Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Komisja wyborcza |
w jakim odstępie czasu jest nabór do PSP??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Komisja wyborcza |
Ja tam słyszałem, że 4 dni. Może się przesłyszałem? Może Tobie się coś pomyliło? :P Dam znać w połowie września, jak na nie pójdę.
|
|
ta mloda to musi byc wyjatkowej urody....placic za masowanie...za darmo nikt juz jej nie chce dotknac?
|
|
W sobotę o godzinie 16.00 ŁKS 1926 zagra swój kolejny mecz w lidze, tym razem z TUR-em Bielsk Podlaski. Dotychczasowe wyniki ŁKS-u: Gryf Gródek 0-8 ŁKS 1926 Łomża ŁKS 1926 Łomża 1-0 Włókniarz Białystok Rudnia Zabłudów 0-4 ŁKS 1926 Łomża ŁKS 1926 Łomża 2-1 Hetman Tykocin Razem: 4 mecze wygrane na 4 rozegrane. 15 bramek strzelonych! 1 bramka stracona. Zapraszam Wszystkich na mecz! Gramy o kolejne zwycięstwo. ŁKS to Twój klub! Bądź ze Swoją drużyną! Sobota godzina 16.00.
|
|
ale to mecze są na dużym stadionie? co się ciągle remontuje?
|
|
A ja nie wiem czy on dziś jest dobry.
|
|
Jakie chyba , zaproś mnie a się przekonasz , nie ma słowa chyba jest tylko rozkosz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Obecny.
|
|
czesc
|
|
Witam Mam pytanie: czy wybiera się ktoś może 2 października na testy do legionowa? Moje drugie pytanie: czy jest tu ktoś, kto składał papiery zaraz po maturze? Chodzi mi o to czy nie odrzucają takich osób z powodu wieku, tzn, że są za młode. Z góry dzięki za odp.
|
|
hey
|
|
niezle jesteś jebniety, głupota nie zna granic
|
|
ja wol
|
|
A moze by sie tak zebrac w parenascie osob i wybrac sie do siedziby 4lomza.pl i tam zaapelowac? Jedyny lomzynski portal, na ktorym sa wszystkie ciekawe informacje, ale jego poziom...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |