Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wójt śniadowa; czy przesadził.... |
Manio dla Ciebie ukłony i szacuneczek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wójt śniadowa; czy przesadził.... |
Wszystkie przełączniki masz tak samo, czy to zabytkowy Junak M-10, czy Yamaha Drag Star 125, czy najnowsze Ducati Multistarada 1200, w zasadzie wszystko to samo, różnią się tylko pozycją siedzenia i wagą. Pozdrawiam.
|
|
a może ktoś orientuje się jaką wielkość musi mieć minimalna działka budowlana. Kilka osób mówiło mi że teraz daja pozwolenia na budowę na minimum 30arach. Z tego co czytałam na różnych forach i portalach budowlanych to nie jest prawda. Ktoś z mojej rodziny na dużą działkę w Kupiskach, jest to jeszcze działka nieuzbrojona, bez mediów ale ten ktoś chce ją przekształcić na budowlana (już wie że może) i sprzedać. To działka 55arowa. Nagadali mu że będzie musiał sprzedać całą jednej osobie, on chciałby podzielić ja na 2 po ponad 25 arów, czy można tak. Prawda to z tymi trzydziestoma arami???
|
|
pomyliłeś działy. A dlaczego mamy coraz większą dziurę budżetową? Może to dobrze, że ktoś nie boi się podejmować kontrowesyjnych decyzji, których unikała poprzednia ekipa. W Grecji też było wszystko OK ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |