Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ukraińskie cwaniactwo |
:) tak mowisz lateks
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ukraińskie cwaniactwo |
ja znam dwoch wporzadku chlopakow z trojkata KOSA I DYNIA pozdrawiam ich serdcznie
|
|
zapewne panie ze sklepów z zachodnią odzieżą:P moja ciocia kiedyś znalazła swoje wszystkie ciuchy z uzywaku a wyrzucila je do kosza PCK:D
|
|
Te, lutek czy jak ci tam. Jak mój pradziadek po Łomży chodził, to Twój jeszcze pewnie w Janowie gęsi pasał. A mieszkam na Poludniu. Więc zbastuj.
|
|
ja patrzyłam i widziałąm tylko jedną mega spadającą :D
|
|
Dobrywieczór
|
|
Balthazar i ANTY nie oszukujmy się, że to co dzisiaj mamy na ulicach w dużej mierze promują też wielcy "idole raperzy".. Pokolenia JP itd to jedno wielkie pozerowanie i zgrywanie kozaka w grupie. To co było kiedyś niestety się skończyło. Pewnie odezwą się wielcy kozacy z hasłami "to chodź wyjdź itd" ale kiedy dojdzie co do czego okazuje się, że obok stoją koledzy. Kiedyś nie trzeba było nic mówić, szło się załatwić wszystko samemu i wracało. Dostałeś? trudno później mogłeś oddać, ale sam. Honoru nie ma jeden z drugim to nigdy nie zrozumie co to takiego i dalej będzie zgrywał ważniaka w grupie.
|
|
żeby to jeszcze kobieta napisała to chętnie ale ty........
|
|
ciupu w dupu
|
|
widze ze po mału juz sie zaczyna błyskać na niebie.. zaraz moze bedzie lepiej widac
|
|
zapomnialem jeszcze o Zydze pozdrawam Mlody ze spokojnej
|
|
poprostu to byl test ilu debili sie wypowie niepotrzebnie gratulacje hehehe
|
|
Stacja paliw na Wiejskiej + chyba już nie trzeba komentować plusy same o wszystkim świadczą, chyba jakaś nagroda obsłudze by się przydała. Panie w budce z Sulimy przy dworcu + umilają mi poranek przed męczarnią w szkole Panie w niedawno otwartym sklepie z sportowym odzieżą oryginalną w 4+ świetne kobietki, doradzą jak najlepiej Unitechnik pan testował pendrive na podłodze. Dr.Chomoncik życiowa kobieta
|
|
przeciez wiesz co to znaczy, to po co sie pytasz?? lateks
|
|
to że u mnie na osiedlu jest za jasno i słabo widać
|
|
haha :D
|
|
Malachitku zostaw cos dla nas nie wyzbieraj wszystkich:) lateks
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Ekstremalne-zjawiska-atmosferyczne---pogoda-na-weekend,wid,12566575,wiadomosc.html heh ;p
|
|
Czy ktoś orientuje się jaki jest koszt położenia nowej elewacji na budynku ? ile biorą za metr ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |