czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Są już w Polsce miejsca normalne

glob na małachowskiego

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Są już w Polsce miejsca normalne

foch

7 lat uczylam sie na stolarza

A może tenis ziemny zamiast sportów walki? W każdym razie chyba bezpieczniejszy :) Jakby co, to polecam tego instruktora - tel. 501 722 363.

A konkretnie możecie podać adres tego sklepu na Wojska Polskiego, lub jakoś opisać koło czego on się mieści? Bo mimo, że jestem Łomżynianką, to jakoś określenie "tam gdzie szyldy" nic mi nie mówi. Z góry dzięki :)

chcialabym kiedys kupic

ktoś-coś ja nie jestem egoistą i chcę dla wszystkich a nie tylko dla siebie a do donalda się nie przyłączaj!

Ja polecam capoeira, moje dziecko tam uczestniczy, jest to sztuka walki połączona z tańcem, śpiewem. W poniedziałek są pierwsze zajęcia po przerwie wakacyjnej dla najmłodszych dzieci, godź. 17, warto przyjśc i zobaczyć, porozmawiać. Warunki też są bardzo dobre, mieści się na Al. Legionów 40, 2 piętro . Capoeira - najpiękniejsza sztuka walki, najbardziej zabójczy taniec.

fedor: jest tak samo jak w ekstraklasie tylko liga niższa.
Emocje, czasem śmiech, kumple, zabawa i klub nasz łomżyński a nie np. krakowski lub białostocki...

potrzebuję pomocy, chce zdawać egzamin komisyjny, aaale... i tu zaczynają się schody. Egzaminujący był miły uprzejmy i wogole nie mam do niego zastrzeżeń. poprostu mnie nerwy zjadły do tego stopnia że nic z siebie nie wykrztusiłam.
zastanawiam się czy jest sens składania podania o komisyjny bo jedyne czym mogę umotywować prośbę to sytuacja w domu, ale czy odpowiedni powód.
i nie piszcie ze mogłam się uczyc ;p
proszę o pomoc tych co mieli podobną sytuacje i porade.
Z góry dziękuję.

no to wszystko jasne. Stare metody w nowym wydaniu jak nic.

rudy błazen z druhem

Ile razy podchodzilas do tego egzaminu??

po co ci to?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org