Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
# PODZIAŁ MANDATÓW W NOWEJ RADZIE # |
małp@ - nelli nie pisze że ma do oddania ! Czytaj ze zrozumieniem ! Napisała że kotek uzyskał pomoc weterynaryjną oraz że się zadomowił na ulicach...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: # PODZIAŁ MANDATÓW W NOWEJ RADZIE # |
swojego czasu, jak byłem w zasiegu, używałem [technik, firma z ul. Kwiatowej] i wszystko śmigało ok, można brać śmiało.
|
|
mozesz poinformowac , czy dalej tak dobrze lata??????
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > szczebiotka napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie > chcem > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >
|
|
wredna ta kasia
|
|
odcinek paryskiej linii metra nr 4 konczy sie na stacji la vache noir kiedy???? bo mi sie spieszy?
|
|
droga wolna ci stoi otworem
|
|
dokladnie.
|
|
szczebiotka jak tam te twoje dwie ostatnie szare komorki?odnosze wrazenie ze jedna ci zdechla
|
|
wypali. sam chetnie zlece sulidnemu wykonawcy wykonanie ogrodzenia
|
|
realista,poszukaj sobie "chlopczyka" gdzies w wa-wie na centralnym,pan Z. czy ktorykolwiek z medrcow moze by sie wysilil i powiedzial co go tak zbulwersowalo w tym poscie?obraza moralnosci?co do mojej wypowiedzi na ten temat to prawie kazdy ma swiadomosc tego co dzieje sie na wszelkiego rodzaju dyskotekach i innych imprezach.wiec jak to jest z ta moralnoscia?robic mozna a mowic o tym juz nie?i najwazniejsze:CO DO TEGO MAJA CZECZENI????czyzby kolejna prowokacja?
|
|
fuuuuuuj!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedobrzylu, niewychowana zmijo, tredowaty chamie, wisielcu, wstep wzbroniony!!!!!!!!!!!!!!! na moje wlosci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na cale zycie!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet palcem bym cie nie dotchnela!
|
|
tutejszy napisz cos wiecej o przebiegu treningów kto jest trenerem?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |