Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wójt Nowakowski |
?prymus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wójt Nowakowski |
Witam. Mam pytanie- gdzie w Łomży zdejmę simlocka z Nokii 5530, i jaki jest tego koszt?
|
|
jeden wiecej nie zaszkodzi albo konbinujesz bo został ostatni
|
|
o egzaminie poprawkowym czyli następnym odrazu mówią, a nawet pół roku przed. wystarczy słuchać nauczycieli.:) a jak nie wiesz to idź do zawodowca(nauczyciela) on ci powie co i jak.
|
|
Myślę że osądzanie takich ludzi z góry że są tchórzami nie jest zbyt rozsądne, w kóncu walczyli o swe istnienie na tyle ile im starczyło sił, aż do ostateczności.A odbieranie sobie życia nie jest do końca świadomą decyzją moim zdaniem ponieważ takie osoby z powodu swej rozpaczy jaką przechodzą nie są w stanie już w krańcowym wykończeniu myśleć logicznie i rozsądnie, i nie byłabym nigdy zdania że takim osobom mówić ze to ich wolna wola, oni nie chcą tak naprawde tego zrobić ale już z braku sił targają sie na swe życie.dlatego co do wolnej woli to nie jest do końca to takie proste.mamy wolność ale te osoby czują sie w niewoli swego cierpienia i dlatego tak sie to kończy.ktoś kiedyś powiedział żeby docenić obecność drugiego człowieka trzeba cenić swoją osobe.takim osobom moim zdaniem potrzeba by było na nowo ukazać ich wartosć pomimo wszystkiego tego co uczynili i dac im otuchę wtedy mogliby docenić na nowo swą niepowtarzalną wartość i drugiego człowieka który chociaż starał sie zobaczyc ich ból i cierpienie.pozdr.wszystkich, oczywiście to moje osobiste przemyślenie, każdy człowiek inaczej postrzega rzeczywistość i na tyle ile jest dojrzały. dzięki za troske jednego z forumowiczów, jeszcze żyje , dziekuje "BLM":)
|
|
To jest wolne forum i każdy pisze to co chce . A we to sobie możecie protestować do usranej śmierci :):):) Nie pasuje ? Są inne łomzyńskie fora tam się przenieście :):)
|
|
Ty masz jakies problemy ze swoja psychika, wez sie czyms zajmij, a nie dzien i noc siedzisz na forum i bawisz sie w kobiece wydanie jasia. Zrob cos ze soba... kobieto, a moze dziewczyno pelna kompleksow.
|
|
Kotek już znalazł dom :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ode mnie za licencje wzieli 200zl w Krzyzu św. a od kolezanki nic za licencje nie chcieli? Dlaczego? Nie wiem...moze co parafianin to inny cennik? Ogolnie bylo co laska, ale minimum 200zl szkoda, ze bylam taka glupia i nie upomnialam sie o fakture, ale spokojnie dziecko tez bede kiedys chrzcic...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Albowiem kto pali, ten śmierdzieć będzie
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzień dobry, przepraszam za spóźnienie. Sorze, chciałem zgłosić, że nie mam butów na zmianę i mogę zostawić nieco błota,...Chciałbym być obecny na lekcji, czy mogę zostać? xxx
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |