniać nikogo z nazwy firmy, nie chodzi mi o oczernianie kogo kolwiek jak to bywa na tym forum. Chodzi mi o zjawisko jakie istnieje, dążenie do celu po trupach, bez jakich kolwiek zasad i zahamowań. Mam na ten temat swoje zdanie, którym chętnie się podzielę ale zależy mi na opiniach Forowiczów. Mogę jedynie dodac, że bolesnie odczułam nieuczciwą konkurencję na własnej skórze.

Re: GŁOSUJTA NA KAMIŃSKIEGO - PREZES

Agutka ja nie z tych obrażalskich, po prostu czas pili ;) trzeba deko popracować przy poniedziałku ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org