Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
CZY KTOŚ BIERZE NA POWAŻNIE TE BZDURY? |
Witam na trening proszę zabrać wodę do picia nie gazowaną, wygodne sportowe obuwie, koszulkę i wygodne długie spodnie oczywiście dresowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: CZY KTOŚ BIERZE NA POWAŻNIE TE BZDURY? |
sory, to znaczy po was ;) fotelik też bedzie, pozdrawiam !
|
|
Ja na własne wesele czesałam się w salonie u p. Ani kiedyś na Dmowskiego teraz na Wyszyńskiego fryzura była dobrana do sukni, całość wytrzymała do następnego dnia, z efektu byłam bardzo zadowolona
|
|
A dlaczego do lekarza? A który sufit? Będzie wypadek, po nocy się nie jeździ. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
I to jeszcze po pijaku! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chorobowe przedłużą !
|
|
myster x.... myster x.... myster x.... cienko piszesz. po nocy się nie jeździ i po pijaku. Pomidorowa dobra...i kiszka ziemniaczana. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a co sądzicie o biurze projektowym na ul. Polowej w dawnej "elektrowni" oraz o biurze w hali targowej?
|
|
proponuję zrobić rezonans magnetyczny na tomograf szkoda zdrowia bo dawka promieniowania nie jest mała a wszytko tez nie wyjdzie natomiast rezonans pokaże wszystko !..szpital wojewódzki w piwnicy za kasę zrobią szybko !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |