niedziela, 02 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
S-Korwina logika:

zajebiscie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: S-Korwina logika:

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy chcieli pomóc znalazłam już dla niego dom. Szczęsliwe zakończenie...

To prawda. Byłem, widziałem, tylko zamiast Suzuki dostałem Hondę:)

jak chcesz obejrzec troszke reklam to usiadz na lawce na dworcu bedziesz mial ogromny telebim za darmo dla siebie:)

itd....

Witam, Czy znacie w lomzy jakies miejsca gdzie mozna laserowo leczyc tradzik?Jak tak to jakie sa ceny? Z gory dziekuje, prosze o wypowiadanie sie tylko osob ktore posiadaja jakies informacje.

Srebrną jechali ?!

rudy błazen z druhem

Treść jest ukryta

to ponad moje sily, dobrze ze nie pracuje w banku, ludzie tam pracujacy nie maja serca, zdziercy, pijawki, za takie marne 50 zl sieja zludzenia i przygarniaja glupia trzode

rudy błazen z druhem

widzialam wlasnie ta xperie i jest fajna, z tym ze jak dla mnie minusem jest dotykowy wyswietlacz z ktorym nie moge dojsc do porozumienia. mam lg ku i szczerze to wyrzucilabym ten telefon przez okno :)

dzieki

witam, szukam zespołu na wesele. Głównie chodzi mi o nazwę zespołu i kontakt, którego siedziba znajduje się przy sklepie muzycznym music-ton na al. Piłsudskiego 69. Z góry wielkie dzięki

;)

rudy błazen z druhem

miedzy jakimi godzinami to bylo ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org