Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne przegrane wybory |
Ja nie wybrzydzam ja szukam pracy :P a co do angli nie koniecznie bym pracował w tym zawodzie co się uczyłem ale bym miał jakoś prace . wiadomo lepiej zarobić więcej to jak się mieszka z rodzicami to wtedy można odkładać i przez te kilka lat można zaoszczędzić na samodzielne życie czy to na samochód czy na mieszkanie . Dobranoc DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne przegrane wybory |
szczebiotka jak zwykle na temat ;/ wysłałaś już smsa na którąś z łomżyńskich dziewczyn ?
|
|
Czy ktoś się orientuje, ile może kosztować działka budowlana (chyba ok. 400 - 500 m. kw.) w okolicach Nowogrodzkiej , Wojska Polskiego ?
|
|
wiesz tak to jest z ludźmi :) jeden ma lepiej i od razu reszta chce go zgnoić hehe... wczoraj two i tsf od spękany po raz kolejny.. gramy dalej :)
|
|
Autor: gother (---.elomza.pl) Data: 27-08-10 17:51 przepraszam, że offtopic, ale po jaką cholerę kupujesz trzynastoletniemu dzieciakowi taki telefon! chyba masz za dużo pieniędzy! ja w tym wieku się cieszyłem z plastikowego pistoletu, życie każdego zweryfikuje! To moja sprawa jaki telefon ma a raczej miało moje dziecko. Swoje opinie proszę zachować dla siebie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |