piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poli i tyka

To licz Ptysiu.. licz... masz szansę się wykazać...
Ja już wiem, teraz jestem skłonny Cię sprawdzić, jeśli Ci się uda wyliczenia przeprowadzić poprawnie to kto wie, może nawet moja pobłażliwość jeszcze wzrośnie...
Choć i tak nie ma na tym forum chyba osoby, która tęskniej ode mnie wypatrywałaby Twych wypowiedzi...

Ticz mi masta!!!

pozdrawiam

ściemka wszystkim

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poli i tyka

To ja nie ide :P

c3po a może nie będzie 2000 posta ??

Lex to ty jesteś śmieszny i o dziwo jakoś tego nie chcesz dostrzec. To fatalnie, że będąc człowiekiem jak mniemam dorosłym zachowujesz się jak nastolatek wkraczający w okres dojrzewania. Do końca roku wytrwam, mechaniak skończę napewno i zdam maturę. A co do ciebie: hmm studia w marianowie chyba trudne nie są,więc faktycznie mogłeś nie mieć problemów. Emocje..wyrażanie emocji to cecha charakterystyczna dla ludzi. Widać więcej masz ze zwierzęcia i tego nie jesteś w stanie pojąć. Żeby znaleźć się na takim poziomie jak ja,musiałbyś się bardzo starać. No ale niestety tak wysoko nie dosięgniesz. Wybryki natury-możesz mi scharakteryzować co to oznacza? Wybryki natury to coś, co znacznie odbiega od normy, jest rzadko spotykane i niesamowite. Zdaje się, że mnie nigdy nie widziałeś,więc na jakiej podstawie to stwierdzasz?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org