Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SLD CHCE LEGALIZACJI NARKOTYKÓW |
Przykra sprawa, ale niestety na wszysytkim ludzie chcą skorzystać, nawet na śmierci papieża. Słyszałaś pewnie o tym, że w Rzymie przed pogrzebem papieża sklepikarze podnieśli ceny żywności, wody...Okropność...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SLD CHCE LEGALIZACJI NARKOTYKÓW |
Bardzo słusznie! Powodzenia.
|
|
... liczyłam barany, piłam mleko, czytałam nudne książki, od chemii mnie odrzuca i dalej nie mogę usnąć. Może ktoś jeszcze czuwa jak ja? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
|
Bodajże Wyspiański w Weselu napisał: "Miałeś chamie złoty róg, ostał ci się jeno sznur"
|
|
Nie trzeba. Tylko na rejestrowane w kraju po raz pierwszy.
|
|
:D No to ładne kwiatki... U nas takich najwięcej na torach tramwajowych widać...:(
|
|
Zgoda, ale też nie można jej mieć za dużo i bezpodstawnie, bo upadek może być b. bolesny... No chiba, że ktoś się upadków nie boi...:)) A optymizm pojawia się i znika - jak Józek z piosenki Bajmu, albo jak w sinusoidzie...:) --------------------------------------------- Lukasz
|
|
Marta to raczej Ty sie pienisz a nie my,ja sie przy tym dobrze bawilem,a swoja wartosc znam i nie jest wcale tak jak uwazasz. Byc moze ukonczysz Mechaniak,zycze Ci tego ale sama wiesz ze roznie to w zyciu bywa,a w mechaniaku najbardziej.Pani dyrektor nie raz pokazala na co ja stac jeszcze za mojej kadencji.Z jej tez powodu w szkole nie uczy czesc nauczycieli,dobrych nauczycieli.Wiekszosc z nich ona poprostu wyrzucila za przeciwstawienie sie jej.Dobra rada to miec jak najmniejszy kontakt z p E.B, badz wykonywac wszystko to co karze. Na tym juz koncze.Powodzenia i pozdrawiam ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
- Mamo jak przyszedłem na świat? - No dobrze synku, kiedyś musieliśmy odbyć tę rozmowę: mama poznała tatę na chatroomie. - Później tata i mama spotkali się w cyberkafejce i w toalecie mama zechciała zrobić kilka downloadów z taty memory stick'a. - Jak tata był gotowy z uploadem zauważyliśmy, że nie zainstalowaliśmy żadnego firewalla. - Niestety było już za późno, żeby nacisnąć "cancel" albo "escape", a i meldunek "Chcesz na pewno ściągnąć plik?" już na początku skasowaliśmy w opcjach w "ustawienia". - Mamy antywirus już od dłuższego czasu nie był uaktualniany i nie poradził sobie z taty robakiem. - Więc nacisnęliśmy klawisz "Enter" i mama otrzymała komunikat "Przypuszczalny czas kopiowania 9 miesięcy"....... No właśnie, jaki Firewall polecacie, aby nie dopuścić do takiej sytuacji? :D
|
|
Wszystkie Ryśki to fajne chłopy. Lubię Cię Rysiu :)
|
|
Ach ta szkoła.
|
|
tam to jest bardzo szybki internet. ściemka wszystkim
|
|
Stary rynek sama nazwa mowi jaki jest.
|
|
Piękne:)
|
|
To chyba bedzie wszystko w TV a moze to forum nazywa sie Mamy Cię ? 2000 raczej niebędzie :(
|
|
On nawet nie wie co pisze...
|
|
> I co z tego? On podaje przepustowość karty siecowej, a nie połączenia... nemo nie kompromituj sie takimi tekstami.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |