Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto zostanie wójtem gmniny Piątnica |
Następnym razem zadzwoń na policję. Za takie coś jest mandat :) Może jak dostanie to się nauczy jeździć księciunio.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto zostanie wójtem gmniny Piątnica |
daj jakis namiar
|
|
Witam witam co dobrego xD
|
|
Ta na Jole Rutowicz wysłała ;-) bo wszystkie jak Jola wyglądają ;-p
|
|
Dziewczynki jak Bułeczki aż fajnie popatrzec jak Ładne ŁOMŻYNIANKI reprezentują swoje MIASTO.
|
|
Wydział Spraw Obywatelskich informuje, że osoby, które ukończyły szkolenie kierowców na wykonywanie transportu drogowego taksówka w ośrodkach szkolenia kierowców na terenie miasta Łomży, będą mogły przystąpić do egzaminu na wykonywanie transportu drogowego taksówką w dniu 3 września 2010 r. o godz. 9.00 w Urzędzie Miejskim w Łomży, Stary Rynek 14, II piętro, sala 201 A. Osoby przystępujące do egzaminu proszone są o zabranie dowodu osobistego oraz dowodu opłaty za egzamin w wysokości 236,72 zł. Bliższe informacje: telefon (86) 215 67 49.
|
|
Jak nie znałeś Faji to znaczy że młody jesteś.To ciotka Ogrodników. Jak i o nich nic nie słyszałeś to znaczy że jesteś bardzo,bardzo młody. Rajzel
|
|
Dziękuje za rady.Na opasce nie ma żadnego numeru. Może ktoś poda mi adres jakiegos chodowcy w Łomży lub okolicach bede wdzieczna.Opaska jest koloru zielonego
|
|
Widzę że nie jesteś jednak młody. Mieszkałem tam 20 lat ale ja byłem,, święty,, to znaczy-nie zadawałem się łobuzami.Mieszkałem na rogu.
|
|
NA ROGU POWIADASZ :) HEHE
|
|
Widziałam, że na krótkiej Zawadzkiej facet ma gołębie. Ale takich hodowców w Łomży i okolicy jest pewnie pełno.
|
|
dermatolog da Ci skierowanie, w szpitalu jest takie coś, wiem bo leczyłem, ale to bardziej na blizny mi pomagało. najlepiej to poprosić dermatologa o płyn z Detromycyną, Kwasem Salicylowym i Spirytusem a do tego jakiś dobry krem nawilżający. alk~
|
|
po co ręce do kieszeni? starczy, że VAT podniosą alk~
|
|
szczebiotka napisał(a): > szczebiotka napisał(a): > > > znam odpowiedz i nie powiem bo nie chcem > > >
|
|
jakie polecacie do 200 ZLOTE z antenom . dzis zahamowalem deko pszy mocno pszez losia z pszodu i mi sie rozpupczylo moje stare bo lerzalo na siedzeniu ;D alk~
|
|
co ty za farmazon walisz wariatko
|
|
wiesz chyba nawet nie warto sie do jej poziomu znizac chociaz jak cie opluwa wyzywa to daj jej raz po pysku by zapamietala ale znowu jak jest w ciazy to tez nie bardzo moze bardziej wpoic jej troche moralnosci ale taka osoba nie przyswaja takiej wiedzy chce byc taka fajna to musi czasem dostac nauczke ze takie pseldo kozaczki nie koncza dobrze
|
|
Popiszcie jeszcze trochę ale na temat i bez jaj!
|
|
Ponawiam moja propozycje ostatni raz ja przystojny, fajny, posiadam dobry charakter, wyksztalcony, gotujacy I biedny jak mysz koscielna ozenie sie z toba szczebiotka zamieszkamy w paryzu I zdominujemy te forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |